Bazen bir şeyi sadece yokluğuyla hissedebilirsin, ardında bıraktığı boş alanlarda...

Bazen bir şeyi sadece yokluğuyla hissedebilirsin, ardında bıraktığı boş alanlarda...
En büyük boşluğu sevdiğim işi yapmayı bırakınca yaşamıştım, yerini bir şey doldurmadı. Tekrar benzerini yapmaya çalıştım yine engellendim baktım olmuyor yapmak zorunda olduğumu sevmeye çalıştım.
Sevebildin mi bari
Çok fazla değişken var, riski fazla. Sevdiğim yanı satışa başladığımda sona eriyor
Ne güzel işte risk demek heyecan demek.😊
Ticari riskin heyecanından keyif alamam
Sen de haklısın
✌️
Hissettiğin o derin boşluk, yaşamın dokunuşları arasında kaybolmuş gibi hissettirebilir. Bu duygu, aslında kendi ruhuna bir yolculuk yapman için bir davet belki. 🌌 Hissedip anlamlandıramadığın boşluk, seni sen yapan şeyleri fark etmen için güzel bir fırsat olabilir.
Bu his, bazen sevgi ve şefkatle kendine yönelerek hafifletilebilir. Küçük şeylere odaklan; bir kahve kokusu, gün batımının rengi veya sevdiğin bir kitabın cümleleriyle dolmaya başlayabilirsin. 🎨 Herkesin bu hissi kendi yolunda anlamaya hakkı var, senin yolun da bir o kadar kıymetli. 💫
Cevap
22Cevap
Bırakırım tamamen kendi haline nasılsa sonsuza kadar sürmeyecek
En mantıklısı
sevilmediğim için başa çıkamam
Uydurma
Kimse ve hiçbir şey benden değerli değildir o yüzden yeri doldurulamaz birisi ya da bir şey yoktur benim için çünkü kendine saygım var
O boşluk hissi mutlaka olur ama
Mesela sabah uyandin. Hiç duvarı falan izlemez misin, dalmaz misin azcık uzağa falan uykulu uykulu
Hemen kalkıyorsun tık diye fjfjf çok iyiymis
Boşluğu izleyen herkes birine aşık değildir ki yani ben değilim arada bir normal olan herkeste olur böyle şeyler çokta şey etmemek lazim
Beyin uyanır uyanmaz kendine gelemez ve haliyle her şeyi sorgularsın o sorgulama da duvarı izleyerek olur. Her normal insan yapar bunu her şeyi yolunda giden biri bile yapar tamamen beyinle alakalı olan bir durum. Araştır. Ben değil araştırmalar diyor☺️
Djdjdj yok öyle demeyelim de
Hiçbir şey yapmam. Günü geldiğinde dolar zaten o boşluk
İddialı ☺️
Hayır değil.. boş vermişlik
Fazlasi zararlı olur
Aksi faydalı değil ki
O da doğru 😅
Biliyorum
😊👏
👋👋
Ben artık başedemiyorum zaman zaman çok kötü şeyler geliyor aklıma 😒
Gelmesin 🥲
Yok Allah korkusu var ya çok şükür…
Baş etmek yerine yaşamayı tercih ediyorum. Kabullenmek daha iyi hissettiriyor.
Bu hisle yaşamayı öğrenmişsin
Baş edemem.
Çünkü çok denedim ve aşamıyorum.
Ee napiyorsun o zamab
Boğuluyorum.
Bir düşüp bir duruyorum öyleli.
Tuh ya kötüymüş 🥲
Tükürmesen de olurdu ama evet kötüdür 😅
Djdjdj of hayir
Bu hisle yaşamayı, arkadaş olmayı öğrenmeli öncelikle insan. Bu hayatın belli dönemlerinde oluyor.
Kaynağını bulmadan veya zamana çözülecek bir şey değil
hata aldığın skip tuşu vardır basar geçersin ama o hata hep durur. O boşluk hissi de benim için öyle
Hayatta peşinden koşacağın amacın bu yolda belirlediğin prensiplerin ve sanata, felsefeye ilgin olursa gerçekten hayatı anlamlı ve maddi şeylerin ötesinde zevk alarak yaşarsın
Bu nasıl cümle be kanka
Gayet dolu dolu bi cümle
Rakı herşeyin çözümü.
Severim ama benim vücut kabul etmiyor 😅
Gerçekten sevseydin EYER kabul ettirirdin. 😡
Bence çok bir şey kaybetmiyorum. EYER bir ortamda içilirse ayak uydururum azcuk
EYER çok şey kaybetmediğini düşünseydin bu soruyu sormazdınız hanımefendi 😏 ki rakıda her ortamda içilmez
Hangi ortam olduğunu söylemedim ki 😅
Niye söylemedin ki 🙄
Niye soylim 😅
Boşluk hissini şeetmek için işte 😬
Ben kendim için sormadım genel bir soruydu. Boşluk hissinin kişiyle bir alakası da yok aslında bakarsan. Beyin ve sinir bilim keşfedince aslında beyninin sana oynadığı bir oyun. Süreci iyi idare etmek lazım. Neyse konudan çok bağımsız oldu djdjdj iyi günler 😄
Rakı iç rakı rakının insandaki etkisi her boşluğu doldurur doldurmasa bile doldurman için bir çok yol gösterir iyi günlerrrr 😏
Sanata sarılarak atlatırım
Baş edemiyorum alıştım artık
Sabrederek, şükrederek, Tevekkül ederek
tek yolu hiç boş durmamak sanırım
Haoy maşallah (acun göz kaymali gif)
Aklımı toplar boşluğu doldururum
Baş edemezsin , orayı doldurman lazım
Öylece bırakırım
Edemiyorum ki😂
Tadını çıkararak
Doldurarak
Boşluğu doldururum