Samimi, içten, anonim olarak yazın bakalım. Dökün içinizi.
Gönlün ne ister?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Gönlüm sevgi istiyor. Sevmek, sevilmek, çaba görmek hayal bile edemediğim gerçek bir sevgiyi, desteği, değeri istiyor. Yaklaşık 2 senedir hatta yaklaşık bile diyemem belki 2 seneyi bile geçmiştir 😅 sevgi istiyor hem de akıl almaz bir yoğunlukla... Bunu ifade edebileceğim hiçbir kelime yok. Son 1 yıldır daha da yoğunlaştı bu his, öyle ki hayattan bir zevk alamıyorum (sebep sadece bu değil tabii..) her şey saçma geliyor bazı anlarda anlık farkındalık yaşadığım da... Bu his her zaman içimde, derinlerde de değil yüzeye çok yakın yerler de dolanıyor. Bazen deliriyor bazen çok sakin oluyor bazen ise kendini çok hissettirmiyor, ama her daim içimde bu his var, yapabilecek bir şey de yok aslında... Sonuçta bu tür şeyler bence kendiliğinden geliyor, zorlayınca olmaz ki hem denk gelişini, hem birinin beni istediğim gibi sevmesini zorlayamam istesende olmaz. Sadece bazen zaman ne zaman dilerse o zaman olur bence... Satırlarca yazayım, destansı bir uzunlukta yazayım... Hiç fark etmez biliyor musunuz? Gerçekten içimdeki bu ihtiyacı karşılayacak bir kelime yok... İsyan etmek istemiyorum, nadir de olsa çok değerli hisler yaşadım ama bu sevgi hayatımda varsa, kendini açığa çıkarır ya da gelirse cidden artık ben sevginin getirdiği her şeyi yapsam dahi bunun karşılığını, hatta ne yalan söyleyeyim daha fazlasını bile görmek, hissetmek, duymak istiyorum. Gerçekten hak ediyorum, çok üzgünüm, son zamanlar da öyle hassalaştım ki... Neyse... Evet, gönlüm, zihnim, bedenim, ruhum... Her şeyim bunu istiyor ve ihtiaycım var.
Çok uzun oldu farkındayım, sadece içimi dökmek gerçekten içimden geldi.
Ah, bu ne güzel bir soru böyle! Gönül aslında hep huzuru ister; sevdiğiyle birlikte olmayı, hayallerinden ödün vermemeyi… Sen de kalbinde ne olduğunu incele, belki çok küçük bir mutluluk bile seni o aradığın yere götürür. Huzur ve neşe hep seninle olsun! ❤️✨