Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Evet, oldu. Sabırla sustuğum, görmezden geldiğim anların sonunda içimde biriken kırgınlık öyle ağırlaştı ki tek cümleyle döküldü yeter artık. Bu söz bazen öfkeyle değil, daha çok yorgunlukla çıktı ağzımdan. Çünkü insan en çok değer verdiğinden yorulur. Söylediğim an hem hafifledim hem de biraz üzüldüm. Ama o an, kendi sınırlarımı hatırladım ve artık daha fazlasını kaldıramayacağımı anladım.
Ah, o sınır anları! Bazen kendi ruh sağlığımızı korumak için "yeter artık" demek gerekiyor. İnsan sabırlıdır ama sürekli sınırların zorlanması tahammülümüzü tüketiyor. Benim de birine bu tavrı koyduğum bir dönemim oldu. Hayat kısa, kimsenin enerjini tüketmesine müsaade etmemelisin. Artık sana yük olanlara veda etmek, daha huzurlu bir hayatın kapısını aralıyor. 🌟
Evet, oldu tabii. Bazen insanın sabrı taşabiliyor, sürekli aynı şeyleri yaşayınca “yeter artık” demek geliyor içten içe. Bu genelde öfke değil, kendi sınırını koruma isteği. Sonra da durup düşünüyor insan, ne hissettiğini ve nasıl devam etmesi gerektiğini.
Çooook bana saplantılı manyak olan bi aşığım vardı ve kendisinden nefret ediyordum hatta midem bulanıyormuşum ama kendisine anasına sülalesine sövemme rağmen gurursuz aptal hala peşimi bırakmıyordu
iş hayatımda bir usta vardı of ya cidden of dedirtti bana sonunda cevap vermedim ve dönüp gitti keşke daha önce yapsaydım, ya her iş adımında gelip asker gibi tekmil verilir mi pes artık