Seni en son üzen insana ne demek istersin.
Pis insanlar nefret ediyorum onlardan 😡😡😡😡😡😡🤒😨😢🤒🤒
Pis insanlar nefret ediyorum onlardan 😡😡😡😡😡😡🤒😨😢🤒🤒
Sevgili soran (adı lazım değil baş harfi sen)
Hayatımı s. ktin geçtin ağzıma s. çtın. koca bir çınardım yıkılmazdım ama bir heyelan yarattın ve olduğum yere çakılı kaldım, gömüldüm. Her şeyi hallettim merak etme. Dibin dibini de gördüm ve çıktım. Bana bunları yaşattığın için sana teşekkür ederim. Sayende ne kadar güçlü olduğumu fark ettim. Şimdi değil sen senin gibi 10 tanesi gelse bırak yıkmayı bırak heyelanı yaprağı bile kıpırdatamaz. Sen sanıyorsun ki bitti öldü vs ben sana teşekkür ediyorum. Bana hayatın en acı tarafını gösterdiğin için. Sayende hayattan büyük bir ders aldım. Şimdi de ortalığın a. mına koyuyorum. Hee benim sayemde adam oldun deme sakın. Sen daha ufacık bir veletsin. Ergen gerisi sefil. Git kumda oyna tırnağım kırıldı diye triplere gir. Taşı sıkan insanla kendini bir tutup pay çıkarma ego kasma. Gerçi sen onu da yaparsın. Hee hatırladım cidden yaparsın sen öyle bir karaktersizsin. Şimdi git biraz soğuk su iç. Saydığım laflar boğazında kalmasın. İçine sindirsin.
Bana mı bunlar anlamadım
Cevap
19Cevap
Birgün yan yana gelicez, o gün dünyanın en pişman insanı olucaksın.
İnan bana ettiğin onca şey hiç derdim değil. Beni kötü tanı, kötü bil hiç sorun değil. Allah iyilerle karşılaştırsın, hayatında başarılar.
beni üzdüğün dakika zaman kadar Allah da seni üzer sana üzüntülü zaman yaşatır umarım.. çünkü ben sana yaptıgim iyiliklerle beraber ben bu kötülüğü hak etmedim.
Ben kimseyi üzmem kimse de beni üzemez müsade etmem, biraz dikenlilerimi gösteririm.
Burdan üzen olmadı. Samimiyetim yoksa zaten üzülmem
Beni Kimse Üzmedi Üzemez Yürek Lazım Beni Üzmeleri İçin
Benim eleştirim tüm zalimlere... Kimse kimseyi yedekte tutmasın kimse kimseyi aldatmasın kimse kimseyi incitmesin...
Yaptıkların yanına kalmayacak hakkımı haram edıyorım sana
seni affediyorum sende benim hatalarımı affet umarım mutlu oluruz ikimizde kendi yolumuzda demek isterdim
Çok üzdün canım, 5 saniye falan
Beni tamamen kaybettiğinde anlayacaksın hatalarını, değerimi.
Kalbimi kırdın tamiri olmayacak yaralar açtın yüreğime seni affedemem.
Evet beni üzersin ama sadece 1 dk falan 😂😂😂
Uzak duruyorum artık.
Benimle muhatap olmasın mümkünse.
Buna hiçbir zaman müsaade etmedim
Üzülmek bile içimden gelmedi desem 😏
Allahin cezasi. Pislikk
Burada beni üzecek kadar değerli kimse yok
Seslenmem, ne hali varsa gorsun
“Baba” hakkım sana sonuna kadar haram.
konuşalım bunu bendede benzer
gizliolmasan keşke ya
Neden beni bu denli üzdün