• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Melisasenoll
Melisasenoll Takip Et
Xper 3 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
64
Yapay Zekaya Sor
Annem öğretmen, babam serbest meslek, abim de hala öğrenci ve annemle babam boşandı. İstanbul'da KYK yurt başvurusu yapsam çıkma olasılığı var mı? KYK yurdu kime çıkar?
KYK Yurdu Kimlere Çıkar?
KYK Yurdu Kimlere Çıkar?
Kyk yurdu kimlere çıkar?
Meslek Soruları Babalık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • birbukre
    birbukre Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Selam :)
    Kyk yurtları, son zamanlar büyük kafa karıştıran bir konu sanırım. "Ya yurt çıkmazsa nerede kalırım, nerede kalırım" gibi yüzlerce soru geçiyor ilk defa üniversiteye gidecek öğrenciler için. Dilersen bildiğim kadar ile Kyk yurtları ile birkaç bilgi vereyim. Umarım yardımcı olabilirim.

Kyk yurdu nedir?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Kyk (Kredili Yurtlar Kurumu) yurdu, yüksek öğretime geçen, farklı il veya ülkeden üniveriseye okumak için gelen kişilerin kalabileceği bir yurttur. Kyk yurdu için ne zaman başvuru yapılır?

Kyk yurtları paralı mı?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Evet, Kyk yurtları paralı yurtlardır. Ama özel yurtlara göre kısmen daha cüzi miktarda bir para ödersiniz. Ayrıca Kyk yurduna kayıt yaptırırken kayıt parası da ödüyorsunuz. Ve herhangi bir tam fiyat belirlenmemiştir. Üniversiteyi kazandığınız ile ve hatta ilçeye göre yurt paraları artıp azalmaktadır.

Bu yıl yurt çıkmazsa seneye tekrar yurt başvurusu yapabilir miyim?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Evet. Eğer ilk senenizde veya ilk başvuru yaptığınız yıl yurt çıkmaz ise seneye tekrar başvuru yapma imkanınız var.

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

İşte geldik merakla beklenen sorunun cevabına :)
    Kyk yurtlarında kalmak için;

• herhangi bir okula kayıtlı olmanız lazım
    • herhangi bir sebepten dolayı 6 ay ve daha uzun süre hapiste kalmamış olmanız lazım
    • asgeri ücret ile herhangi bir işte çalışmıyor olmanız lazım
    • kayıtlı olduğunuz okul, kayıtlı olduğuuz ilçeden başka bir ilçe olması lazım

Eğer mu maddeler size uyuyor ise Kyk yurdunda kalma fırsatınız oldukça fazladır.

Kyk yurdu öncelikli olarak kimlere çıkar?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Elbet yukarıda belirttiğim maddelere uyan binlerce öğrenci var. Bu yüzden bazı özellikli öğrencilere ayrıcalık tanınır. Öncelikli olarak Kyk yurdunun çıkması için;

• Anne veya babanızın olmaması
    • Milli öğrenci olmanız
    • Şehit veya gazi yakını olmanız
    • Evinize giren para belirli bir miktarın altında ise
    • Anne veya babanız Kyk'da hizmet veriyor ise veya önceden hizmet vermiş ise

Kyk yurdunun size çıkması daha yüksek bir ihtimaldir.

Kyk yurdunda ücretsiz olarak hangi öğrenciler kalabilir?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Yukarıda Kyk yurtlarının belirli bir ücreti olduğundan bahsetmiştim. Bazı öğrenciler bu paradan muaf durumdadır.

• Anne ile babası vefat eden ve yaşı 25i geçmeyen bireyler
    • Şehit eşi veya şehit çocukları
    • Gazilerimiz, gazi eşleri veya gazi çocukları
    • Devlet koruması altında olan öğrenciler
    • En az liseden beri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde barınan öğrenciler

Kyk yurtlarında ücretsiz olarak kalabilirler.

Kyk yurdu çıkmazsa ne yapabilirim?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Eğer yukarıda belirttiğim maddelere sahip değilseniz Kyk yurdunun size çıkması imkansız gibi diyebirilim. Eğer bu maddelere sahipseniz ve yurt çıkmadı ise yedekler arasına girmiş olabilirsiniz. Eğer yurttan ayrılan herhangi bir öğrenci olursa yerine geçebilirsiniz. Ama Kyk yurdunun çıkmaması halinde ya özel yurda başvuru yapabilirsiniz ya da kendiniz ev tutabilirsiniz.

Bu yıl Kyk yurdu başvuruları başladı mı?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Hayır. Bu yıl için Kyk yurtlarına başvurular henüz başlamadı. Başvurular başladığında yukarıda belirttiğim gibi ÖSYM resmi hesabında paylaşacaktır.

Ben bildiğim tüm bilgileri yazdım, Umarım aklınızda soru işareti kalmamıştır, eğer kaldı ise yorum olarak yazabilirsiniz.
    Eğitim hayatınızda başarılar dilerim <3

32
    5 Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Süper ötesi valla <3

Yorumla
    • birbukre
      birbukre
      +1 yıl

🥰🥰🥰

Yorumla
    • burcusoruyorsj
      burcusoruyorsj
      +1 yıl

Milli öğrenci ne demek 🙂

Yorumla
    • Gncadsiz
      Gncadsiz
      +1 yıl

Merhabalar. Babam bizden ayrı yaşıyor ama hukuken annemle evliler. Ayrıca ablam da bizden bayağı bir uzak bi yerde ingilizce öğretmenliği yapıyor. Sizce ailemin ayrı olduğunu belirtirsem ve kanıtlarsam yurt çıkma ihtimali yüzde kaçtır? Ayrıca bunları belirtsem de yine de evli oldukları için kabul edilmez mi?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Article
    Article Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Kredi yurtlar kurumu nasıl bir yer?

Çok güzel arkadaşlıklar edinebilirsin aynı odayı paylaştığın öğrenci arkadaşlarla , aile gibi olmasada, aile hasretinizi paylaşacağın, kışın soğunda öğrenci evleri ve özel apartlarda biraz zor yapacağınız şort atlet dolaşıp güvenliklerden gizli saklı içeri soktuğunuz (sanki ülkeye bir tır kaçak elektronik eşya) ketil ile yaptığınız gece çay kahve noodle ile geçen günler. Hele bir de yarı özel kyk yurdu çıkarsa değme keyfine 3-4 kişilik oda özel düş ve tuvalet dolaplar geniş geniş. Güzel yanları kötü yanlarından fazla diyebilirim şimdi soruyu yanıtlayalım.

Kredi yurtlar kurumuna kimler başvurabilir?

Üniversiteye gitmeye hak kazanmış ve yüksek lisansa devam eden öğrenciler ile lisans, ön lisans programlarına katılan bütün öğrenciler başvurabilir. Açıköğretim ve uzaktan eğitim programları başvuramıyorlar , başvursalar da çıkmaz.

Kyk öncelik tanıdığı özel durumlar şunlardır:

• Şehit veya gazi çocuğu/yakını olmak,
    • Yetiştirme yurtlarından gelen öğrenciler,
    • Spor lisansı olan öğrenciler,
    • Annesi babası ayrı/vefat etmiş olanlar,
    • Ailesi kyk kurumlarında çalışan/emekli olanlar,
    • Kyk özel olmayan ama dikkat edilen durumlar
    • Lisans, ön lisans, yüksek lisans programlarına katılan bütün öğrenciler girebilir baktıkları durumlarda işte sınavda derece yapanlar gibi.

Başvuruda gereken belgeler Kyk'nın kendi sitesinde zaten mevcut onları oradan öğrenebilirsiniz.

Genellikle herkese çıkabiliyor çıkmaz diye ümitsizliğe kapılmayın en kötü ihtimalle yedeklere düşersiniz onda da sıra durumuna bağlı olarak 1 2 hafta kadar beklersiniz bazen bir sene bile sıra gelmediği ama bir sene sonra kesin gelir. Eğer sıranız az ise bir hafta iki hafta kadar pansiyon tarzı bir yerde yahut kyk'nın misafirhanesinde konaklayabilirsiniz.

Kyk yurdu kadar bursta önemli burstan yararlanacak öğrenciler kimler?

• Ön lisans öğrencileri,
    • Lisans öğrencileri,
    • İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler, (intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.
    • Yüksek Lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, (hazırlık sınıfında burs verilmez)
    • ÖSYM sınav sonucunda ham puan bazında belirlenen puan türünde ilk 100'e giren öğrenciler,
    • Lisanslı amatör veya profosyonel sporcular.

Burstan yararlanamayacak öğrenciler kimler?

• Kurumdan burs ya da öğrenim kredisi alan öğrenciler,
    • Kurumdan daha önce burs veya öğrenim kredisi almış olan öğrenciler,
    • Yabancı uyruklu öğrenciler,
    • Polis akademisi ile askeri okul öğrencileri,
    • Yüksek lisans öğrencilerinden hazırlık sınıfında öğrenim gören öğrenciler,
    • Açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri.

Hemen hemen aynı şartları isterler.

Eğer geri ödemeli burs alırsanız okul bittikten sonra sırtınızda bir kambur gibi borç bitesiye kadar taşırsınız. Af gelmesini beklersiniz, ama gelmez. Eksi bakiye diye bir durum var mesela burs size yattı diyelim yetmedi hiç bir zaman yetmez zaten, nasıl ayarlıyorlarsa miktarı bir defaya mahsus yaparsınız bunu. Gelecek ayın parasını, kuyumculardan, market , bakkal vs tanıdık esnaflardan çekip belli bir komisyon ödeyip ulaşırsınız. Gelecek ay yatacak olan bursunuz kesilir ama önemli değil 3. Ayın bursu duruyor hala orada tekrar eksi bakireye girersiniz ve okul bitesiye kadar bu döngü devam eder.

Yurt çıksın çıkmasın üniversitede güzel günleriniz olacak, okul hayatınızda başarılar dilerim.

3
    2 Yorumla
    • Article
      Article
      +1 yıl

Aşağıdaki font vs öncelikle not defterine yazıp kopyaladığım için çıkmış sanırım.

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

Çok güzel bir görüş gerçekten :)

Yorumla
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar ^^

Kyk’nin açılımı, Kredi Yurtlar Kurumu’dur. Yükseköğretim kurumları sınavına girmiş ve ilk defa yükseköğretim programında üniversitenin birinci sınıfına başlayacak öğrenciler ile ara sınıf öğrencilerinin başvuru yaparak sonuçlara göre yerleştiği devlet kurumudur KYK.

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Kredi ve Yurtlar Kurumunun amacı ise, yurt içinde yükseköğretim gören öğrenciler için yurtlar yapmak ve bunların işletmesini sağlamak, aynı zamanda beslenme yardımı yapıp olanak sağlamak, eğitim anlamında, sosyal olarak ve kültürel, sportif olarak da çeşitli faaliyetlerle maddi manevi üniversite hayatına yeni atılmış öğrencilere olanaklar sağlamaktır.

Peki Kyk yurdu sizin de sorunuzda belirttiğiniz üzere kimlere çıkar?

• Şehit-gazi çocuklarına,
    • Anne babası olmayanlara,
    • Milli sporculara,
    • Anne veya babası KYK’da çalışan yahut emekli olanlara,
    • Geçici veya gönüllü köy korucularının çocuklarına KYK’ya yerleştirilmesinde öncelik tanınır.

Bunların yanı sıra :

• Beyan edilen ekonomik durum,
    • Sosyal ve başarı durumuna ilişkin bilgiler,
    • Anne babanın sağlığı-iş durumu- maddi durumu- mal varlığı,
    • Ev içerisindeki çocuk sayısı ve tahsil durumları, çalışma durumları gibi temek faktörler ise hesaba katılan önemli faktörlerdendir.

Elbette verilen bilgiler Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamu kurumları aracılığıyla teyit edilir. Teyit sırasında sorun çıkan yahut yanlış bilgileri verdiği tespit edilen öğrenciler öncelik hakkından yararlanamadığı gibi yasal işlem bile başlatılabilir.

Peki Kyk yurduna ilk etapta yerleşemeyen ne yapacaktır?Burada umudu kesmeden beklenmelidir. Eğer ki KYK yurduna yerleşemezseniz yedeklere düşersiniz ve yedek sıranız olur. Zaman içerisinde okul değişimi, okula başlamama, yurt değişimi yahut eve çıkma durumu gibi çeşitli faktörlerden dolayı KYK yurdu çıkmasına rağmen gelip de başlamayan kişiler yerine sırayla yedekte bekleyenler çağırılır. Bu yedekten alınma durumu da çok sık gerçekleşir, o açıdan sıkı takip etmelidir öğrenciler. Yine de yedek sırasının birkaç gün süreceği bir bir iki ay sürebileceği ihtimali de akılda bulunmalıdır.

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Bu bilgiler ve kıstaslar eşiğinde size Kyk yurdu çıkma olasılığının yüksek olduğunu söyleyebilirim ama yine de belli olmaz tabi.

Fakülte hayatım boyunca deneyimlediğim bilgiler ışığında yardımcı olmaya çalıştım, yeni fakülte yılı tüm öğrencilere hayırlı olsun, inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur, başarılar diliyorum ^^

4
    1 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

eline sağlık canım <3

Yorumla
  • BeyazAtlıBirPrens
    BeyazAtlıBirPrens Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Selamlar 🙂
    Kyk yurdu maalesef herkese çıkmıyor, belli bazı şartlar aranıyor. Her yıl binlerce kişi kyk yurduna kayıt olabilmek için başvurular yapıyor ama çok az kısmına o şans denk geliyor.

Kyk başvuruları nasıl yapılır?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Yurt başvurusu sınav yerleştirme işlemlerinden sonra gerçekleştirilir. Yurt başvurusunu E Devlet üzerinden yapmanız gerekiyor. Önceden bir lisans eğitiminiz varsa ve ikinci lisans eğitimine başlayacaksanız bile yurt hakkınız bulunuyor.

Yurt hakkından kimler yararlanabilir?

Kyk yurdu kimlere çıkar?

Yurt hakkından herkes maalesef yararlanamıyor. Kazanmak için belli şartlarda olmanız gerekmektedir. Anayasal düzene karşı gelmemiş olanlar, asgari ücretin bir buçuk katı maaşı olan bir yerde çalışıyor olmamanız, başvuru yaptığınızda 35 yaşını doldurmamış olanlar ve kamu personeli olmayanlar bu haktan yararlanabilir. Tabi ailenin maddi hali de göz önünde bulunduruluyor.

2
    3 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

woooow çok iyiymiş bu görüş <3

Yorumla
    • BeyazAtlıBirPrens
      BeyazAtlıBirPrens
      +1 yıl

Teşekkürler 🌸

Yorumla
    • İcardiiii
      İcardiiii
      +1 yıl

Babam emekli ve sigortalı çalışıyor ben emekli maaşını yazdım sadece kyk çıkar mı? İkisini de yazsqm şimdi çıkar mı?
      Annemde sigortalı asgarî ücret alıyor diye görünüyor. Ancak gerçekte asgarî ücret almıyor belge olarak asgarî ücret görünüyor sizce çıkar mı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

28

Cevap

• Huxley17
    Huxley17 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Öncelikli olarak maddi durumu kötü ve anne babası boşanmış olan kişilere öncelik tanıyorlar ancak bu tabi ki sana çıkmayacağı anlamına gelmez benim oda arkadaşımın annesinin de babasının da çok iyi bir mesleği vardı. Kızın finansal yönden hiçbir şekilde sıkıntısı yoktu. Benim annem %60 engelli babam çalışmıyor ayrılar ve cezaevinde babam buna rağmen mesela kyk burs başvurusu yaptığımızda bana kredi durumu iyi olan arkadaşımaysa burs çıkmıştı. Bu da kyk’ nın algoritmasının sadece maddi duruma bakmayan bir sistem olduğunu gösterir. Üstelik benim kaldığım yurtta kalan kişilerin hep maddi durumları iyiydi bence sana da çıkar.

3
    0 Yorumla
  • Sarışınpapatya07
    Sarışınpapatya07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Emin ol burs şans meselesi ev araba arsa meslek falan değil. Bana burs çıktı evet bizim üstümüzde hiç bsy yok ama bı arkdsim var ev araba tarla arsa bir çok şey var üstlerinde hem anneden hem babadan ona da burs çıktı başka bir arkadaşımada üzerlerinde hiç bsyleri yok ona kredi çıktı yani ben inanmıyorum bursun şartlara göre çıkmasına pandemiden önceki bursluluk sonuçları açıklandığında çok az kişiye burs çıkmıştı sayiliydi yani o yüzden başvur ve dua et inşallah çıkar diye yoksa lisans eğitimi alacaksan gözünden şimdiden yüklü bir kredi borcunu çıkarman lazım 🤦

1
    0 Yorumla
  • MERMEEN
    MERMEEN Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Selamlar,

Okulunun öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Umarım güzel bir okul hayatı geçirirsin.

Konumuza geçtiğimizde ailenin evlilik durumu ve ekonomik durum devlet yurdu kazanma da oldukça önem arz etmektedir.

Ne yazık ki aile durumunuz nedeniyle devlet yurdu kazanma ihtimalinizi oldukça yüksek görüyorum. Ancak bir ebeveynin öğretmen bir ebeveynin ise serbest meslek ile uğraşması nedeniyle ekonomik durumunuzun da oldukça iyi olması beklenmektedir.

Ancak bu durumda kendi şahsi görüşümü paylaşmak gerekirse aile durumunuzun daha baskın gelerek devlet yurdu kazanacağınızı düşünüyorum.

Tekrardan okul hayatınızda başarılar dilerim. İyi şanslar :)

0
    0 Yorumla
  • Sweetwitch13
    Sweetwitch13 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Kyk yurdu önlisans-yuksek lisans doktora öğrencilerine çıkar ama bu basvurulurda uzaklik mal varlığı maddi durum gibi faktorlerde bu konuda etkili olur gazi çocukları şehit çocukları anne babası olmayan öğrencilere ayrıcalık tanınır kyk yurdu yerleştirmeleri konusunda bildiğim kadarıyla detayları bunlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim de babam öğretmendi annem ev hanımıydı yedeklerden çıktı yurt. Yurt eskiyse çıkma olasılığı daha yüksek yeni yurtta biraz zor bir de baban serbest meslek oldugu için maaşını az göster biraz çünkü anneninkini değiştiremezsin devlete bağlı olduğu için

2
    0 Yorumla
  • MistırSe
    MistırSe Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 589 cevap paylaştı.

merhaba kyk yurtları genellikle aile gelir testi düşük çıkanlara ve önceliğe sahip öğrencilere çıkar... mesela şehit-gazi yakını ve kimsesiz öğrencilere daha önceliklidir... kontenjana göre şansınız değişir, umarım ihtiyacı olan herkese çıkar 😇

1
    5 Yorumla
    • Çakalcarlos53
      Çakalcarlos53
      +1 yıl

O biraz şans işi umarım çıkar. Benim babam rahmetli fakat üstüme mülk olmasına rağmen çıktı.

Yorumla
    • MistırSe
      MistırSe
      +1 yıl

belli değil ya şans işi adam çiftçiyim diyip 0₺ gelir yazıyor ve alıyor yerini😀 kimi zaten full torpil

Yorumla
    • MistırSe
      MistırSe
      +1 yıl

kazanırım diye yazdım ama hiç sanmıyorum😀 kitap yazmadığın sürece vermiyorlar ödülü

Yorumla
    • Çakalcarlos53
      Çakalcarlos53
      +1 yıl

Kısmet kazanırsın inşallah

Yorumla
    • MistırSe
      MistırSe
      +1 yıl

kyk çıkması gibi bişey 😂😂

Yorumla
  • sananeeeeeeeeee
    sananeeeeeeeeee Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yurt çıkar kesin ama annenle aynı şehirde mi okuyacaksın öyleyse çıkmayabilir ama farklı şehirde olursan %100 çıkar tabi anne babanı üstüne ev araba vs yoksa

2
    6 Yorumla
    • sananeeeeeeeeee
      sananeeeeeeeeee
      +1 yıl

Burs bir ihtimal çıkabilir olacaktı 🤗

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Ailem afyonda yaşıyo ben istanbuldayım ev kira ama annemin ve babamın arabası var da baya baya herkesi araştırıyolar mı

Yorumla
    • sananeeeeeeeeee
      sananeeeeeeeeee
      +1 yıl

tabiki araştırıyolar 😂 bence bursta çıkabilir sansını dene ailenden uzaksan ve üzerinize çok eşya yoksa ailen memur olsa bile çıkıyor böyle çıkan ark oldu

biraz
      o

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Ya işte ailenin üzerinde bir de arsa var 😂😂 beni bunlar korkutuyo ama illa şansımı denerim belli mi olur

Yorumla
    • sananeeeeeeeeee
      sananeeeeeeeeee
      +1 yıl

O arsalar filan sayılıyor işte hepsi zaten tcden görünüyor

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Peki teşekkür ederim

Yorumla
  • Johnny18
    Johnny18 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Başvuru yap. Olmazsa yedeklere kalırsa. Kaydını silme. Sıra geliyor bir şekilde ve eninde sonunda çıkıyor. Annen ve baban boşandı ise çıkma ihtimali fazla. Bir de erken başvuru yapman lazım. Başvurular başladığı gibi hemen başvur. Geç kalırsan sıra da geç gelebiliyor. Ben yurtta kalmıştım bir kaç sene. Fena değildi. Eski yurtlar çok kötü ama yeni yurtlar idare ederdi. Kız yurtları nasıl bilmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • İremnurr18
    İremnurr18 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Başvuran herkese çıkma olasılığı vardır fakat maddi gelire ve üzerinde bulunan mal mülk gibi şeylere bakılıyor diye biliyorum
    Ayrıca bu sene yurtların yarı kapasiteye düşürüleceği söyleniyor bundan dolayı devlet yurdu çıkma olasılığı düşük görünüyor yarı özel yurtlara da bakmanı tavsiye ederim.
    Umarım çıkar 😊

1
    0 Yorumla
  • sebnemgorgunn
    sebnemgorgunn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Ön-lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, şehit ve gazi çocuklarına ya da ailenden biri kyk'da görevli ise öncelikli oluyorsun ama bunlar dışında maddi durumun kötüyse kazanabilirsin tabii ve mal varlığına göre bir ölçüm yapılabilir (bu kısımdan emin değilim). Denemekte fayda var, bakarsın kazanırsın.

0
    0 Yorumla
  • Begum_10
    Begum_10 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

KYK yurtları ön lisans-lisans-yüksek lisans-doktora öğrencilerine çıkar. ... Şehit – gazi çocukları ve anne babası olmayan, milli sporcular, anne veya babası KYK da çalışan veya emekli olan, geçiçi veya gönüllü köy korucularının çocukları olan öğrencilere yurt yerleştirmelerinde öncelik verilmektedir.

0
    0 Yorumla
  • mymymy85
    mymymy85 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Kyk yurtların da öncelik şehit ve gazı çocukları devamında çek. Sizde ön sırada varsınız.
    Çıkma ihtimali yüksek. basvuru formunda anne baba ayrıldı ibaresini işaretleyin.

0
    2 Yorumla
    • Deniz331
      Deniz331
      +1 yıl

Arastirmiyorlarmiki

Yorumla
    • mymymy85
      mymymy85
      +1 yıl

Resmî evrak üzerinde ayrılırlarsa sorun. yok. birlikte yaşamalarının sorunu yok

Yorumla
  • pumpkink
    pumpkink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Çıkma olasılığı hakkında bişe diyemem fakat sen yinede başvur olmadı derneklerden vs burs başvurusu yaparsın ayrıca hangi bölüm okuyacaksın

0
    0 Yorumla
  • yurdan
    yurdan Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl

Sgk'ye kayıtlı çalışan olduğunda çıkmama olasılığı yüksek.
    Neye göre çıkıyor/çıkmıyor bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • MarjiinaL
    MarjiinaL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Üstünde senin ya da ailenin mal mülk yoksa çıkma ihtimali bir hayli yüksek ama olduğu halde çıkana da şahit oldum

0
    0 Yorumla
  • mlsszm
    mlsszm Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

Kyk yurdu anne baba gelir seviyesine daha sonra da maddi durumunuza herşeyin seviyesine bakarlar. Gazi ve şehit çocukları ön plandadır:

1
    0 Yorumla
  • Mürit
    Mürit Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 73%
    +1 yıl

Var kardeş, burs çıkmaz bence ama yurt çıkma ihtimali var.

0
    2 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

İnşallah yurt çıkar özel yurtlara en az 1000 lira para vermek istemiyorum

Yorumla
    • Mürit
      Mürit
      +1 yıl

İnşallah.

Yorumla
  • özündeiyikız
    özündeiyikız Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

arkadaşım 3bininci yedekteydi 1 yıl bitmeden sıra gelmişti

2
    1 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Vayy bee ne güzel çıksa harika olur

Yorumla
  • beaulis
    beaulis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl

annesi ve babası boşanmış olanlara çıkıyor diye biliyorum

0
    2 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

İnşallah çıkar yaa yurtlar aşırı pahalı

Yorumla
    • beaulis
      beaulis
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kardeş başvurunca para mı alıyorlar
    Niye dert ettin
    Başvurunu yap, çıkarsa ne güzel
    Çıkmazsa yapacak bişey yok

Bana çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin
    Ya çıkarsa
    Yaaaa

0
    5 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Özelde okuyorum aileme yük olmak da istemiyorum işe girip çalışıcam eğer çıkmazsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Laftan anlamıyor musun
      Önce bir başvur bakalım, şansını dene
      Anan baban boşanmış, seni düşünmemiş
      Sen onları mı düşünüyorsun

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Neden bu kadar agresifsin normal bir soru sordum ayrıca sinirlendirecek bir şey de değil bu ve de annemle babam boşandı ama arkadaş kaldılar seni ilgilendirmeyen şeyler hakkında yorum yapma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlk cevabım normaldi
      Laftan sözden anlamayan birine tahammül edemem, dedim ki git başvur
      Başvurmak bedava, şansını dene
      Anladın mı

Yorumla
    • sebnemgorgunn
      sebnemgorgunn
      +1 yıl

Bu tür insanlara tahammül edemiyorsan veya toplumsal herhangi bir şeye tahammül edemiyorsan toplum içinde ne işin var senin? Hem eşler boşaninca çocuklarını düşünmüyor mu oluyorlar? Boşanmayıp kızın hayatını daha da mi mahvetsinler. Örnek sen.

Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Normalde durumu iyi olmayanlara çıkması lazım ama sadece beyan ile durumu anlamaya çalıştıklarından maddi durumunu en kötü gösterene çıkıyor. Onlar yurdu beğenmezse gerçekten hak edene yedekten çıkma ihtimalide oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Pisişik88
    Pisişik88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

Aynı ilde ikamet ediyorsan çıkmaz, annen baban resmi olarak boşanmışsa. Kyk sana burslu çıkar. Hatta devlet bursu da alabilirsin.

0
    1 Yorumla
    • Vghgftjhfghh
      Vghgftjhfghh
      +1 yıl

Annemle babamı boşamaya gidiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ne olacağı belli olmaz maalesef. Benim bir arkadaşım vardı. Durumları da o kadar iyi değil. Annesi okulda temizlik görevlisi babası da inşaatta çalışıyor buna rağmen geri ödemeli çıktı.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kredi anladım pardon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Farklı şehirde isen çıkabilir. Aynı şehir olunca çıkmıyor malesef

Yorumla
  • Balancee
    Balancee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Birde böbreğinin birinin satış listesinde olması gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • Gizemlikizz2448
    Gizemlikizz2448 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 44%
    +1 yıl

Ailende engeli bulunan bir kardeşin varsa, veya şehit gazi yakınıysan çıkması olası

0
    0 Yorumla
  • Şuleeee15
    Şuleeee15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Annen memur olduğu için çıkmaz diye düşünüyorum. Genelde maddi durumu kötü olanlara çıkıyor. Arkadaşımın babasıda imamdı. Yedekten kazandı. Siz yine başvuruda bulunun. Yedekte gelirse biraz beklersiniz. Sıra size gelince yurda yerleşirsiniz...

1
    0 Yorumla
  • İlayda2112
    İlayda2112 Takip Et
    +1 yıl

Benimde babam emekli 9 kardeşiz ve 1'i doktor diğeri hemşire diğeri iç mimarlık okudu diğerleride evli lise mezunu sence bana çıkar mı? Diyarbakırda yaşıyorum inşallah konyada kazanırsam üniversiteyi (bu yıl kesin tercih yapacam)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ee ne oldu sonuç başvurun kabul edildimi çıktımı burs

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Anne ve babanın üzerindeki mal varlığı önemli olan.

0
    0 Yorumla
  • Hanımderlerbana
    Hanımderlerbana Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben bu tarz işlerin sayısaldan farkı olmadığını düşünüyorum şanslıysan çıkar şansın yoksa çıkmaz ama denemekte bi kaybın olmaz bir dene başvur belki şanslı günündesindir 🥰

0
    0 Yorumla
  • Düşüncelipengu
    Düşüncelipengu Takip Et
    +1 yıl

Durumundan dolayi cikma ihtimalinin oldugunu dusunuyorum velayetin kimde olduguna da bagli abinde okuyor oldugu icin senin icin bir avantaj bende bu sene gidiyorum umarim bana da cikar

0
    0 Yorumla
  • mrfatbee
    mrfatbee Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yurt çıkar. Sen kimin üzerinde görünüyorsan Onun gelir seviyesine bakarlar.

0
    0 Yorumla
  • Buzdolabj
    Buzdolabj Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

2 asgari ücret alan aileden aşağısı alabiliyor diye biliyorum. Bizde babam emekli sadece çıkar herhalde

1
    1 Yorumla
    • Justsurvive
      Justsurvive
      +1 yıl

Benim annemle babam ayrıydı ikisi de asgari ücretli ama burs çıkmadı. Bu sene boşandılar yurt cikar insallah ya

Yorumla
  • Just18
    Just18 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Cikma olasiligi var fakat muhtemelen annenle kaliyorsundur ustune bir sey olmamasi gerekiyor annenin, abinin ve senin

0
    0 Yorumla
  • Günışığı123
    Günışığı123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bana cikti anne emekli baba çalışıyordu ama okuyacagin yere bagli benkm yurdum yeni yapılmıştı o yuzden 2msenemde çıkmıştı

0
    1 Yorumla
    • Milyamdh
      Milyamdh
      1 yıl

Peki ustunuze kayıtlı bir seyler var miydi?

Yorumla
  • Sunshinee07
    Sunshinee07 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Genelde ekonomik düzeyi düşük aile çocuklarına çıkıyor fakat tabi torpille giren de var şansını dene 👍🏻

1
    0 Yorumla
  • madeinturkey_
    madeinturkey_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Benim torpilim olmadığı hâlde bana çıkmıştı. Sana da çıkar. Yurt yatak sayısı fazlaysa çıkma ihtimali daha fazla.

0
    0 Yorumla
  • 5-hesapsiz
    5-hesapsiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bi kuralı yok galiba. Maddi durumu kötü arkadaşima çikmamişti

0
    0 Yorumla
  • Hkn_Trg
    Hkn_Trg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Yeterki başarılı bir öğrenci ol Ve azimle iste çalış isteklerinden vaz geçme amacına ulaşacaksın..

0
    0 Yorumla
  • drcivciv
    drcivciv Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Çıkar desem olmaz çıkmaz desem olmaz her şey olabilir

0
    0 Yorumla
  • Adar_Goyii73
    Adar_Goyii73 Takip Et
    +1 yıl

Annenin mesleğinden dolayı belki öncelikli olmaya bilirsin ama büyük ihtimal çıkar.

0
    0 Yorumla
  • Azqsxwdcefvr6373
    Azqsxwdcefvr6373 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 60%
    +1 yıl

Olabilir yarı özele git bence o daha iyi diyorlar

0
    7 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Para sıkıntı olmasa çok iyi olucaktı

Yorumla
    • Azqsxwdcefvr6373
      Azqsxwdcefvr6373
      +1 yıl

300 400 lira zaten en azınsan adam gibi bie yerde kalırsın tamamen devket olanı çok görmüyorlar

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Yarı özelin çıkması daha olası bir ihtimaldir o zaman illa ki denerim

Yorumla
    • Azqsxwdcefvr6373
      Azqsxwdcefvr6373
      +1 yıl

Aynen. İnşallah çıkar :)

Yorumla
    • Azqsxwdcefvr6373
      Azqsxwdcefvr6373
      +1 yıl

İstanbul'da mı okuyorsun

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • TwistedFake
    TwistedFake Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

“Dayın” varsa çıkar knk

1
    0 Yorumla
  • NoiseMan
    NoiseMan Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.

Bizimkiler ayrı, bana çıktı

0
    3 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Annen baban çalışıyo mu genelde çalışan anne babanın çocuklarına çıkmıyo diye duydum

Yorumla
    • NoiseMan
      NoiseMan
      +1 yıl

Annem çalışmıyor, baba emekli. Babadan nafaka alıyoruz.

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Peki teşekkürler

Yorumla
  • cagınkaraman
    cagınkaraman Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl

İnşallah çıkar kardeşim

0
    0 Yorumla
  • Gokkhan209
    Gokkhan209 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Şimdi torpililere baktım hiç inmedi bildiğin

0
    0 Yorumla
  • Siyahzebra
    Siyahzebra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 90%
    +1 yıl

Bildirim geldi baktım , bilmiyorum 😁

0
    0 Yorumla
  • Sakircicek2
    Sakircicek2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Valla bilmiyorum şansını dene

0
    0 Yorumla
  • engineer096
    engineer096 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Abin öğrenciyse sana kesin çıkar

0
    5 Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Ya işte annemin üstüne arsa araba olmasaydı iyiydi

Yorumla
    • engineer096
      engineer096
      +1 yıl

Söyle hemen satsın 😂

Yorumla
    • Melisasenoll
      Melisasenoll
      +1 yıl

Keşke sjfkjf

Yorumla
    • engineer096
      engineer096
      +1 yıl

Yurt çıkar yaa ama İstanbul olması sıkıntı doğurur mu bilmiyorum

Yorumla
    • Minnakbegümm
      Minnakbegümm
      +1 yıl

Annenin üstüne arsa araba varsa bi zahmet sizin gibilere çıkmasın o yurt.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çıkabilir sen başvuruda bulun

0
    0 Yorumla
  • rosdevill
    rosdevill Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Allah mıyım nerden biliyim. Tanrı bilir.

0
    1 Yorumla
    • srkn8434
      srkn8434
      +1 yıl

sor ne soracaktın

Yorumla
  • Mihrican343434
    Mihrican343434 Takip Et
    +1 yıl

bence kesinlikle sana çıkar

0
    0 Yorumla
  • Osi1696
    Osi1696 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 50%
    +1 yıl

Çıkar %80

0
    0 Yorumla
  • efsun1111
    efsun1111 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    +1 yıl

Eskiden ihtiyacı olana çıkardı şimdi torpili olana

0
    0 Yorumla
  • MATRAXCA
    MATRAXCA Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Çıkabilir bence

0
    0 Yorumla
  • pocahontas_tech2
    pocahontas_tech2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Çıkar kardeşim günlünü rahat tut

0
    0 Yorumla
  • Ankara06gs
    Ankara06gs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl

Çıkar niye çıkmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cook iyi

0
    0 Yorumla
  • EdwardKen
    EdwardKen Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Çıkabilir

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

evi olmayana

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kyk yurdu kimlere çıkar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kimler napiyo anlik atin bakalım? 40 cevap verildi
Kimler oruc tutuyo bakalım? 6 cevap verildi
Kyk yurdu tam olarak kime çıkar? 8 cevap verildi
KIZ ARKADASIM SALAK MI? 6 cevap verildi
Nelere, kimlere nağlett gelsin? 24 cevap verildi
Bu aleme raconu kim koyar? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨