Kişilik & Karakter En son ne için "yuh artık" dediniz? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Muğla'da koşu pistinin üstüne ambulans geçsin diye asfalt döküldüğünü görünce yuh artık dedim. En son ne için "yuh artık" dediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. İnsanların aç gözlü olması bana her zaman yuh artık dedirten bir olaydır. 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Doyumsuzlul var ne yazık ki AşkıÖldürmek +1 yıl Evet oldukça
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben her şey için derdim eskiden ama artık beni şaşırtan bir şey kalmadı bu ülkede 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. KS de engellediğim üyelerin cevaplarını ve sorularını ve kullandıkları görselleri görünce hergün içimden demekteyim. 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bir kez daha iyi ki engelledim diyorsun değil mi Yorumla tuba-sueda +1 yıl Maalesef zorla dedirtiyorlar 🙄 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. En son yuh değilde kızdığım bazı öğretmenler 2'ci sınıf öğrencilerine testere adam maketi yaptırdıklarını göründe kızmıştım.. 1 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Yaşımı söyleyince bana dediler yuh diye. Az gösteriyomuşum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Öne öyle ya yuh 🤭 1 3 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Çeyrek iki bin olmuş onu yuhlamistim 🤔 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Harbi yuh 2bin ne ya 🙄 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl 💁 Ev kurana gecindirene yazık Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bugün söylemek istemeyeceğim bir olaya... 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. senayı görünce yuh dedim ah sena ahhh 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanların aç gözlü olması bana her zaman yuh artık dedirten bir olaydır.
Doyumsuzlul var ne yazık ki
Evet oldukça
Ben her şey için derdim eskiden ama artık beni şaşırtan bir şey kalmadı bu ülkede
KS de engellediğim üyelerin cevaplarını ve sorularını ve kullandıkları görselleri görünce hergün içimden demekteyim.
Bir kez daha iyi ki engelledim diyorsun değil mi
Maalesef zorla dedirtiyorlar 🙄
En son yuh değilde kızdığım bazı öğretmenler 2'ci sınıf öğrencilerine testere adam maketi yaptırdıklarını göründe kızmıştım..
Yaşımı söyleyince bana dediler yuh diye. Az gösteriyomuşum
Hiç hatırlamıyorum
Öne öyle ya yuh 🤭
Çeyrek iki bin olmuş onu yuhlamistim 🤔
Harbi yuh 2bin ne ya 🙄
💁 Ev kurana gecindirene yazık
Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına.
Bugün söylemek istemeyeceğim bir olaya...
senayı görünce yuh dedim ah sena ahhh
Babamın bir askerlik anısı.