Diğer Yapılan bir haksızlık karşısında susup boyun eğer misiniz? Deli_kurt90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyor Peygamber efendimiz. Siz otoriteye boyun eğer misiniz? Yoksa sonuna kadar mücadele eder misiniz? Yapılan bir haksızlık karşısında susup boyun eğer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
toska_1702 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Niye susayım? Birisi benim yanımda haksızlık yapmaya cesaret ediyor ve ben susayım. Recep İvedik misali: Yok yaaaa o nasıl olacak öyle bakayım? Pışıııık ben de öyle göz var mı bak bakayım buraya bak hele bak. Bak hele bak bak! 1 5 Yorumla Deli_kurt90 +1 yıl Ben değilim o haksızlık yapan kişi 😂 Yorumla toska_1702 +1 yıl Sen yapmazsın zaten :D :D Yorumla Deli_kurt90 +1 yıl Tırstım bir ara 😂😂 Yorumla toska_1702 +1 yıl Tırsma ya :D Yorumla Deli_kurt90 +1 yıl Olur tırsmam 😁 Yorumla
_AnyWhereee__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 49% +1 yıl Sadece birkez sustum sayılır Allah’a bıraktığım için 1 0 Yorumla
duruduyarli Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Susamam ben hakkımıda ararım yetmezmiş gibi de haklı olanı savunurum! 1 0 Yorumla
Adımdenizdeğil Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl Karşı çıkarım ben susamam. Yaratılışıma aykırı 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar