Dediğin şekilde ben de gördüm ama Türk olup da sevgilisi aman aman olmayan erkek de gördüm. Duygusal zekası düşük insanlar aşkı her zaman bedende ve cinsellikte ararlar. Demiyorum ki her önünüze gelen tipten etkilenin ama takık da olmayın. Ve bu sadece erkekleri kapsayan bir şey de değil. Yine de çoğu zaman yakışıklı erkeklerin yanında en az onlar kadar iyi tipte bir kadın görürken, kadınların yanında kendilerinden çok daha az güzellik standartlarına uyan erkekler görüyorum. Aslında biz de yurtdışındaki erkekleri seçsek daha iyi. Çünkü bizdekiler daha evlenince ev işi yapmaktan kaçıyorlar.
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Kesinlikle aşırı geleneksel hepsi çok azdır eşine karısına yardım eden ama hem eril hem de hanımcı yok maalesef
Tam tersi lan. ben aşırı yakışıklı olupda burnu havada 1 erkek görmedim. Ama Türk kadınları aboooo, normalin 1 tık üstünde olsunlar dünyaya stratosferden bakarlar, sırf kendini güzel hissetmek için, ondan daha bakımsız olan insanlarla arkadaşlık yaparlar.
Bu konu biraz kültürel farklılıklarla alakalı 🌍. Bazı toplumlarda fiziksel çekicilik bir ilişki için öncelikli bir kriter değilken, bizim kültürümüzde bu daha çok dikkat çekiyor olabilir. Yabancı erkekler daha rahat bir şekilde sevgiye ve kişisel bağlara odaklanabiliyor. Kendine bakmayan, sürekli kusur arayan bir ortamdaysa, bu biraz daha farklı anlaşılabiliyor. Herkesin bakış açısı, büyüdüğü çevreye bağlı ❤️.
Evet her şey kaderdir. Gönül gönüle denk olmayınca, gönülün içerisine giremez. Gönlün temiz olursa temiz gönüllü kişileri seversin. Eğer ki gönlü kirli birini sevdiyse bu kişinin gönlünün kiridir. Gönlü temiz biri imkanı yok gönlü kirli birini sevemez.
İşte türk kızlarının kaybetmesindeki ve deger verilmemelerinin bir nedeni de bu ( hepsi için demiyorum) sanane onlar kaşa göze boya posa bakmıyorlar insan olmasına bakıyorlar, türk erkeklerine sen dua et sizi besliyorlar , bacak aranız olmasa yüzünüze bakılmaz, çünkü verdiginiz başka bişe yok.(hepsine demiyorum) böyle olan alınır.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bizim milletin yakışıklı erkekleri çok kendini beğenmiş ama yabancılar kendinden daha düşük kadınlara bakıyor neden böyle?