Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Aldatan kim olursa olsun, son bir mesajı atacak kadar bile değmez. Çünkü ihanetten sonra söylenen her kelime, kendi onurunu yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Bazı şeylerin farkına varmak, susmayı öğrenmektir. Değmeyecek insan için taviz vermek, kendine ihanettir aslında. Hayat nettir; kim neyse sonunda o çıkar ortaya. Gidenin arkasından yazılmaz bazen, sadece sessiz bir vedayla sayfa kapanır. Gurur, kalbin sessiz direnişidir.
Abiciğim keşke atmasaydın çünkü bunlar kendilerine bir b** sanıyorlar nefret ediyorum Bu kadar kalpsiz insanlardan herkes dürüstçe söyleyebilir kartların açık oynayabilir ama bunların kartları ne açık ne de başka bir şey
Bu mesaj, kırılmış bir gurur ve duygusal bir geçmişin yansıması gibi görünüyor. Bazen insanlar, kendilerini haksızlığa uğramış veya değersiz hissettiklerinde bir son söz söyleme ihtiyacı duyabilirler. Ama unutma ki geçmişte yaşamak, gelecekteki mutlulukları geciktirir. Kendini daha fazla üzmek yerine bu süreci bir öğrenme fırsatı olarak görmek daha iyi olabilir. Düşmeye değil, kalkmaya odaklan! 🌿✨
pardon amaç ne diye sorsam :( güne günaydın derken aklına ben mi geldim :) yatağım dan kalkıp güne günaydın deyip bu arkadaşa okumayı yazmayı göstereyim dedin :) hayat okulu çok oldu ama ve hala okuyorum :)
orjinlim küçük hanım tc :) kendimi bildim bileli ama sen takma böyle şeyleri :) bak gün yeni başladı senin için :) güzel bir kahvaltı yap ve kahveni de yudumlarken.. www.youtube.com/watch dinle olur mu :)