Çok sevdiğiniz bi insandan ayrıldığınız da ya da çok alıştığınız bir yerden koptuğunuzda, ya da dört elle sarıldığınız bir işi kaybettiğinizde içinizde oluşan boşluk hissini nasıl dolduruyorsunuz?

Çok sevdiğiniz bi insandan ayrıldığınız da ya da çok alıştığınız bir yerden koptuğunuzda, ya da dört elle sarıldığınız bir işi kaybettiğinizde içinizde oluşan boşluk hissini nasıl dolduruyorsunuz?

Sevdiğim şeyleri yaparak, manevi anlamda kendimi doldurarak, kendimi geliştirerek doldurmaya çalışıyorum o boşluk hissini.
Eğer özlemle ya da acıyla mücadele ediyorsam mümkünse o anlardan kendimi kurtarmaya çalışıyorum. O zamanları hatırlamak beni daha çok boğacağı için ilk işim o anları zihnimden atmak için kendimi meşgul etmek olacaktır.
Açıkçası içimde boşluk hissi yaşamıyorum vaktimi geçireceğim çok güzel şeyler yapıyorum, her şeyden önce abdest alıp namaz kılıyorum insanlarla sohbet ediyorum arkadaşlarımı telefonla arayıp konuşuyorum Ankara 'da olduğum dönemlerde fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine gidiyorum, yani aslında insan isterse içini veya hayatını boş geçirmez.
En iyi görüş için teşekkürler
Zaman her şeyin ilacı. En alışamam dediğini olaylara bile alışıyor insan
Aslında zor olan alıştığın bir şeyi kaybetmek. Ama o şeyin yokluğunu da alışıcam elbette.
Cevap
2Cevap
Film izleyerek ama dolmuyor
Daha olgunlaştırıyor kayıplar alışıyorsun zamanla sonra bakıyorsun eskisi kadar yormuyor acıtmıyor.
Başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum ama geçmiyor
Dolmuyor maalesef zamanla alışıyorsun
Kitap, müzik, uyku
Film, yemek, park
Uzun bir süre yalnız kalmam gerekiyor. Kendi isteğimle. Yeni aktiviteler bulsam fena olmaz sanırım.
dolduramam dünyam yıkılır
İç organlarımla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?