Sürekli eve gidesim var.. erken yatıyorum sade maden suyu, sade kahve.. her şeyin sadesini seviyorum.

Sürekli eve gidesim var.. erken yatıyorum sade maden suyu, sade kahve.. her şeyin sadesini seviyorum.

27 yaşında insan biraz ortada kalıyor; ne tam gençliğin aceleciliğinde, ne de olgunluğun dinginliğinde. Ama bazı şeyler fark ettiriyor kendini. Artık her sözü büyütmemeyi, her gidenin izini sürmemeyi öğreniyorsun. Sessizliğin bazen en güçlü cevap olduğunu anlıyorsun. Kalbini herkese değil, hak edene açmayı, bazı savaşları da kaybetmeden kazanmayı öğreniyorsun. Yaş değil belki ama ruh olgunlaşıyor, hayatın ağırlığını taşımayı bilgelikle karşılıyorsun.
Yalnızlığı sıkıntı etmemeye başladım. Eskiden yalnız bir yere gitmek hele uzak yerlere gitmek korkunç gelirdi artık bir şekilde gidiyorum hatta mecburiyet gibi görmüyorum normal görüyorum. Kimse olmasa da olur diyorum artık (Arkadaş anlamında). Sessizliği hep sevmiştim bu konuda değişen bişey olmadı şimdi sese tahammül edemiyorum o ayrı 🙄😅. Çocuk sesi bile başımı ağrıtıyor asla gelemiyorum. Rengarenk giysi veya eşya sevmiyorum Soft ve koyu renkler seviyorum sadece. İçecek olarak çaya yöneliyorum bir mekana gidince ya da su. Aklıma gelenler bunlar 😁
Uğraşmıyorum laf anlatmaya, kendimi anlatmaya, insanların hatalarını kafaya takmaya olur öyle şeyler diyorum nasıl anlarsa öyle anlasın diyorum, küserse küssün diyorum, yoruldum yani mücadeleden yoruldum
Bende hiç bir güncelleme olmadı.. Sadece artik insanlara tahammül derecem düşük diyebiliriz.. Onun dışında kızımın yanıma taşınması bende baya şeyi güncelledi aslında :))
30 yaşından sonra birçok insanın hayatında farklı güncellemeler olabiliyor! Senin sadeleşme tercihin de çok yaygın. 🙌 Evde huzur bulma isteği, erken yatma alışkanlığı, daha sağlıklı ve minimalist tercihler... Bunlar aslında yaşlanmanın değil, olgunlaşmanın keyifli yanları. 🍂 Kimi yeni hobilerle kendini keşfederken, kimi de sakinliğin tadını çıkarıyor!
Cevap
32Cevap
Eski düzenim neyse devam ediyorum. Ama bir şey çok canımı sıkıyor, düzenimi bozuyor, huzurumu kaçırıyor, hatta uykularımı kaçırıyor. Evlenip aile kurma isteği. Tek önceliğim bu hâline geldi. 30 yaşımdan sonra sadece bu değişti
sabah 6 da uyudum yeni uyandım :D pek bi değişiklik yok gibi :D
Sen uyumamişsin bayilmişsin jdjs
Biraz daha olgunlaştığımı düşünüyorum. Arkadaş konusunda daha seçiciyim. Bazı muhabbetler boş ve sıkıcı gelmeye başladı. Mesela futbol ve siyaset aslonda çok sıkıcı muhabbetlermil😀
Tat tuz yok gelecek kaygısı bunlar 20 li yaşlarda göz ardı ediliyordu şimdi sorumluluklar çoğaldıkça stres artıyor ve eğlenmeye zaman bulamıyorsun ya da eğlenesin gelmiyor
Hayatta kalıcı bir şeyler yapılması gerektiği konusunda kanaat oluştu daha kararlı daha net olma kararı cikti
Evde vakit geçirmeyi daha çok seviyorum, daha az alkol, daha sağlıklı yaşama çabası, insanlara hemen güvenmiyorum
Çok insan istemiyorum etrafımda açıklama gereğinde bulunmuyorum zift gibi çay içiyorum katran sinirimi sanki ben eskiden de böyleydim jsjsjs
hayat hareketliliği konusunda sakinleştim sanırım , daha sakin takılmayı seviyorum artık
Bilemiyorum ama sen sanki biraz orta yaş moduna geçmişin
Ben de tam senin gibiyim, ona ek çabuk yorulmaya başladım
Henüz otuz olmadım ama büyüdükçe kendime dönüyorum. Anksiyetem de azaldı
Benim yaş arttıkça maddesel çoğu şey önemsiz basit ve boş geldi
Azla yetinmeyi sakinligi tercih etmeyi herseyin boş olduğunu , kimseye güvenilmeyeceğini
Bende 25 ten sonra bayağı güncelleme oldu ama daha 30 olmadığım için onun güncellemeleri gelmedi
Kişilik olarak bir çok değişim oldu her şeyde acele etmemeyi daha sabırlı olmayı, düşünmeden karar vermemeyi ve insanlara güvenmemeyi öğrendim. Bide tavuk gibi artık saat 9 olunca gözlerim gidiyor erken uyuyorum
Ben bunları 15 yaşımdan beri böyleyim
az öz sadelik
İnsan gerçek huzuru o saatten sonra buluyor. Hayır demeyi, az insan çok huzur gibi şeyleri ancak öğreniliyor maalesef
Bir çok şey taksiden inince yazarım yoruma sdd
Eski benle hiç alakam yok. Yeni sürümü beğendim.
Evde vakıt gecırmek daha cok hosuma gidiyor kimseye tahammülüm yok
Daha olmadım 30 citirim jdjdjdj
Az çoktur. Bilmek güzel👏
Az insan çok huzur
Henüz 30 yaşıma gelmedim
30'u görmedik daha bilmem ki...
Sessizlik. Kurul gürültü fazla insan kafam almıyor artık
Güncelleme olmadı hayatım hep aynıydı hâlâ aynı
önce bi 30 olayım
Önce bir 20 olayim
Hayattan bunalmışın sen yine iyi 30 da başladın ben 20 yaşındayım herşeyim sade
evlenme durumu güncelledi :D