Evet oldu elimden geldiği kadar sabrettim yine elimden geldiği kadar tolere ettim. Ben ne yaparsam yapayım üstüme gelmeye ve sabrımı sınamaya devam etti. İnsan belli bir süre sonra artık tahammül edemez duruma geliyor. İster istemez yine yol vermek zorunda kalıyorsun.
Oldu var öyle birisi eski sewgilim.. herkes gözünün içine soka soka söyledi.. bu kız bu kadar şeye rağmen yanında kalıyor diye o bana kazık atmaktann çekinmedi.. demek ki bu dünya bağlamında birbirimizin değildik.. ait değildik en önemlisi hayırlısı değildik... bende birgün de oturup karar aldım ve huzur doğduğunu hatırlıyorum içime.. bir daha arkama bakmadım.. o ilerledi ben geride kaldım gibi gözüksede bence tam tersi oldu o benim gerimde kaldı ben ileride bana geri dönmek isteyene kadar..
Ooy soruyu okurken derin bir iç çektim.. Evet oldu, artık sabrım tükenme eşiğini geçmişti. Baktım ki kendimi hiçe sayar olmuşum bir dur durak bil Ey Zeynep Hanım dedim kendi kendime ve bir son verdim. Benden bu kadar dediğim “Bu kadar” o kadar çok kadar ki niteleyecek bir sözcük dahi bulamayacak kadar çok.. Her şey gelip geçiyor ama çok iyi anlıyorsun bazı şeyleri geç de olsa hepsi insana birer tecrübe işte.
Her ne yaşandı hayatınızda nasıl bir yaşanmışlığınız var bilmiyorum ama sizden ridamdır ki kalbinizi ferah tutun. Geçmişten kopmaya bakın, geçmişten kopun ki önünüze bakıp yol alabilesiniz. Herkesin yaşadığı kendine zordur kolay şeyler yaşamıyoruz ama sil baştan yapmak gerekiyor dönem dönem. Kimse sizden değerli değil. Kafamıza takıp kendimizi üzdüğümüz şeyler kendine bunu yapmazken biz kendimize neden yapalım ki bunu.. Hayata bir defa geliyoruz. Gülüp, eğlenmek kadar acı çekmek de doğamızda var. Bunları aşıp yol almaktır mühim olan. Hayırlı geceler dilerim. Umarım sönmek dinmek bilmeyen o ateşten geriye kül kalmaz sonsuza dek.🌸🙏🏻
Hayatımdan çıkardığım herkese "Benden bu kadar!" demiştim. Çünkü aramızdaki ilişkiyi düzeltmek adına üstüme düşen her şeyi söyledim ve yaptım. Elimden geleni yaptıktan sonra elimden giden umrumda olmaz..
Oldu, oluyor da ara ara.. Birisine anlatmak istedigim ya da yasatmak istedigim birseyi israrla anlatamiyor yasatamiyorsam bu yolu tercih ediyorum.. Bakiyorum emegimin cabamın sonunda hic ışık yok geri çekiliyorum.
Eger verdiğin değerin sevginin emeğin karşılığı yoksa hala aynı konular yüzünden incitiyorsa seni ya da çaba yoksa korkaksa çözüm odaklı değilse bir yerden sonra yoruluyor insan yorulunca da gidiyor ya da cabalamaktan vazgeçiyor bazen hala sevsen bile olsa da sana stres acı olan kişiden gidiyor Işte
Beni mahcup ediyorsun kardeşim. Bir gün nasip olursa karşılıklı oturup dertlesiriz zaten. Seninde sohbetin öyle kardeşim. Sohbetin hoş olanı iyidir ve yeter ki birbirimizi anlamak olsun.
Unuttuğun yer kendini aradığın yerdir aslında. İnsan kırıldıkları için üzülmez aslında der. Sadece yaşamayi isteyipte yaşayamadıklarına üzülür der dostoyevski. Bunun için söylediği aslında yaşadıkça öğrendiklerimiz ve yaşamaya devam ettikçe öğrenip göreceklerimizdir.
İnsanoğlunun söylediğin konuda doyum noktası yoktur. Sadece bazılarında perde vardır ve göremez. Bizler o perdenin arkasına saklanan türleriz aslında. Sadece kafamız çıkınca bir şeyler söyleriz. Tamamen kendimizi göstermeyiz.
Perdeyi asana değil de çekene bakmak gerekiyor. Güneş girecek yerden güneşi esirgememek lazım. Her karanlığın sonu aydınlık olabilir ama o aydınlığı tüketmemek gerekir.
Perdeyi çeken zaten kendi ellerimizdir. Güneşin girdiği yere ay ışığı da girmeli. Yeter ki ikisinin enerjini de taşımak lazım. Aydınlığı tüketmeyecek enerji kalpte zaten. Bunun için illa su bu olmasına gerek yok. Kendimiz de birer güneş veya ay olabiliriz kardeşim.
Yaradan aklımızı kaybetmesin kardeşim. Yaşadıkça öğreneceğiz ve öğrendikçe de yaşayacağız. Dünya elbet bir gün dönmeyecek zaten. 😃 Geçen güzel olsun kardeşim ben kaçar. Sabah erken arıyorlar ve evden alıyorlar beni uyumam lazım. Görüşürüz. Hayırlı geceler. Unutma kendinden değerli bir şey yoktur.
Çok olmuştur. Benim silgim kalemimden önce biter hep.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
oldu tam ben veda ettim bitirdim ben senden hoslaniyorum kıskaniyorum baskasiyla gormeye dayanamam dedi ama arkadaş olarak goruyorum denisti 5 dk once ne degisti 5 dk da anlamadım