Ben sevilmek istiyorum artik. Ilgi budalasi, sevgi arsizi olmak istiyorum. Yeter ya, yas olmus 26 erkek gormemisiz, yazik. Kismetim kimdeyse bi salsin artik cocugu, bulsun beni. Bul beni aslanim:(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İnsan bazen merak edilmek birisinin seni düşündüğünü bilmek istiyor. Uzuntunu paylasak beraber eglenebilecegin sadece bir kisi. Arkadaşlarin dostlarin vardır onlar yetmiyor farklı bir ihtiyaç bu...
Işte geldim burdayım canım aaaaa aşk olsun sen çagirirsin da gelmem mi ben
Hem tanışmiyoruz hem isyan ediyorsun oldu mu şimdi bu 198lik bebeği gibi seven aslan geldi 😅
Niye gizlendin aslan parcam
Ahhahahahah gizliye tıklamayı unutmuşum diyelim;) troll yaptığını düşünüyorum 🤷🏻♂️
Yo, gercekten yalniz ve de uzgunum
Oky biseu sorcam ysz
:'))))
Hemfikir olduklarin yazsin sana
Ben yalnızca nisey soracam hemfikir olduklarım önemli değil :'))
Istemez
Ahahahahaha neyse... En azından özgüvenim var 🤔 kacmiyorum ✍️
Genelleme yapan insanlarla isim olmaz beybi, iyi geceler
Hmm 🤔 anlıyorum.. hep öyle oluyor biliyor musun yok yani emsalleri sürekli hayatıma girip çıktığı için kapıyı kapadım yürümedim farkettiysen 22 yaşındayım ben sen 26 sadece 1 şey soracaktım ama boş ver onu.. hisler mahlita hisler onlar yalan söylemez.. bu genelleme değil kadın erkek ayrımı da değil iki karakterde aynı duygusal boşluktan çıkınca yaptıkları ortada 🤷🏻♂️
İyi geceler 💫
burada birtane daha var beeennnn bul beni kalbimin prensi
Evetya aslında bende o çok oldu ama sonu yok sonu guzel olmiyor kızı ilgi komasına sokarim çok değer verrim güzelde anlaşırız ama olmuyor
1 sene de oldu mesela herşeyimiz tutuyor kendide diyor huzur veriyosun güven gülüyor hep mutlu çok mutlu bi sorun yok ama birden bise oluyor hayat iste gidiyor
Kanka kapatma kısmetini senin elinde
Ben bi sey yapmiyorum
Ya yapma ama hiç ki yazan yok eden bu yaşına kadr
Yemin ederim olmadi, vallahi bak. Arkadaslarim da diyor, veriyorum eline telefonu bak diyorum instagramima, ne bi takip istegi gelir ne bi mesaj. Reelde de gelip tanismak isteyen hic olmadi. Yok yani
O zaman biraz dışarıya kapanık olabilir misin sosyal medyayı da aktif kullanmıyorsundur belki ya da foton ne bileyim belli olmayan bir şeydir çünkü fotosu olmayan Instagram hesaplarına yazanlar takip atanlar oluyor ya 😂
Biraz cekingen, soguk duruyor olabilirim ama disariya kapanik degilim kesinlikle. Ve sosyal medyada pek aktif degilim evet ama ne yani, boy boy foto paylasmam mi gerek illa
Yani binlerce olmasa da birilerinin farkermesi ve yazması için yürümesi için biraz fotoğrafın olması gerekli değil mi olmadan yazsa da neye yazdı ki bu diye düşünmez misin? Nasıl birisin sence peki? Boyun posun kilon fiziğin vs beğenir misin kendini?
Ben sanaldan biri olsun istemem acikcasi, olmaz demiyorum ama reelde gorup hoslanmak isterdim. Ben kendimi begenmem, tipim standart.
Neyse ya amaan, bu yastan sonra olsa ne olmasa ne, 30'a ne kaldi zaten, tesekkurler gorusun icin
Bak işte bu yüzden çekiniyor ve gelmiyor olabilirler yanına burdan 2 dakika tahammülün bile yok yazmaya görüş yapmaya konuşmaya. Ama az önce instadan bile yazan yok diye sitem ediyordur
Ben bunu hak ediyorum o zaman demek ki. Dedigim gibi, neyse. Bu arada bu nick tanidik geliyo, Guru falan degil miydin, yanlis miyim
Bilmiyorum ki dikkat etmiyorum ona hiç dönem dönem giriyorum çünkü uygulamaya silerim bir kaç ay sonra yükler biraz durumum takip atar mısın bakayım ben seni gördüm mü daha önce ve kaçma konuşacağız 😂
Dikkat etmelik ne var, daha once buna benzer nickle burada Guru falan miydin degil miydin diye sordum. Ve evet, kacacagim:)
Kaçanı kovalamam da senin problemini çözmek istiyorum 😂 yani yoda daha üstü ise guruydum herhalde bundan önce 😂
Batti balik yan gidiyor, bos ver, zamanina yazik😄 Tesekkurler gorusun icin, ben yatacagim uykum geldi iyice
Uyku yok zamanıma da yazık değil
26 sin daha neler olur neler
Neler olur
Olmasini istedigin seyler olur sen su an arisin cicek cicek gezip polen toplamalisin hayatinin aslanini bulupta sadece bi cicekte kalmamalisin su an
Oyle bi sey istedigimi sanmiyorum
Sanmadigin zamanlarda gercek olur sanmadigin seyler
Isim olmaz abi
Peki prenses
Ölmek isterdim, yaşadıkça anlamsız geliyor hayat.
Hemfikirim
mal mısın kızım ben 3 senedir boştayım zaten
Buradayım gel 🤭
Hahahaha hatun haklı salın paşayı
Gel yavrum burdayım 😎
Geldim geldim
Sen bul o bulamiyor
Buldu sanırım 😌
Canım benim ya
Bu ne yokluk ya 🤣🤣
Çirkinmisin?
umarım bulursun