İnsanlarla iletişim kurmada kötüyüm?

Şimdi hayatımda hep arkadaşlarım oldu ancak son 2 yıldır çevremde olan insanları çok sevmiyorum sevdiğim insanlarda 10 yıldır çevremde olduğu için çokta yapacak konuşacak bir şey kalmadı 18 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı çok kız arkadaşımda yok herneyse dedim omegle diye bir uygulama var canım sıkıldı girdim abi bide son yıllarda bir şey farkettim konuşurken acayip ruhsuz duygusuz ve sıkıcıyım aynı zamanda suratsızım şindi gülümseyince sürekli o zamanda mal gibi oluyom bunun ortası nasıl oluyor ve konulurken nasıl daha duygulu konulacağım acayip ruhsuz konuşuyorum girdim omegleye usta ingilizcem iyidir yabancılar geliyor işte atıyorum norveçli selamlaşıyorum nerelisin nasılsın frlan sonra konuşma orada bitiyor konuşmayı nasıl devam ettirebilirim bilmiyorum nasıl hem surat olarak hem konuşma olarak daha duygulu olabilirim bilmiyorum basıl insanlarla daha iyi iletişim kurabilirim bilmiyorum akıl verin insanlarla sosyalleş demeyin 11. Sınıfım derslerden zaman olmuyor bir şey daha farkettim yeni tanımadığım insanlarla omeglede konuşurken çok gereksiz yere stres oluyorum kalp atışım hızlanıyor neden böyle çözemedim aslında hiçbir zaman arkadaşsız kalmadım hatta 2-3 kişinin en yakın arkadaşıydım her zaman birtek son 2 yıldır herkesten uzaklaştım ama böyle biri olmak hoşuma gitmiyor aynı zamanda içimden sosyalleşmekte gelmiyor ama sosyal olmak iyi bir şey kafam karışık çözemedim

İnsanlarla iletişim kurmada kötüyüm?