Selâmlar !
Sınandığınızı düşündüğünüz şeyler var mı bu aralar, ne ile sınanıyor sunuz...🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
Sınandığınızı düşündüğünüz şeyler var mı bu aralar, ne ile sınanıyor sunuz...🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Bu sıralar en çok sabrımla sınanıyorum. Her şey üst üste geliyor, bazen nefes almak bile zorlaşıyor. Sessiz kalmayı öğreniyorum ama içimde fırtınalar kopuyor. İnsanlara anlatmadığım yorgunluklar birikip duruyor. Her şeye rağmen güçlü görünmeye çalışmak da ayrı bir yük. Ama biliyorum, bu dönem de geçecek. Çünkü her sınavın sonunda biraz daha olgunlaşıyor insan, biraz daha sessiz ama sağlam kalıyor.
Bu sıralar olmaması gereken konularla sınanıyorum. Hani insanın üzerine gelmemesi gereken şeyler vardır ya, tam da onlarla. Sessiz kalmam gereken yerlerde sabırla, kalbimi korumam gereken durumlarda güçle sınanıyorum. Bazen “neden bunlar üst üste geliyor” diyorum ama sonra anlıyorum ki, her şeyin bir öğretisi var. Belki de evren bana “bazı şeyleri oluruna bırakmayı” öğretiyor. Zor ama geçici… biliyorum ki bu da geçecek, çünkü hiçbir sınav sebepsiz değildir.
Sağlıkla ilgili konularla. bir de bazı karaktersiz insanlarla sınanıyorum. neyse ki karaktersiz insanlarla başa çıkmak konusunda uzmanım. çünkü zamanın da çok derslerini verdim.
Selam! 🙋♀️
Herkes hayatında bir dönem sınandığını hisseder, aslında bu bizi güçlendiren bir süreç. Ama sınanmanın verdiği o ezici his pek kolay değildir. Belki ilişkilerle, belki işle ya da tamamen kendinle sınanıyorsundur. Ama unutma, her zorluğun sonunda kazanacağımız bir şey var. 🌟
Göğsümüzü gere gere "başardım!" diyebilmek için biraz çabayla yol alıyoruz! Sen de inancını kaybetme! 💖✨
Cevap
16Cevap
Evet.
Varoluş sancısı çekerken bir de düşük zeka...
Neyse 😂
Bir çok farklı sebepten sınandığım bir dönemdeyim. Umarım sonu hayır olur..
Öyle olur inş...
Soğuklarla. İnatla hala kısa kol giyiyorum ama kollarım üşüyor ehej
O inat bende de var dur bakalım.😀
Slk saçma insanların hiçbir bilgisi olmadan her şeye söyliyecek alakasız bir cevapları var bu konuda baya sınanıyorum 2-3 gundur
Kız kardeşimle.
Ya napıyo.😀
Çok uzun hikaye, pek iyi şeyler yapmıyor
Aklını başına toplar inşallah.
İnşallah..
Hiçbir şey ile sınanmıyorum çünkü eşim beni tüm kötü dış etkenlerden koruyor 😎😄
İnan ki gtümle. Kalça kemiklerim ödemli yürüyemiyorum. Bıktım
Sabrım ve iyi niyetimle sınanıyorum nereye kadar bakalım...
Sağlığımla sınanıyordum ama tedavi oluyorum ona da şükür
Yaşadığım yerde bile trafik İstanbul'dan kalır yanı yok motosikletle gidemiyorum artık
Şükür yok öyle bir şey ya kendi halimizde takılıyoruz 😇
Hayatın kendisi bir sınav zaten şu an sınandığım hayata alışmaya çalışıyorum...
Sınandığım bir durumun içinde değilim bu aralar..
Valla sınanmadığım şey kalmadı sanırım
Sabrımı sınayan çok oluyor
Adaletsizlik..
Bu siralar milletle sinaniyorum
Bu aralar ailem ile sanırım...
Var birşeyler Allah'a havale ettim.
S*l*k insanlarla
Bu aralar her şey yolunda şükür
Sağlık sorunları
Sağlığımla sınanıyordum şükür toparladım
Seninle sınanmak yerine hayat ile işte
Ballı lokmam aşk böceği