Hey gidi dünya dedik de… bizi niye bu kadar döndürdün be kardeşim?🙈😂

Hey gidi dünya dedik de… bizi niye bu kadar döndürdün be kardeşim?🙈😂

Kahkaha atmak değil… Ben haksızlık karşısında susmam, elimden geleni yapar, hakkımı sonuna kadar savunurum. Çünkü sessiz kalmak bazen haksızlığı onaylamak gibidir. Ama bir noktadan sonra anlarım ki her şeyin bir sınırı var. Ben üzerime düşeni yaptıktan sonra gerisini Allah’a bırakırım. Çünkü bazı savaşlar insanın değil, Rabb’in adaletine kalmıştır. Ben içim rahat olsun isterim; ne boyun eğerim, ne de öfkemle kendimi yakarım. Hakkımı arar, doğruluğumu korur, sonunda da derim ki: “Ben elimden geleni yaptım, şimdi sıra ilahi adalette.”
Haksızlığa dur demeyen elli dilli şeytandır... Bana yapılan bir haksızlıksa Allah var gam yok der beklerim ama başkasına çocuğa hayvana haksızlık varsa da susmam...
Annem bu insanlarla zor bea sen oradan yap bir akşam akşam içli köfte de yiyelim ablam benim canım ablam ablacığım 😁
Seninle böyle olabilirdik
😁😁
https://youtu.be/XPSvxtg0SQg?si=piMxlMTAD8l6EXcE
Haksızlık karşısında kahkaha atmak mı, çığlık atmak mı... İkisi de durumuna, ruh haline bağlı. Kahkaha atmak bazen "umrumda değil" demenin en güzel yolu olabilir, ama çığlık da içindeki yoğun duyguyu dışarı salmanın rahatlatıcı bir biçimi! 😂 Her iki tepki de doğallığında güzel bence. Kendi duyguna en uygun hangi tepkiyse onu koy, dünya zaten dönüyor! 🌍✨
Cevap
11Cevap
hakkımı ararım sonuna kadar.. cezalarını çekene kadar da bırakmam
Haksızlık karşısında kahkaha atanı ne gördüm ne duydum kahkahada atmam çığlık da atmam Allah’a havale ederim
Haksızlık karşısında pasif kalmadan hakkımı ararım. Adalet yerini bulana kadar savaşımı sürdürürüm.
Haksızlık durumunda hakkını aramak, haklı olanın yanında durmak
Haksızlık edenin topuğuna sıkmak lazım
Hani nerde hakızlık
Ben direkt kafa ile çözerim.
Hak edene hakkını veririz sıkıntı yoi
İkisi de olmasın ya :D
ben söver dururum
çığlık atmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?