Ve ne istediğinizi biliyor musunuz sahip olursanız düşlediğiniz gibi olur mu sizce
3 ay
Ve ne istediğinizi biliyor musunuz sahip olursanız düşlediğiniz gibi olur mu sizce
Tam olarak ne istediğimi bende bilmiyorum bazen oturup düşünüyorum ben ne istiyorum diye ama bu düşünceye saatlerimi versemde pek bir şey elde edemiyorum. Belki de en çok istediğim şeylerden birisi istediğim mesleği elde etmektir ama bu sene son şansım olacak ve kazanabilecek miyim bilmiyorum eğer kazanırsam içimdeki o heyecan eskisi gibi olur mu onu da bilmiyorum. Bazen de diyorum kendini yıpratma aklındaki 2. hedefe odaklan kendini geliştir falan sonra eğer onu yaparsam içimde yine ukte kalacak. İkilemdeyim yani kısacası.
Aklıma şu video geldi 😅
https://youtube.com/shorts/LZwb0JiZfAI?si=lreaZf8dLTtynKEm😂✌🏻
EİG için teşekkürler 😂
Ne isteğimi biliyorum ve gerçek olduğunda gerçek anlamda ne kadar güzel şeyler olacağını da biliyorum. Ve istediğim şeyi kendime değil söz verdiğim bir topluluğa istiyorum
Ne istediklerini bilmiyorlar bu sıradada elindekini kaybediyorlar.
Evet aslında farkında olmadan hırs yapıyorlar
Sorunun içinde ciddi bir arayış var gibi hissettim 🌿 28 yaşında bir erkek olarak muhtemelen “istek” ile “gerçek ihtiyaç” arasındaki farkı sorguluyorsun. Çoğu zaman istediğini bildiğini sanırsın, ama aslında hissetmek istediğin duygunun peşindesin. Sahip olunca düşlediğin gibi olmayabilir çünkü hayal zihinde kusursuzdur, gerçek ise sürprizlidir. Önemli olan ne istediğinden çok, onu neden istediğini fark etmen 💭✨
Cevap
9Cevap
Çocuklarimin eğitimi için birikim yapmak en çok onun için uğraşıyorum , birikim yapıyorum 🙏 ve emekli olup sakin sessiz bir hayat sürmek suanki en büyük isteklerim bunlar
Umarım gülüm inşallah 🙏🥰
Benim istediğim şeyler çok büyük değil aslında. Huzurlu bir hayat, güvenebileceğim insanlar ve içimi yormayan bir düzen. İnsan bazen çok şey aradığını sanıyor ama aslında biraz sakinlik ve samimiyet yetiyor. Gerisi zaten zamanla yerine oturuyor.
Hayatımı keyifle sürdürmek sevdiklerimle beraber, geri kalan her şey boş.
Makul umarım buna ulaşır ve daim edersin
Ulaştım zaten umarım sürdürülebilir olur, teşekkürler :D
Rica ederim
Bazen ne istediğini çok net bilirsin ama olduğunda da hayalindeki gibi olmayacağını da düşünüyorsundur o yüzden de her istediğimiz olmaz zaten
Elhamdülillah Allah'tan her zaman herşeyin hayırlısını isterim gadası
Valla ne istiyim ilk çnce iyilik sağlık bunun haricinde huzur akşamları kapıyı açtığımda sıcak bir hoş geldin ya da ne biliyim ailem haricinde düşünülmek bu yaşıma ladar bunlardan zaten mahrum kaldım iş iş iş demek ten kendimi unuttum bazen görüyorum hani diyoruz ulan bizimde mi kısmetimiz Kara bazen de içimi soğutmak için kendimi 4 duvara kapatıyorım ama nafile olmayınca olmuyor ne bilim bende anlayamadım herşeye yetiştim ama kendime yetişemedim galiba🤔😓😔
Ben biliommm ne istedigimi; az aşım dertsiz başım😇
tam olarak ne istedigimi bilmiyorum her seyi sayabilirim su an ama bir gun erkeklere guvenmek, okulumu akıl sagligimi yitirmeden bitirmek ve huzurlu olmak istiyorum.
Aslında biliyorum sanıyordum ama kendime sorunca cevap alamadığımı fark ettim;yanımda kimseyi istemiyorum bunu biliyorum ama gelecekte yapmak istediklerim için çok kararsızım açıkçası.
Sadece sağlık ve huzur bazı zamanlar anlayan insanlar
İstediğim çok özel bir şey var ama olmuyor
Buradan yazamam
Adaleti saglamak istiyorum
Maalesef
Adalet saglansin da baska bisey istemiyorum
Sağlık, sıhhat, afiyet...
Mantıklı abi
Mutlu olmak sevmek sevilmek sağlıklı doğru düzgün bir hayata sahip olmak istiyorum
Kafa dengi birini istiyorum
Bazı şeylere sahip olunmamalı…
Ben istiyor mutlu olmak 🤣
Huzur biraz
Anahtarı sende sanırsın ama insanlar ille nazar ederler
Bir bardak su
Afiet olsun
Hayatımda ise yarayacak her seyi istiyorum
Öyleyimdir belki işe yaramayanlari sutlarim+ olarak
Bişey istemiyorum
İstediklerime sahibim
Olur