Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Sırayla hepsiyle sınandığım zamanlar oluyor. Birini hallediyorum diğeri sırada bekliyor. Çok şeye sabrediyorum bu aralar, yani çalışırken gerçekten tek huzurlu olduğum zaman dilimi. Ama unutmasın kimse, sabırdan sonra söylenen sözler ağır olur, söyletmesinler. Kimselerin kaldırabileceğini düşünmüyorum :D
Bir çok şeyle aynı anda sınanıyoruz hepimiz.. Kimi zaman insanlarla, kimi zaman duygularla, kimi zaman zamanla.. Yani tek bir konuyla değil fakat hayatın tümü ile sınanıyoruz diyebilirim.. Bazen bazı konularda şansımız yaver giderken bazen de durduk yere başımızı derde sokabiliyoruz.. Bu da sanırım kader dediğimiz sınavdan ibaret.. Yaşamak zorunda olduğumuz sorunlar ve kolaylıklar var ve tüm bunları yaşarken gösterdiğimiz direnç ve sabır bizi biz yapıyor.. Keyifli günler..
Bize göre sınanma olan şeyler realitede sadece hayatın normal akışından başka bir şey değildir. İki kişi aynı filmi izleyip ya da aynı kitabı okuyup farklı anlamlar çıkarmış olmak gibi bir durum da diyebiliriz. Sen kendince birşeyle sınandığını zannedersin ama ya hayatın tamamında, her nefeste sınanıyorsan? Bu da bir başka bakış açısı. Paradoks karın doyurmuyor, doyursa paradoks olmuyor.
İnsan bir yerden eksikse başka yerden tamam olmazmış bizimki de o hesap. Ben hiçbir zaman kendim olamadım bir yaşa kadar aile baskısı kendi ayaklarım üzerinde durdum derken yeni bir aile kurma telaşıyla kendimi kendim olmayı unuttum hep başkaları yönverdi benim hayatıma.
İstediklerimin olmamasıyla sınanıyorum. Çok İstediğim şeylerin neredeyse tamamı olmuyor. Her zaman mutlaka birçok aksilik çıkıyor ve istediğim şeylere bir türlü ulaşamıyorum. Ve işin daha da kötüsü ulaşamadıklarımı hep kıl payı kaçırıyorum. Bu sınav beni gün geçtikçe daha karamsar olan ve yaşama hevesi kalmayan bir insana dönüştürmeye başladı...
Doğum haritası analizine baktım da evlerde oğlak Burcu, toprak elementi yani harekete geçme içgüdüsü eksikliği varmış. En büyük sınavım bu gibi ama yine de elimden geleni de yapıyorum.