Bence insanların cinsiyetlerine uygun bir stili olmalı bu kaba saba bir stil anlamında değil ama kerimcan durmaz gibisine zaten heteroseksüel bile denilmiyor
Fotoğraftakilerden bahs ediyorsan asıl haksızlık bunların bu kadar estetik yapıp bir şeye benzememesi. Ben estetiğe pek sıcak bakmıyorum bir kusurları varsa yapmaları uygundur ama güzellik uğruna birden fazla estetik yapınca bu hem günah hemde yanlış doğallıktan yanayım ben. Haksızlık konusuna gelince de kizlarinda fazla makyaj yapıp olduğundan daha da güzel görünmesi ve erkeklerin bunu yapamamasida erkeklere haksızlık.
Öncelikle merhaba ben oyunculuk dersleri alıyorum bi kaç tane reklam cekimine seçildim ama estetik bi gülümse gerekiyor senin dişlerin çok kısa dediler. Ben de madem öyle gittim üst dişlerimi kestirip zirkonyum kaplama yaptim bir nebze de olsa biraz daha iyi oldu ama istediğim bi gülümse olmadı çünkü dudaklarim kalın onuda inceltmeyi düşünüyorum
Güzellik kavramı Kadın a özgüdür. Erkeğin güzeli olmaz. Bazıları o kadar yoldan çıkmış ki elbise giyse tamam diceksiniz.
Erkek Adam, neyse odur. Erkeğin aksesuarı bellidir. Kokmasın insan gibi temiz olsun yeter, bi tarafını beğenmeyip yaptıran önce karakter yaptırsın yaptırabiliyorsa.,
Kadın kendisinde kusur gördüklerine estetik yaptırır, makyajla kapatır, kilo verir alır vs bu Kadın a özgü doğasındadır. Kendine saygısındadır. Erkekte uyum sağlaması demek, bunları yapacak anlamına gelmez.
Halhal takan, bilezik takan, küpe takan, saçını at kuyruk yapıp bir de boyayan, yüzüne gözüne dolgu yaptıran, kadın çantası takan, makyaj yapan insansı yaratığa ben erkekte demem Adam hiç demem.
Nerde kaldı erkeğin ağırlığı, kadının zarifliği? Geçin bunları.
Yani güzel mi o tartışılır ayrıca erkek olarak güzel olması da bana çekici gelmiyor.. Zaten o da tercihini kadınlardan yana kullanmıyor😄 Erkek ya da kadın aşırı estetik yapıyorsa kesinlikle bana çekici gelmiyor isterse dünya harikası olsun.. Sonuç olarak kendi değil.. Keyifli günler..
Fotoğrafa şu anda Samet Liçina diye bir adam var onu koymuşsunuz Bir kere bu adam tamamen estetik yaptırmıyor yani bu adam bağımlı dikkat ettiyseniz hiç araştırdıysanız ya da videoları var Seyrettiyseniz bu adam bağımlı yani sadece bir tane estetik yok bunun her yerinde istedik var yani adam yolda defalarca kez estetik yaptırıyor bu güzellik değil tamamen takıntı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Estetik yaptıran herkes birbirin aynısı. Sivri ve törpülenmiş çene, gerdirilmiş gıdı, su kaydırağı şeklinde burun, yukarıya çektirilmiş gözler, gergin yüz, kocaman dudak ve daha adını bile bilmediğim birsürü işlem.. Bunlar güzellik için şartmış gibi algılanıyor artık. Yüzünde güzel bulmadığın bir bölge olur, yaptırırsın asla karşı değilim ama böyle keyfi olarak yüz nakli olmuşcasına değişimler hiç hoş değil bence
Canim Samet 😍hayır niye haksızlık olsun. ben kiskanmiyorum yani, kadınlarda kendine baksın, özen göstersin güzel olsun. Herkesin de kendi yaşamı bu arada, saygı duymak zorundasınız. Çok iğrenç görüşler var.
Yaa hayatta genel olarak her konuda erkekler için bir kolaylık var he işleri şipşak oluyor bakım falan yapmıyorlar yüzlerinde en ufak sivilce olmuyor estetikte onlarda daha bşr güzel oluyor acayip sinirimi bozuyorlar bu yüzden 😏😏😏😏😏
Sorunun amacı çok belli, harika bir soru bu açıdan ama estetikli maymun olacağıma halimden memnunum diyeyim yeterli, doğal insan başka güzel, bunlara 5 çeker...
Buna erkek diyenin aklına şaşarım. Zerre kadar da güzel yakışıklı değiller aşırı itici kadın olsam ve dünyada böyle tek erkek kalmış olsa yine de vermem
Bu ve bunun gibiler erkek değil, olsa olsa erkekcik olur. Bizim hiç kızlara ne kadar da yakışıklı kız dediğimizi duyup gördünüz mü? Şaşırmayın !
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Soru sormak için mi soru soruyorsunuz ben anlamıyorum sizi 🙄 nesi güzel bunların. Burun estetik çene estetik dudak dolgu ama yine de bir bo. ka benzememis. Mika daha güzel bundan. Bu erkeklere düşen de ne bileyim ya
Ayrıca kadınlar gibi selülit, çatlak, doğum, kilo dertleri de yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsiyetinden erkek olarak bahsedip dış görünüşünü kadına has güzellik kavramı ile karşılaştırmanda ki mantıksızlık bile resimlere bakmamam için yeterli bir neden.
cuklu kuzunun neyini kiskaniyorsun. sen orijinal kadinsin onlar size benzemeye calisan cakmalar.. ne yaparlarsa yapsinlar senin yerini tutamazlar. bence sizler hersekilde guzelsiniz..