Annesine mesaj atıp yaşamına son veren Eda Nur'un ölümünde korkunç gerçek! Ankara 'da Eda Nur Kaplan (18) annesine gönderdiği 'Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar' mesajının ardından 15'inci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Korkunç olayın ardından, Kaplan'ın intihardan önce kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdüğü 2 kişi hakkında polise suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerden Mehmet A.'nın yakalanıp serbest bırakıldığı ve Yusuf. G.'nin de arandığı kaydedildi.Olay, cumartesi saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Sitenin D bloğunda bir süredir ablasıyla yaşayan Eda Nur Kaplan, 15'inci kattaki evlerinin balkonundan atladı.
DHA'nın haberine göre, sitede yaşayanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde yerdeki Eda Nur'un hayatını kaybettiği belirlendi. Eda Nur'un cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Ülke öyle bir ülke oldu ki namussuz zeefdozlkee dünyası oldu. Bu ülkedeki adalet terazisin yamuklugunu mu gösterir acaba. Merhaba tamam hukuk şaştı da. Ben insanların kalbi de mi karaldi. Müslüman eksiden günahtan kul hakkından uzak duranlardi. Şimdi kul hakkı yiyen onun bunun kızına tecavüz edenler olmuş.
Üç beş gün konuşulup unutulan bir başka dram daha. Ölümlerin önüne geçmek için çaba sarf eden var mı? Yokk. Aksine böyle şerefsizlik yapanları cesaretlendiren bir adalet sistemi var. Ve bizleri yönetenler bu tür olayların ardından mağdurları suçlayıcı ifadelerde bulunmayı adet haline getirmiş durumdalar.
Maalesef ailelerin de büyük oranda ihmali var. Allah rahmet eylesin. Giden geri gelmiyor elbette ama en azından daha fazla canlar yanmaması için ders alınmalı.
Biraz konu dışı olacak ama buradan kadınlara sesleniyorum lütfen çevrenize aldığınız erkekleri tanıyın, size karşı tutumlarını gözden geçirin. Hakeret, şiddet vb. davranışları gördüğünüz gibi uzak tutun kendinizden ve sakın taviz vermeyin güvenmeyin hemen kanmayın güzel sandığınız davranışlara o davranışlar hile lütfen rica ediyorum kendinize sahip çıkın.
Kıllı elit keko ve biraz maço olmalı bence kişisel özellikleri önemli değil kızlar için aralarında yüksekten atlama yarışmasını bile başlatmışlar. Ben başardım diğer yarışmacı genç kız arkadaşlara başarılar dediğini duyar gibiyim.
@Erdem97 Benim başardığım güven sevgi, saygı içinde bir evlilik :) yarış değildi benim için ben hayatımı kurdum ve anne olmaya hazırlanıyorum ve kocam bu duyguyu bana yaşatacak hertürlü güveni saygıyı değeri verdi umarım sende bir kadına bu dediklerimi yaşatırsın.
@itsmedeniz oğlumda var kızımda ikisinide iyi yetiştirmeye çalışıyorum Ama herkes benim gibi değil It kopuk serseri çok Kızlarımızın üzerinden elimizi çekmemeliyiz hem serbest bırakmalı hem kontrolü elde tutmayiliz
Amannn, erkekler de ölür. Kız milleti de erkek öldürsün. Bu ne her gün duyar kasmaca. Gelecek crvaplar belli. Bunlar twitterdan yaz, iyi etkileşim alırsın.