Kolay kolay çıkartmıyorum seviyorsam hele çabalıyorum vazgeçmiyorum Çünkü birine git demesi birini kaybetmek kolay onu gözden çıkarmak çok kolay ama onu hatalarınla kusurları ile yanında tutabilmek yanında durabilmek önemli olan yoksa biz kimse kusursuz mükemmel değil
Bazen diyorum çok sevdiğim için mi insanların bu kadar beni yok saymalarına değersiz hissettirmelerini umursamamalarına katlanıyorum bazılarına değer diyorsun ama bazıları Benim sevgim hak etmiyor bazılarında ben hak etmiyorumdur belki karşılaşmada illaki mutlu son diye bir kaide yok bazıları sana bir şey öğretmek için gelir bazıları seni tamamlamak için:))
Her insanın hayatımıza girme hikayesi bambaşka... Kimileri güzel bir iz bırakıyor kimileri sonsuza dek yanımızda oluyor kimileri de kötü anılar... Rabb'im daim iyilerle karşılaştırsın hepimizi 🥰
Hayatımda hiç var olmamış gibi sildiğim 3 insan müsvettesi var. İki kadın bir erkek... Diğerleri ise yollarımız kesişti istesek de istemsek de bazı şeyler zorlamaya gelmiyor, akışına bırakınca bir bakmışsın sanki hiç var olmamışçasına çıkıvermişler hayatımızdan...
Sınırlar önemli. Ve her sınır ihlali yeni bir kaybediş. Artık bazı konularda tolerasyonu kalmıyor insanın. İlişki denge ile yol alıyor, tek taraflı fedakarlık; hem feda olmayı hem zararı getiriyor. Netlik arıyor insan, huzur, sevgi , neşe ve sakinlik bulabildiği…
Olmuyorsa da olmuyor demeyi de bilmeli tadında bırakmalı insan.
Eğer gerçekten sevdiğim briyse ben baya tiplere ederim.. ama her tolerenin de bir bitiş yeri vardır.. genelde hayatıma tamamen aldigim insanları kolay kolay çıkarmam :))
Herkese bir değer veririm bu değeri yükseltmek ve küçültmek insanın elinde gidene kapı açık ama zarar veriyorsa bana ne kadar insanlara çabuk bağlam Şam'da kendi öz saygım için uzaklaşıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Hayatımızdan çıkarmak için son ana kadar beklediklerimizin hayatından ilk çıkardıkları biz olmadık mı hep
O yüzden hayat bize hiç kimseye hakedinden fazla değer vermemeyi ve hayatımızdan çıkmak isteyenlere anında çıkarmayı öğretiyor sanırım. Duygusallık ne kadar güzel bir şey duygusal insan asla kötülük yapmaz duygusal insan gerçekten sever gerçekten değer verir ama ne var ki içimizdeki duygusallığı da bitirdiler
Keşke en başından bilebilsek ne kadar değer vermemiz gerektiğini
Cevap sahibi
5 ay
Keşke bile bilsek Ama şu konuda bence hatalıyız karşıdaki insan yanlış yapsa bile biz kendimiz iyi niyetli olduğumuz için ona da iyi niyetle yaklaşıyoruz aslında sinyaller veriliyor ama biz görmek istemiyoruz
Herkesi kendimiz gibi zannettiğimizden kaynaklanıyor sanırım... Ama onu da öğretiyor Hayat insana zamanla.
Cevap sahibi
5 ay
Hayat zaten öyledir her zaman insana bir şeyleri öğretir. Eminim siz de benim gibi düşünmüşsünüzdür mesela aa şu ne kadar iyi bu ne kadar iyi diyorum ya daha sonra bakıyorum ki aslında iyi olan benim iyi olan biziz biz İyi olduğumuz için insanlar bize karşı böyle. Ama kimse biz gibi değil hatta bizim gibi insanların sayısı o kadar az ki
Dayanabildiğim kadar dayanırım hatalarına onlar beni soğutana kadar sevdiğim insanlardan çabuk vazgeçemiyorum tahammül seviyem çok yüksek bu da benim kötü özelliğim