Yapılan haksızlıklara karşı göstermiş olduğunuz tepkiler nedir...✔
Haksızlığa hiç tahammül edemem, hemen dahil olurum,,,...✌✌ #Acid_Qeenn.🧚♀️

Elimden geldiğince dilim döndüğünce karşı çıkmaya çalışıyorum... susmak bana göre değil belki birgün bende o sessizce yanından geçilip gidilen insanlardan olabilirim
Merhabalar.. Ben genellikle haksızlık karşısında asla lafını esirgemeyen tarafım.. Susamam.. Kim olursa olsun haksızlığa uğrayan mutlaka söylenecek bir sözüm varsa söylerim.. Beni kesseler bile ben eğri oturup doğrusunu konuşmak isterim.. Bence vicdani ve insani duyguları olan kişiler haksızlığa sessiz kalmazlar ne pahasına olursa olsun.. Keyifli günler.. :)
Susmam hakkımı ve haksızlık yapılan konularda sesimi çıkartırım. Dayanamam öyle konulara. Ayrıca olması gereken de budur.
Hadis olması lazım Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır
Cevap
18Cevap
Haksızlık karşısında susup buna göz yumamam. Benimle ilgili olup olmaması da önemli değil. Mutlaka tepkimi belli ederim.
Her türlü haksızlık karşısında dururum fakat adalet bile olsa doğru zamanda, doğru kişilere karşı doğru sözleri söylemekten yana tercihim...🦄🍀🍏⭐❤️
Yerine göre davranırım, her zaman her yerde her şeyi yapmak pek mümkün olmuyor. Susmam gereken yerde susarım, dahil olmam gereken yerde susmam
Susmam önce gözlemlerim. Karşı taraf zayıfsa sus pussa o zaman devreye girerim.
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Kişi kendini savunamayacak biri ise sesim çıkar ama kendini savunabilen biriyse konuya dahil olmamaya dikkat ederim.
Anında dahil olurum efendim.. Hemde hiç susmam 😂😂
susmam müdahale ederim haksızlık karşısında susan şeytantın
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın . derdim değil. bu ınsanlara değmez .
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır , ben o şeytan olamam
haksızlığa uğrayanın savunulmaya değip değmeyeceğini düşünecek kadar tecrübeliyim.
haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır..
asla susmam..
Susmam ve olaya girerim
Kafama göre. Keyfim yerindeyse müdahil olurum.
Başımın yanmışlığı çoktur bu yüzden
asla susamam bu durumlarda
Hiç kimse bu konuda susturamaz. Beni
bu adam kimse de hak bırakmadi ki
Direkt dahil olurum yerimde duramam.
İkisinin ortasını bulurum. Aklın yolu budur.
Haksızlığa karşı susmam
Olaya hemen dahil olurum asla haksızlığa gelmem
Olaya dahil olanım haksızlığa tahamü edemem
Haksızlığa gelemem
Susmam ama ya yaşama hakkım elimden alınırsa?
Susmam
Susmam susamam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?