Erkekler sadece aklı fikri başka şeyde olanları sevmiyor muydu? Denedim gene olmadı. Neden böyle oluyor? Sevmiyorsunuz ötekini yapalım diyoruz ona da yok 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen neden erkeklerin istediklerine göre şekillenmeye çalışıyorsun ki?
Böyle olmaz.
Ya bak bu tarz şeyleri artık oturtmanız lazım. Karakterinize göre birini bulmanız asıl gerekli olan şey. Yoksa rastgele birini bulmak kolay. Senin kendine gelmen lazım. Kriterlerin ne, bir ilişkide beklentilerin ne bunları belirlemen lazım. Sonra biri geldi mi pat pat koyucan önüne.
Ben böyle biriyim ben böyle şeyler istiyorum. Bunları sağlayamıyorsan hadi yoluna.
Ne istiyorsunuz diyorsun. Erkeklerin çoğunluğu aşk istiyorum der cinsellikten öteye gitmez. Çünkü bilmiyorlar ki aşk ne.
Çoğu kızlar da aşk istiyoruz diyorlar ama ne tarz bir aşk istediklerinin farkında değiller, hep yanlış kişiye gidiyorlar, sonra kullanılıp travma geçiriyorlar.
Ne istiyorsunuz. Kendimden örnek vereyim.
Ben kriterlerimi ve ne istediğimi biliyorum. Ben iyi kalpli, nazik, ilgili, seven birini arıyorum. Görünüş çok da umrumda değil. Böyle sabahlara kadar konuşabileceğim, istediğim kadar romantik şeyler yapmama izin verecek, beni sevdiğini belli edecek bir kız arıyorum.
Dürüst, saygılı ve iletişimin ön planda olduğu vir bir ilişki. Gelecekte evleneceğimiz, birbirimizle sonsuza dek beraber olacağımız, hem birbirimizin en yakın arkadaşı hem sırdaşı hem de aşkı olacağımız bir şey istiyorum.
Ona böyle yemekler yapayım mutlu olsun, süprizler yapayım. Her gün onu ne kadar sevdiğimi söyleyeyim. Beraber şarkılar söyleyelim, filmler izleyelim oyunlar oynayalım. Dışarıya çıkıp beraber el ele gezelim.
Özel laflarımız, özel günlerimiz, özel şeylerimiz olsun. Bizim oyunumuz, bizim yemeğimiz, bizim şarkımız, bizim filmimiz , bizim yerimiz falan.
Günümüzde herkesin kriterinin sadece dış görünüş olduğu yerde ben maalesef aradığımı bulamıyorum. Bulabilir miyim emin de değilim. Ama umut etmeye devam ediyorum. Bir gün bulurum bulamam. İstediğim şey bu.166 Yorumla
Soran1 yılTamda senin istediğin gibi sevilmek istiyorum ama olmuyor. İnsanlar sadece cinselikle kendini ön plana atanların peşinde. Ve bu durum canımı yakıyor. İyi biri olmanın bana hiçbir faydasını görmedim...
- 1 yıl
Cinsellik boş. Eğer sırf onun için partner arıyorsa onu yapacağıma para ver de yap daha iyi. En azından insanların duygularıyla oynamamış, kimsenin hakkına girmemiş olur. Nefret ediyorum şu insanların aklından.
Kendimi bildim bileli iyi birisiydim. Kimsenin kalbini kırmadım, yardıma ihtiyacı olana yardım ettim. Kimseyi kullanmadım. İlişkide değer verdim, önemsedim ve kullanıldım. Biraz kaba olacak ama bir tuvalet kağıdı gibi kullanıp atıyor insanlar.
Ben hep kalbimi boynumda taşıdım. Kimseden de gizlemedim. Dürüstçe söyledim. Ben buyum diye. Sonra aldatıldım, kullanıldım. Şimdi üzüldüğüm nokta bu insanlar yüzünden belki gerçekten seveceğim ve kalbimi açacağım kişiyi bulamıyorum. Çünkü zorlandım. Artık kendimi korumak zorunda hissediyorum. Ya ben kendim olmak istiyorum, başka birisi değil. Yoksa daha kolay sadece cinsellik peşinde koşmak.
Ama istemiyorum. Benim istediğim ruh bağı, ruh eşi. Gerçek sevgi. Öyle bir şey olsun ki sadece bir kelimeyle ne hissettiğimizi anlayalım. Öyle bir şey ki birbirimizin güvenli noktası olalım. Öyle bir şey ki bu dünyada birbiirimize güvenimiz sonsuz olsun. Ne gizlimiz, ne saklımız.
Herkes yalan herkes dolan. Kenarda 20 kişiyle yazışıyor sonra bana yaaa meşguldüm yaaa diyor. Madem meşgulsün söyle ben müsait değilim şu an, saat 7-8 gibi konuşalım falan :D
Madem hoşlanmıyorsun arkadan iş yürütüyorsun dürüstçe söyle, sevmiyorum de bitir, ne kendin uğraş ne de bana acı çektir.
Madem tek niyetin cinsellik baştan söyle, vardır mutlaka öyle düşünen biri, onun yanına gidersin onla görürsün işini.
- 1 yıl
Gerçek sevgi dediğiniz şey kişinin kendini sevdiğinin mutluluğu, huzuru ve refahı için kendini feda etmesi ve bundan keyif almasıdır. Gerçek sevgi iki partnerin de birbirinin ihtiyaçlarını ön planda tutması ve birlikte büyüme arzusu duymaasıdır.
Gerçek sevgi, birbirimiz için fedakarlık gerektirir. Mesela sevdiğimin çok sevdiği bir yemeği ben sevmiyorsam bile yaparım ve onu mutlu ederim. Gerçek sevgi küçük jestlerle her gün ona ne kadar sevdiğini hatırlatmaktır. Soğuk bir kış gününde onu battaniyeye sarıp sıcak bir çay hazırlayıp onun yorgun bir gün ardından ayaklarına masaj yapıp ya da hadi onu da yapamıyorsun sadece "nasılsın, günün nasıl geçti" diye sorarak... ya sadece bu bile onu ne kadar önemsediğini gösterir.
Gelecekle ilgili hayallerinde planlarında sürekli onun için bir yerin vardır. Birlikte bir ev almak, birlikte seyahat planları kurmak, evlenip aile kurmak ve daha binlerce şey.
Gerçek sevgi dediğin şey en zor zamanlarda birbirimize destek olmaktır. Sevdiğin kişi stresli veya zor bir dönemden geçiyorsa ona destek olacaksın, yanında olacaksın. Eğer sen stresli dönemden geçiyorsan ne olursa olsun bunu sevdiğine yansıtmayacaksın, onun canını yakıp bunu bahane göstermeyeceksin. Çünkü o senin için dünyalardan daha değerli.
- 1 yıl
Ya gerçek sevgi milyonlarca lirayla alınan hediyeler değil. Belki ilk randevuda ayağına takılıp düştüğün bir kaya parçasıdır. O günün senin için ne kadar özel olduğunu ve bunu ona hediye olarak verdiğini, her baktığında o taşa aklına ona o an aşık olduğunu falan söylersin. Gerçek sevgi parayla ölçülmez asla.
Gerçek sevgi dediğimiz şey sabır ve özveridir. Anlaşmazlıklar ve zorluklar olmaz mı? Olur tabi. Ama işin sonunda gerçek sevgi bu zorlukların üstesinden beraberce gelmektir. Sabır göstermektir, dürüstçe hislerini konuşmaktır. Bu dünyada kimse mükemmel değil, sevdiğin kişinin elbet vardır kötü alışkanlıkları, onları kabul edip onun bu alışkanlıklarını değiştirmesine yardım etmektir gerçek sevgi.
Gerçek sevgi mükemmel olanı bulmak değil. Birlikte mükemmel olmaktır.
Soran1 yıl🥹🫠 çooooooooook güzel yazmışsın ne diyeceğimi bilemedim o kadar haklısın ki... benimde kimseye güvenim kalmadı. Birini çok sevmiştim. Bir gelecek kurmak istemiştim. Uzak mesafeydi. Hiçbir zorluğu düşünmedim. Baskıcı ailemi , henüz gencecik bir öğrenci olmamı, maddi gücümün olmayışını... sadece onu mutlu etmek sevilmek istedim. Karşılığı da sürekli kırılmam oldu... belki biri gerçekten sever diye insanları tanımaya devam ettim. Tanıdıkça gerçek niyetleri çıktıkça daha çok üzüldüm ve güvenim kırıldı. Red yedim. Özgüvenim kırıldı. Tamda tarif ettiğin şekilde sevilmek istedim. Ve hep sevilmek istediğim gibi sevdim. Çokça hayal kurdum. Gelecekte henüz gelmeyen bebelerimizin ismini dahi düşündüm. Cevaplarda verdiğim yanıtlar doğru değil. Misal sarışınım dedim değilim. Kapalı bir kızım acaba bundan mı olmuyor diye kendimi sorguladım. İnancımı zedeledim çokça. Açılmak istedim hatta. Erkeklerin istediği sevgi değilmiş belki öyle olursam olur dedim ama asla olmadım. Soruda bahsettiğim kişiye de deneme amaçlı söyledim ve böylelerini erkekler istemiyor mu diye sordum. Beklemediğim yanıtlar geldi açıkçası ve mutlu oldum. Gerçek saf sevgiyi az da olsa bilenler varmış.. herkesin derdi bu değilmiş meğer. Bende öyle bir kız değilim bu arada 😄
Soran1 yılBiliyor musun ruhun çok güzel ✨️
- 1 yıl
Ya sonuçta herkes çok farklı. Ben asla olmak istemediğim biri olamam. Sen de olmamalısın. Kimse bunu beklememeli. Bak ilişkilerin ilk başında partnerler hep en iyi yanlarını gösterirler. Ön planda tutarlar. Kısmen bir maske takıyor gibi. 6 ay bu şekilde devam eder bu olay. Ondan sonra ama bozulur her şey. Çünkü bir insan kendini kandıramaz.
Sen açılmak istersin, kapanmak istersin başkası için. Ama ben olsam diyeceğim laf belli. SEN kim olmak istiyorsun?
Ben de senin söylediklerinin tıpatıp aynını yaşadım. Kırıldım, kullanıldım, red yedim. kötü davranıldı bana.
İnanamıyorum ya ben de aynısıyım bu arada. Düşündüm böyle çocuğumuz olsa adı ne olurdu falan. Ben hep kız isterdim bu arada :D Böyle oyunlar oynayalım, onu koruyayım falan böyle :D
Ben sanki senin aynı versiyonun karşı cinsiyim var ya :D Ben muhafazakar desen değilim, seküler desen o da değilim. İki tarafın ortasında kalmışım böyle.
İyi kalpli birisin gibi geldi. Vardır mutlaka seni gerçekten sevecek, elini tutup da bırakmayacak biri.
Ben artık aradığıma ulaşamayacağımı düşündüğüm için biraz umutsuzum ama yine işte içimde bir ışık böyle git gel yapıyor :D
Soran1 yılAhaha 😂 tanıştığıma memnun oldum erkek versiyonum. Umarım vardır... ulaşırsın ulaşır vardır illa sana denk birileri 🌸
Soran1 yılYani doğru evet ama az da olsa belli eder kendimi insan. Ben hissederim bir de 🤭
Soran1 yılDuygusal mı yok ya bende öyleyim o ne öyle her şeye ağlıyorum 🥹 sulu gözüm. Balık burcuyum da...
- 1 yıl
Öyle mi? madem öyle ben de kendi hissettiğimi söyleyeyim. Kesin tatlıcısın, kesin küçük şeylerden zevk alıyorsun. Ne bileyim müzik, dans etmek ve şarkı söylemek, duygusal biiri gibisin, biraz naif mi desem bilemiyorum ama o tarz bir hava var sanki.
Biraz da utangaçlık sezdim ama yanlış olabilirim tabi :D
He bir de benim gibi umutsuz bir romantiksin :D
Soran1 yılFilmlerle aram yoktur ama izleyince salya sümük ağlarım evet.. ya tabi ahaha. Otobüste bile ağlıyorum.. normal mi
Soran1 yıl😄
Soran1 yıl🥹🌸 timam bu benim.. olucak mı sahiden? 🥹☺️
- 1 yıl
Ya bak ama böyle yapmaaaa :D Bu bebiş konuşmaları benim favorim bu arada :D Böyle sesi büzüp böyle ağlaklı ağlaklı konuşuyoz ya. En sevdiğim şey :D
Eveeeet. Bak gerçekten her şey daha iyi olucak. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun, her şey daha güzel olacak, çok mutlu olcan sennn, çok güzel olcak her şeyyyy. Kıyamam yaa. Üzülme sen yeterki, ne istersen yapayım :D
Soran1 yılYiaaaa geyçekten miiiii 😁🤭🥰
Soran1 yıl😃😃 Ben bebek gibi davranılmasını çok severimmm
Soran1 yıl😂😂 bak ya üzülmemiz kırılmamız mutlu mu ediyor 🤨 hı
- 1 yıl
Yok yok, hayırrrr. Hayır. Lütfen, öyle demek istemedim. Özür dilerim.
Böyle üzüldüğünde falan bu bebek konuşması olayını seviyorum demek istedim. Gerçi normalde falan da.
Ya Sevdiğimin üzülmesi beni nasıl mutlu etsin? İçim paramparça olur. O mutlu olsun diye dört dönerim ben panikten ya.
Öyle demek istemedim cidden. Özür dilerim gerçekten. Ben bu bebek konuşmasından bahsediyordum
Soran1 yıl🥲 bilmem hiç yaşamadım ben 🥲🥲🥲. Özürlük durum yok saka yaptım 😂
Soran1 yılSös mü 🥹
Soran1 yıl😂😂😂 ahahah dayanma baneee 😛😛🤩
Soran1 yılNolcak ki 🙃
Soran1 yılÇek ahahaa nolcak sanki iyi bir insanim ahaha
Soran1 yılDerya bende , memnun oldum 😊
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙃. Şarkı söylemeyi dans etmeyi müzik dinlemeyi çok severim. Doğayla vakit geçirmeyi tatlı yapmayı, gezmeyi kedilerii çiçekleri 🤔🤔 bebekleri ahaha bunlar yapmayı sevdigim şeyler değil ama böyle
Soran1 yılKedilere aşığım 😃. Ahaha. Olur öğretirim ben sana 🥰
- 1 yıl
Eski oturduğumuz yerde parkta hep turuncu bir kedi vardı. Beni her markete gönderdiklerinde marketten balık alıp getirir verirdim böyle. Yedikten sonra gelip kucağıma uzanıp pırrlıyodu ya. Çok tatlış böyle.
Bebekler zaten hep beni seviyor. Bir kere amcamlar bize geldi, bebekleri var böyle tatlı bir şey, kız abime gitmiyor direkt bana geliyor. Ben de seviyorum böyle oynamayı bakmayı. Hoşuma gidiyor çok
Soran1 yılBalık mı ahaha merhametli çocuk 🥰🥰. Bak bak kızların ilgisini çekiyor
Soran1 yıl🥰🥰 öyleler evett. Bir de kız olursa 😿🥹
Soran1 yıl😂😂😂 babababbabb dicek heceleye heceleye 🥰
Soran1 yıl😂😂 anasına çekip aglamasindan iyidir
Soran1 yılAhahah kötü baba. Doğmayan çocuğa hemdee
Soran1 yılAhaha aşırı alingansin sende mi su burcusun?
Soran1 yılAhaha. İkizler mi 🙉🙊 ? Sen yükselenden alıyorsun bunları o zaman. İkizler çok gıcık olur normalde. (Kardeşim de ikizler)
Soran1 yılTersim neyse onu yapıyor. Genelde iki yüzlü oluyorlar ve yalancı 🥲. Tabi seni tanımıyorum henüz. 😂😂 balıklar iyidir
Soran1 yılBu terste bir işlik var o zaman 🤔🤔. Beraber ağlarız bak ne güzel 🤭
Soran1 yılİstek attım bu arada
Soran1 yıl🤭🤭🤭.
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar bu tarz şikayetlerlerin temel sebeplerinden bir tanesi uzak mesafe sanaldan arkadaşlık ile başlar bu şekilde başlayan her ilişkinin demiyorum çoğu ilişkinin bitmesinin temel sebebi erkeklerin sürekli göremedikleri birisine duygusal bir bağ kuramamasıdır öncelikle bunu bilin bildirin. Eğer bununla alakalı değil ise kesinlikle senden bilgi almak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen enson birini sevdiğimde bunun acısını atlatmam 3 yılımı aldı ömrü hayatımda tek sevdiğim kişiydi, bu acı benim birini seve bilme hissimi yok etti, kimsenin duygularıyla oynamıyorum o nedenle ilişkilerden uzak duruyorum, yani soruna gelicek olursak hiçbir şey istemiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılHm peki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen aşka isterdim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sevgilin varken başka birisiyle birlikte olmaya çalışıyorsan olmaya bilir. Saygı duy.. Sevmiyorsan sevgilinden ayrıl.
052 Yorumla
Soran1 yılSevgilim olmadı hiç. Kimse sevmedi beni
Soran1 yıl😔
Soran1 yılYok
Soran1 yılOlmadı neden canımı yakıyorsun
Soran1 yılBen çirkin değilim biliyor musun 😣😞 ama yok sayılmak canımı yakıyor ölmek istiyorum hatta sadece birinin tenine dokunmak istiyorum başım oksansjn bende insan olduğumu değerli olduğumu bileyim istiyorum ama görmüyorlar
- 1 yıl
Güzel misin bilmiyorum. Aaa sakın öyle bir şey düşünme, at aklından at. Yaşıcam mutlu hissedeceğim, neşeli olacağım diye düşün. Sevgi çok güzel bir şey daha bir olduğunu hissediyor Onun için kızarmak, heyecanlanmak, saçlarının okşanması şahane bir duygu. Mağarada mı yaşıyorsun yoksa, halen şaşkınım
Soran1 yılGüzelim. Atamıyorum. Bilmiyorum o duyguları. Mağarada yaşasam ayı aşık olurdu en azından
Soran1 yılEvet... İstanbul
Soran1 yılAman hayat hikayem mj var.. Günaydın bu arada
Soran1 yılLeylekler getirse başımda biri olurdu. Uzaylılar dünyaya fırlatmış olsa gerek... 🥲
Soran1 yılSüper kahramanları herkes görmez miydi ya 🤒. Hayır. Sporla aram yok.
Soran1 yıl🥲. Tatlı yapmayı çok severim müzik dinlemek dans etmek şarkı söylemek
Soran1 yılHayır 🥹
Soran1 yılÇikolatalı olan her şey
Soran1 yılKilo almıyorum 😄
Soran1 yıl🤭 sanırım birazcık
Soran1 yılHayır. Şu an tatildeyim geç uyanıyorum bir ugrasim yok şimdilik. Kötü boğucu bunaltici bir hava..
Soran1 yılKlima mı yok ki 🥲. Misafir evinde olur mu öyle şey? Hiçbir fikrim yok 2 haftadır dinlemiyorum
Soran1 yılHatirlamiyorum ahahaha
Soran1 yıl😂😂 ahaha Tarkan hemde
Soran1 yılOlmasss
Soran1 yılİyim şu an
Soran1 yılÇünkü terlemek istemiyorum çok sıcak
Soran1 yılAma olacak yer var olmayacak yer var
Soran1 yılTakıyorum
Soran1 yılSıcak ama
Soran1 yılYüzmeyi bilmem ki
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. kaç yaşındasın ki bu kadar umutsuz bakıyorsun
06 Yorumla
Soran1 yıl18
Soran1 yılHep öyle dediler olmadı.
Soran1 yılBana mı zaman yok...
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBen Beni isteyen bir kız istiyorum vakit geçirmek vıcık vıcık mesajlar atmasını falan
06 Yorumla
Soran1 yılOlmaz artık
- 1 yıl
Her gecenin bir sabahı var
- 1 yıl
Bir sabah illaki Güneş Benim de yüzüme vuracak diye umut ediyorum
Soran1 yılVurmuyor
- 1 yıl
Dost musun Düşman mı umudum var diyorum Sonuçta bir umut taşıyorum ne diye gerçekleri yüzüme vurup duruyorsun
Soran1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Başkalarının seni sevmesi üzerinde. Bı kişilik tasarlayamazsin kendin olmaman karşı tarafı iter.
Olduğun gibi ol ve sabret
00 Yorumla
1 yılBen şahsen önce dürüst sohbet sonrası zamanla olacak konular tabbiki
10 YorumlaYerişmemiş bir Meyva nasıl Tat vermiyorsa ! Yerişmemiş bir Erkek de aynı Şekildedir
10 YorumlaSen niye kendini erkeklere begendırmeye çalışıyorsun sen kendin gibş ol seven zaten seni her haliyle sever erkekler için bir şey yapmaya çalışma🙃
07 Yorumla
Soran1 yılO lafta sadece. Kimsenin sevdiği yok. Sadece sevilmek istiyorum ben 😭
- 1 yıl
@Ferhatcng ne yapayım sana🤦🏻♀️
Soran1 yılNasıl yapayım... kimse sevmiyor işte
1 yılGenelleme yanlış olur
05 Yorumla
Soran1 yılOlmaz. Değişiksiniz 😞 ne verelim size
- 1 yıl
Üzülme lütfen ya 🥹
Soran1 yılBen hiç sevgi görmedim
- 1 yıl