Çok güzel kapak cevap vermiş helal olsun saygısız insanlar sizi..
Günaydın 🌺❤️

Çok güzel kapak cevap vermiş helal olsun saygısız insanlar sizi..
Günaydın 🌺❤️
Günaydın haksızlık karşısında hiç bir şekilde susmam.. çünkü hayatta dayanamayacağım şeylerden birisi haksızlık ve adaletsizliktir. tepkimi ortaya koyarım her zaman.. ve söylenmesi gerekeni söylerim. bazı insanlar hiç bir şeyden anlamıyorlar saygı veya kalp gibi konulardan uzaklar
Ben insanların giyimine kusamina karışan bu insanları anlamıyorum cumhuriyet olan bir ülkede kimse kapalı giyinen birini yadirgamiyorsa açık giyinen kesimde hafif mesref olarak gosterilmemeli yani kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez kimse namus bekciligine soyunmasin haksızlık karşısında ise asla susmam haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır çünkü
Ben bunu açık kapalı diyer ayırmam esmer yanliz geçenlerde bir ropartajda dikkatimi çeken birsey vardı kapalı bir hanımefendi şunu diyordu eskiden basortumuze laf ediliyordu üniversitelere giremiyorduk Allaha şükür şimdi doktor dovuyoruz diye bir açıklama yapıyor bugün açık bir kadında bu yorumu yapmış olsa benim için assaglik bir düşüncedir onun için edep haya ne o basörtusunun altındadır nede mini eteğin altında kişilik karakter oturduktan sonra kapalisinada aciginada saygım var
Benim için iki videodaki kadında assaglik tir NET
Esmer abla aynı şeyi savunuyoruz aslında farkindamisin 🤣🤣🤣🤣🤣
Allah razı olsun hayırlı cumalar 🤣
50 senedir hep aynı muhabbet. Yemin ediyorum ülke olarak bir adım ileri gidemedik. Birinin türbanına laf edilir. Öbürünün şortuna. Yaw bırakın millet istediği gibi davransın, giyinsin. Size ne yani size ne. Ülke battı, araplar ülkeyi kuşattı, ekonomi geberdi, şiddet aldı başını gitti. Biz hala şu kısır döngüden çıkamadık.
haksızlık karşısında susmam hak herkese eşit olmalı ama sevdiğim birisine yanımda birisi haksızlık yaparsa çıldırırım işte içimden çok gaddar saldırgan birisi çıkar çıkıyorda.. lakin yanımda kimse türbanlı birisine türbana da laf edemez mesela çünkü fena laf sokarım kendim tesettürlü olmamama rağmen
Helal kız 😘
😘😘😌
Cevap
22Cevap
Haksızlık ve saygısızlık konusunda susamam, misliyle karşılığını veririm, tabiatım böyle...
Hayır susamıyorum.. Haksızlığa tahammülüm yok.. Çevremle ilgili dahi olsa mutlaka müdahale ederim.. İnsan olmayı bir türlü öğrenemediler..
Bu görseldeki durum saygısızlık değil ki tam bir bacım çocukluğu
Her zaman tepki göstermem yerine göre insanına göre değişir, bazı insanlar vardır savunursunuz ama satılan olabilirsiniz, açıkçası olayın içerisinde bulunulan duruma göre de çok değişiyor.
Ben genelde önce uyarırım.
Anlatamıyorsam uzaklaşır mesafe koyar ve davranışlarımla rahatsızlığımı belli ederim.
Yine anlamıyorsa döverim
Hayir hic susmam
Her zaman tepkimi gösteririm
Haksizlik konusunda heleki kendi hakkimi da bir baskasinin hakkini da savunurum
Bu kadar can acıtıcı bir saygısızlık olursa hiç esirgemem.
Fakat o kadının cevabı cuk olmuş. Helal olsun.
Haksızlık varsa muhakkak tepki veririm.. daha dün verdim ne kendim nede bir başkası için eş geçmem..
Tepkimin kiymeti olcaksa atağa geçerim, anlaşılmayacaksa uğraşamam kimseyle.
İkisi de saçmalamış, ergen atışması gibi. Saygısızlığı yapan dayağı yer. Haksızlığı yapan da.
Tepki göstermeye çalışırım. Bana bir saygısızlık ve haklisizlik olursa hiç susmam
Saygı en değerli giydimizdir dostlar... ve sadece hayvanlar giyinmezler
türbanlı tesettürlü bacılarımıza laf yok 🧕🧕
Detayda belirttiğin gibi bir mesele ile ilgili susmam konuya göre değişir her şeye de burnumu sokmak istemem açıkçası
şu din dusmanlari da bi bitmedi hepsinin anskm
tepkimi gösteririm ne olursa olsun
Dilim sivridir
Sorgusuz sualsiz bulunduğu ortama gömerim.
Haksizliga gelemem
Tepki koyarım
Susmam atmam içime gereken neyse söylerim
Koyarım postamı.
Yer ve zamana göre hareket ederim...
Günaydın evet bir güzel cevapta ben veririm o an
Haksızlık karşısında hiç susan olmadım😐
Gerekeni mutlaka yaparım
Duruma göre olay bile çıkartırım.
Haksızlığa gelemiyorum
Umursamam
tepki gösteririm