Bir bebek var, çocuklar, köpekler, babalar, ağlayan anneler var.

Bir bebek var, çocuklar, köpekler, babalar, ağlayan anneler var.
Son bakışı aklımda olan kimse yok maalesef. genel olarak insanların son bakışını hatırlayacak kadar yakın olamadım hayatımda kimse ile. bu yüzden de genelde hatırlasam da benim için duygusal bir anlamı olmadı hiç son bakışların. bu yüzden de zaten fazla bağlanmaktan çekiniyorum ve kaçınıyorum insanlara çünkü çoğu insan sevginin değerini bilmiyor veya sizin verdiğiniz değeri bilmiyor.
Bu yüzden de her zaman için mesafeli oluyorum yani bazen tanımadığım kişiler ile samimi olsam da o kafa dengi oldukları için. bunun dışında bir yakınlık olmuyor hiç.
Hocam vardı. Şu an düşündüm de ilk tanıştığımızda ben el kadardım. Sonra aradan yıllar geçti yine ona denk geldim tabiri caizse ve yine ders aldım. Sonra tekrar yıllar geçti..
Son bakışı ile aklımda kalan var birileri de bende kalsın
Hoydaa :D
Bilemem Panamam :D sır ajsds
Boşveeeeer :D :D
Panama'nın ruhu duymaz :D HASDJSD
Panama'nın kafa başka yerlerde zaten bileyrumm
Boğulur o zaman olmasss
Boğulma kurbiş, kanala gömme o kafayı o zaman :D
Töftee
Bi arkadaşım var... İzmir'de okuyo farklı bölümdeyiz ama yakınız çok güzel künefe yapardı çünkü ailesi hataylı aslen, sömestır için onları ziyarete gitmişti ve artık onlardan bir kişi eksik. Sanırım bi daha onu asla mutlu gözlerle göremeyeceğim.
Ben bursaya o hataya gitmeden önce vedalaşırken son bakışını hatırlayabildim :'((
Yine gözlerim doldu off uyucam sanorım bitanem iyi geceler
Seni özledim :((
Aaa... hayal mi görüyorum gerçek mi 😍
hoş geldin kurbişim 💚
Artık gelmiceksin sandım
Discorda da girmeyince gerçi ben de discorda pek girmiyorum
💟💟💟💟💟💟💟💟
Artık gözüm arkada kalmadan ölebilirim nil 😌
Ama ölmek istemiyorum
Cevap
1Cevap
Bitti artık boyle olsun istemezdim ama görüyorum olmuyor boşuna beraber olmanında bir anlamı yok kendi dünyamda daha mutluyum
Kimsenin bakışı aklımda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?