Karşınızda ki insan son damlayı damlattığında dibi kara bardağa kafanızda kesin olarak bitirdiğiniz, bir daha onla olmaz dediğiniz kimse oldu mu? Küçük bir olay yüzünden bütün birikmişliği açığa çıkardığınız?
Oldu canım hayatım dediğim 10 yıllık arkadaşımdan vazgeçtim. Normalde böyle değildim her lafı ederdi susardım konuşmazdı susardım başka insanların değer vermediği bir arkadaşım oldu küfür bile etti öylesine dedi sesim çıkmadı bitti her şey artık. Sonuç ne mi? Sizi başka seven arkadaşlarız oluyor ama canım kanım diyemiyorsunuz. Yaralamı az belli edeyim diyorsunuz. Pişman mıyım değilim ama mutlu da değilim. Mutlu olmamamım sebebi onlar değil hayallerimin bir çırpıda yok olması gerçekten beni seven kimsemin olmaması acıtan bu.
Yani biraz karışık olmuş ama demem o ki insanlar değişir bize kalan hayallerimiz onları da çalmalarına izin verdim. Bütün üzüntüm budur sizi seven tek güzel insan kalmıyor sadece sözde seviyor hayat bu bizim sınavımız erkenden başlıyor bu yüzden tutunmak zorundayız bir şeylere ben hedeflerimi hayallerimi seçtim tutunmak için.
Evet bu benim canim huyum. Zor severim ve çabuk vazgeçerim bu sadece karşı cins için değil genel tavrım budur hataya kesinlikle tahammülüm yok ne biliyim yanlış bir hareket, söz anında ilişkimi keserim. Ee nemi oluyor? kocaman bir yalnızlık cevremde insan bırakmadım insan ama şikayetçi miyim? aslaa 😂 yine olsa yine def ederim hayatımdan
En İyi Cevaplar