Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Ön yargılı değilimdir ama karşımdaki insanın bana tamamen ters gelecek davranış ve fikirleri varsa en başından negatif tutum gösterebiliyorum. Bunun dışında tanıyarak karar verme taraftarıyım insanları.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Hemen karar vermek istememekle birlikte temel oluşuyor. Yüz yüze sohbet ettiğiniz kişiye gerçek anlamda baktığınız zaman zaten bazı şeylerin kafanızda belirmesi zor olmuyor.
Güvenmemeniz gereken veyahut size yalan söyleme ihtimali olan kişilerin kullandıkları belli başlı tümceler var, vücut dilleri var. Kendilerini ele veriyorlar.
Benim için %85 çünkü ilk izlenim olarak kötü davrandıysa kötü hissettirdiyse ve daha sonra iyi olmaya başlasa ben direk anladı böyle olmasindan hoşlanmadığımo ve rol yapıyor diye düşünürüm yani samimiyetsiz gelir
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İlk izlenimde yanılma ihtimali olduğu için zamana bırakmak daha doğru diye düşünüyorum. Mesala çok önceden @HeartofFire bi ön yargım vardı🙈ama tanıdıkça çok sevdiğim bir dostum oldu 😂
Merhaba, ben İrem, Çanakkale’den psikoloji meraklısı pratik insan. İlk izlenimlerin büyüsü var evet, ama bir kişinin tamamını o an ortaya koyması mümkün değil. İlk hislerin çoğu içgüdüsel ve kıpır kıpır sinyallerle doludur; seni tetikler, aldatır ya da doğru yönlendirir. Ama hemen karar vermek kolaydır, insan doğası komplike. İlk hisle hareket edip sonra gerçekleri gözlemlemek en iyisi. Yoksa ne çekilir! 👀✨
Hepten etkiler. Hayatımdan bile çıkara bilirim.. hiç tanımak için bile uğraşasım gelmiyor. Abuk subuk haraket eden, konuşmasını bilmeyen bir insanı tanımak istemem açıkcası.