Ben bu aralar sabrımla sınanıyorum, peki siz bu aralar ne ile sınanıyor sunuz?
Bu görselde iç sesim.😁😁

Bu görselde iç sesim.😁😁

Hayatın içinde acı, tatlı, sabır,.. herşey var. Bazı zorlukları yaşamadan, iyi günlerin kıymetini gerçek manada bilemiyoruz. Gündüzü görmeden geceyi bilemeyiz. Zorluklar, sıkıntılar kelimelerle ifade edilmez, asıl yaşayınca biliniyor. Fakat, inanın Allahü Teala, sabrını veriyor. Her sıkıntıyı, gözünüzde küçültün ve tebessümle bakın. Allah'tan, samimi olarak dilekte bulunun, O'ndan güç-kuvvet, dayanma gücü vermesini dileyin. İçiniz nurani huzur dolduğunu hissedecek, mutlu olacaksınız...
Inşallah. 🤲
O kadar sabırlıyım ki , iki kırık bacakla 9 ay evde yatağa mahkum kaldığım zamanları hatırlıyorumda ben insan değilmişim ya
Beni bu saatten sonra bir tek Allah sınar böyle fani işler tırıs gelir tırıs gider.
Ben bile artık katlanamıyorum ve sürekli olarak aile içi tartışma ve sürekli olarak yalnızlık ve geçimsizlik ve çatışma ben bu imtihanı kaldıramaz durumdayım
Cevap
10Cevap
Bitmek tükenmek bilmeyen sabrım dışında bu aralar yoğun çalışma temposu ile sınanıyorum bu tempo ile yakında buhar olup uçacağım 😅
Zaten iş yerinde sabrımı sınıyorlar, sinir ve stresten çıldırmaya az kaldi.
Rabbim yardımcımız olsun 🤲
Sakinliğimizi korumamız lazım 😊
Amin valla buna çok ihtiyacım var şu sıralar. 😊🤲
Bu sıralar sabrımla ve sinirimle sınaniyorum. Hayırlısı bakalım.
İyiyim ya ben 😊 sadece evde kalmakla sınanıyor olabilirim, ki ondan da şikayetçi değilim. Evim evim güzel evim 😄
Geri kafalı insanlarla , beni sevdigini soyleyip ama aslında yavşayan erkeklerle
Parasızlıkla sınanıyorum hani sınanmak üzreyim ramak kaldı
Sakin ol şampiyon derin nefes al önce, boşver gitsin herkes kendi yaptiğini bulsun de.
Yemin ederim ben de
Kayışı koparicaz o olacak.
Sabır çekiyorum dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım
Biriyle sınanıyorum ben.
Dengesiz insanlar ile sınanıyorum.
Allah yardım etsin. Bu ara sınavım büyük.
Dengesiz iş arkadaşları ile sınanıyorum kurtuldum. Şimdi ise sevdiğim adam ile sınanmaya devam ediyorum.
İkizler burcu olanlar yazıyor sürekli. İstemiyorum gidin lan.
Yalnız olmak ile Alla'ha daha da bağlandığımı
Sınandim bitti suanda agliyom ara ara
Ya sabır diyorum
Sabır
Meslek içi hiyerarşi
Şu sıralar böceklerle sınanıyorum..
Sabır ile
Yalnızlık
Var bir kac mevzu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?