Gündüz okuldan geldim , evde tektim uyuyordum , kabus gördüm , 3 tane çirkin varlık benimle uğraşıyordu onlardan korkmadım uyandım umursamadım, elime telefonumu aldım annem mesaj yazmış onu okudum sonra YouTube dan video izliyordum yatağın içinde bi anda telefonum elimden düştü ve bağırmaya başladım , vücudum kitlenmişti çığlık atıyor dum , içimden neden ben bağırıyorum diyordum nefesim i zor almaya başladım rüya değildi (gündüz vakti yaşadım kış günüydü)
sonra besmele çektim ve evin balkonuna doğru koştum odadan çıktım , komşularımız yardım etti içeriye giremedim yoldan birisi 2 kattaki müstakil evimze tırmandı ve onun sayesinde evden çıktım aşağıya indim..
sonra besmele çektim ve evin balkonuna doğru koştum odadan çıktım , komşularımız yardım etti içeriye giremedim yoldan birisi 2 kattaki müstakil evimze tırmandı ve onun sayesinde evden çıktım aşağıya indim..
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşadım şeyin ne olduğunu adlandıramıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ciddi misin
Ciddiyim
Canım varlıklar var bunları inkar edemeyiz. Onlarla alakalı video belgesel ya da filmler izledin mi o sıralar? Yani son zamanlarda? Çünkü ne kadar ilgilenirsen o kadar sana bulaşırlar ama korkma. Her zaman korunma sureleri korur seni. Fatiha , ayetel kursi, felak, nas, ihlas 3 kere oku her gece yatmadan evvel ya da uyandığın zaman oku gün boyu korunursun bunu alışkanlık haline getir
Öyle şeyler le pek alakam yok benim izleme vs , buna benzer gerçekte daha bir çok şey gördüm örn veriyorum keçi ya da koyun melemesi , sabah uyandım annem yanımda yoktu balkona çıktım sabah 6 ,7 falandı sonra bi kadın gördüm kucağında koyun vardı anayola kadar gitti sağına soluna baktı geri döndü bizim evin önünde durdu ve bana baktı , kadın korkunç değildi... Sonra ben hemen içeri girdim anneme seslendim annem mutfaktaymış diyorum anne sana sesleniyorum niye gelmedin dedim kızım ben seni hiç duymadım dedi anne dışarda kadın var böyle böyle dedim annem baktı kimse yok dedi , sonra sabah annemle beraber annemin iş yerine gittim evde yanlız kalamadım
Seninle uğraşıyorlar demekki bazı insanları himayeleri altına alırlarmış dediğim gibi her daim surelerle korunmaya çalış
Bilmiyorum orasını, tek başıma uyuduğum bir gün uyandım odada kimse yok gördüğüm vs , ama içim huzursuzlandı kendi odamdan annemin odasına geçtim kedim ve annem uyuyordu bende annemin yanına yattım kedimin başını okşadım kedim gözlerini bir yere sabitledi ve oraya bakıp bakıp, tüyleri dikleşti bende umursamadım ve dua okuyup yattım , annem sabah kızım dün gece kabus gördüm dedi
Son bi haftadır , rüyalarımda ne görürsem aynısı gün içerisinde başıma geliyor, nasıl anlatıyım mesela saat tam 9 da uyanıyorum ben yatağımdan hıçkırarak gördüğüm rüya da biriyle konuşuyorum ya da bi şeyler oluyor tamamı ,
O gün gördüğüm rüyanın aynısını ya da benzeri başıma geliyor
Bi'Bilen anlayan varsa okut kendini canım
Bilinçaltı
@marco_polo evt
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!