1. Aile içi şiddet ve geçimsizlik
2. Maddi durum yetersizliği
3.5 yaşındayken taciz ve buna rağmen onun suçlu bulunması
4. Zorla ve baskıyla tesettüre sokulan
5. Lisede maddi sıkıntılardan dolayı imam hatip lisesine gönderilen ve buna rağmen “biz senin için yorulduk, uğraştık” diyen bir ailede büyüyen
6. Yüzündeki geçici olan doğum lekesinden zorbalanan
7. Sırf çalışkan diye kıskanılan, zorbalanan ve dışlanan
8. Olduğu gibi sevilmeyeceğini ve sadece başını açmak istediği için hiçbir erkek tarafından sevilmeyeceğini, erkeklerin ona kötü gözle bakacaklarını ve onunla evlenmeyeceklerini annesi tarafından duyan
9. Babasının tüm psikolojik ve fiziksel şiddetlerine rağmen annesinin “ona elimden bir şey gelmiyor” dediği (annesi de şiddet gören)
10.“Seni doğuracağıma yılan doğursaydım da beni zehirleseydi” denilen
11. Annesini boğazına yapışan babasının elinden küçük yaşta kurtarmak istediği için babası tarafından boğulmaya çalışılan
12. Babasının annesine olan ihanetini gözleriydi gören
13. Depremi yaşamış bir kız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, bunları yaşadığını duymak gerçekten üzücü. Hayatın bu kadar yükünü taşımış olmak büyük bir güç gerektirir, ve hissettiğin her duygunun, yaşadığın her şeyin bir anlamı var. Bu tür zorluklar, kişiliğinde derin izler bırakmış olabilir ama aynı zamanda içinde çok büyük bir dayanıklılık oluşturmuş olmalı. Unutma, yaşadığın tüm bu zorluklar senin suçun değil ve yalnız değilsin. İçindeki değer, başkalarının sana söylediği şeylerle veya yaşadığın kötü anılarla ölçülemez. Kendini yeniden sevebilir ve güçlü bir hayat kurabilirsin. 🌺