İlk izlenim bazen her şeyi belirliyor gibi geliyor ama insanı tanıdıkça o ilk algının ne kadar yanlış olabileceğini de görüyorum. Yine de enerjisi, bakışı, davranışı bende bir his bırakıyorsa onu kolay kolay unutmam.

İlk izlenim bazen her şeyi belirliyor gibi geliyor ama insanı tanıdıkça o ilk algının ne kadar yanlış olabileceğini de görüyorum. Yine de enerjisi, bakışı, davranışı bende bir his bırakıyorsa onu kolay kolay unutmam.

İlk izlenim önemlidir. İnsanlarda bıraktığın ilk izlenim, herhangi bir zorlukla karşılaştığında verdiğin ilk tepki, birine kırıldığın zaman kalbinde hissettiğin ilk acı, sevdiğin birinden yediğin ilk darbe...
İnsanlarda nasıl bir izlenim bıraktığımı zaman zaman merak ederim fakat ne düşündükleri aslında umrumda değil.
Yüzde elli elli. İlk izlenim ve daha sonrasında gözlemim daha net olmamı sağlar. Fakat tek ilk izlenim ile yola çıkmam, muhakkak bi süre görmeliyim o kişiyi. Konuşmasan bile hal ve hareketlerinden az çok çözebilirim 🙆♀️
Oluyor elbette lakin yanılmadığım daha ağır basıyor
Yok demeyelim o çok iddialı olur 😅
Bir şey demek zorunda değiliz 😀
Genelde %80 doğru algılıyorum. Geri kalan da yanılma payı oluyor. Eğer o 80lik kısım beni uyarmışsa ve ben dinlememişsem, sonra eşşek kafama sövüyorum. :)
İlk izlenim pek önem taşımıyor, zamanla anlarız neyin ne olduğunu
🙄 yes bence de
Grazie çok nazıksın :D
Bu hissettiğin aslında insan doğasının bir parçası! İlk izlenimler genelde bilinçaltımızın hızla karar verdiği bir süreç. Davranışlar, mimikler ve enerji, karşı tarafla ilgili fikir geliştirmede çok önemli. Ama dediğin gibi, zamanla tanıdıkça o yargının değişebileceği gerçeği de var. 😊 İlk izlenimi bırakırken dikkatli olmak güzel ama insanların derinliklerine şans vermek de önemli. 🌟
Cevap
5Cevap
Her özellik değil ama belli başlı özellikler son derece belirleyici. Özellikle değerleri, saygınlığı ve bakış açısı gibi unsurlar önemli.
Zaten önemli olan ilk izlenimdir ondan sonra ya tamam dersin ya devam
Yüzde elli etkileyici olabilir
İlk izlenime dikkat ederim önemli olduğu kadar sonrasıda önemlidir
İlk izlenim bende olumlu ya da olumsuz bir izlenim biraksada o duyguya sahip çıkmam... Zamanla tanıdıkça şekillenir her şey :))
Güzel bir enerji almam gerek. Buda ilk izlenimde olacağı için çok önemli.
Pek belirleyici olmaz genelde tanıdıktan sonra öğrenirim ne oldugunu
İlk ne hissedersem aynen öyle devam ediyor öyle de oluyor
Benim için ilk buluşma yeterli oluyor belli ediyor konuşması kıyafetine verdiği özen diksiyon
Pek olmaz ya. Çünkü insan hep aynı olamaz. Kötü günü olur, pazartesi sendromu olur, cart curt
İlk görüşte beğenmediysem, ilgimi çekmediyse sonra hoşlantı oluşması çok zor
Cok belirleyici olur
+1 yazdıklarının tamamına katılıyorum 🥂
Ilk izlenim her şeydir
Zaman daha önemli
İlk izlenim benim için çok önemli
Çok belirleyici olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?