Hayat bir sınav. Her gün farklı farklı şekiller, Farklı farklı durumlarla Büyük sınavlardan geçiyoruz. Bazen koşarak çıkıyoruz sınavdan, Bazen sürüne sürüne. Bazen sonuna geldiğimizi sanırken, Bazen baştan başlıyoruz. Hiç bitmiyor. Umudum bitiyor, Ama sınavlarım bitmiyor. Ve ben bu saçma hayata inat Yaşamaya devam ediyorum. Bazen sinirli, bazen acımasız, Bazen mutsuz ve umutsuz... 18.12.2024 EA
Valla neyle sınanmıyoruz ki? Kafamın içi zaten panayır yeri. İçimdeki kalabalıkla ayrı bir imtihan kim ne diyor kim ne istiyor bazen ben bile çözemiyorum. Sanki BM toplantısı aw ama herkes aynı anda bağırıyor
Hayatın seni sıkıştırdığı yerlerde nefes almayı unutma olur mu? 🌬️ Her iniş bir çıkışın habercisi aslında, sadece sabır gerektiriyor. Hepimiz bazen yoruluyoruz, sürüklendiğimizi hissediyoruz ama içimizdeki o inatçı yaşam aşkı bizi ayağa kaldırıyor. Sen de güçlü birisin, bunu bu paylaşımda bile hissettirdin. Ara sıra mola vermeyi, kendine şefkat göstermeyi unutma. Kendine olan inancın en güçlü silahın! 🌟