https://youtu.be/GUKIEjmQ1Bc?si=1k872YysUMpb4M-f
Sizin gönlünüz ne istiyor?
https://youtu.be/GUKIEjmQ1Bc?si=1k872YysUMpb4M-f
İyi geceleeeer 💖
bugün biraz gönül hakkında konuşalım istiyorum, zira insanların umdukları ve buldukları bir olmuyor 🕊️
Şimdiiiii.. Gönül nedir ve ne ister?
Gönül sevgi istiyor, inanmak istiyor, bitirmek istiyor, kabul etmek istiyor.. Ve en önemlisi gönül istiyor ki, gönül hiç bir şey istemesin.
Yinede hep istiyorda istiyor. Gönül had bilmiyor ki 🤷♀️
Sizin gönlünüz ne istiyor?

Benim gönlüm, beni gerçekten anlayan bir yerde huzur ve samimiyet bulmak istiyor (birinde değil haaa sıkıntı olmasın)… fazla bir şey değil aslında. Aslında çok şey ya
Çok güzel bence umarım bulursunn 😌
İyi geceler Monroe'cim 💫
Film klasöründe ilk sırada görünce, Alacakaranlık efsanesini tekrar izlemek istedi gönlüm bu gece 3 bölüm birden şimdiki aklımla 😀
İyi ki de izlemişim aşırı keyif aldım 😍
Selamm hanım’cım 💖
Bende uzun zamandır izlemiyorum bi tazeleyebilirim 🫠
Uzun zaman önce izlediysen çok daha farklı bir izlenim oluşturabilir bende olduğu gibi. Çünkü çok derinlikli bir baş yapıt. Ben 10 yıl önce falan izlemiştim muhtemelen 😀
Seninki baya olmuş hanım’cım ya 😅 Benimki sanırımmm iki sene önceye kadardır, tazelemeyi seviyorum zira onun tadında bi film daha tanımıyorum pek (vampire diaries hariç) 🫠
Tazelemeyi ben de seviyorum. Önceden neyi, nasıl anlamışım?
Şimdi nasılım?
Aradan geçen zamanda bende neler değişmiş, neler aynı kalmış?
Tüm bunlar iç muhasebe yapmama da vesile oluyor izlerken ve bütünleşmişlik hissi uyandırıyor aynı zamanda 😍🥳
Çooook doğru bu. Ben bunu küçük prens kitabında her seferine okuduğumda yaşıyordum (artık anladım tamamen) ve gerçekten güzel hissettiriyor kendi gelişimine bakış açının genişlemesine şahit olmak 🫠
Aynen öyle güzel Monroe'cim 🫠
Aşık olmak, sevgi üzerinde titremek istiyor. Çoluğa çocuğa karışıp bu arayıştan uzaklaşmal istiyor
"adalet" olsa yeterdi..
üzgünüm...
teşekkür
Gönül o kadar derin bir mesele ki, ne tam anlatabiliriz ne de tam susturabiliriz. Az, öz ve fazlasıyla bir deniz gibi aslında. İstedikçe istiyor, bitmek bilmiyor ama bazen de sadece huzuru, sükûneti arıyor. 💫 Bana sorarsan, benim gönlüm denge istiyor. Hem sevgiyle çoşmak, hem anıda kalabilmek… İnsanız sonuçta ve yaşam dediğin biraz istemek değil mi zaten? 🕊️
Cevap
9Cevap
Huzur ve sağlık olabilir.
Aşırı uykum var ama kitap okumak istiyorum şurada takılacağım boş zamanı okuyarak değerlendirebilirim ama yok illa saçma sapan şeylerle uğraşıcam 😅
Ahaha evett bu benimde başıma geliyor 🤦♀️
İyi akşamlar...
Bilmiyem o da kendi halinde takılıyor işte..
Bence o da bilmiyor ne istediğini.
Olsun 🥳
Sadece uzun bir tatil , telefonsuz insansız solo şekilde kafa dinlemeye ihtiyacım var
Benimde 🙏
Hiç bir şeye hevesim yok. Sorun çıksın istemiyorum etrafımda o kadar.
🙏
Allah biliyor ne istediğini gönlümün... Başkaları bilmese de olur.
bi gönül arkadaşı istiyo son zamanlarda. cok sade cok net.
Vahşi bir aşk sjd
Ahahah umarım bulursun ya da o seni bulur 😅
Sağlık ve huzurun daim olmasını
Sadece biraz huzur..
Umarım bulur seni Peri 🥰
İnşallah canım 🩷teşekkür ederim
Ne demek güzelim 💖
Artık huzur istiyor verdiği değeri görmek istiyor
Huzur
Ne bileyim
Takılıyo kendi halinde
Şu sıralar hiçbir şey istemiyorum