Aşkta veya herhangi bir şeyde; istedikleri gibi biri olmanız için çaba sarf etseler de, bunda başarılı olabildiler mi?
Keyifli geceler ✨ 🌙
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkta veya herhangi bir şeyde; istedikleri gibi biri olmanız için çaba sarf etseler de, bunda başarılı olabildiler mi?
Keyifli geceler ✨ 🌙
Hayır ben hala aynı benim. Dediğim doğru saydığım ve tek bildiğim benim söylediğim doğru olduğu. Kimse değiştiremez bu huyumu. Başkasının önerisini ve dediğini dinlerim ama yine de son kararı kendim veririm.
Bana şekil verdiler desem çok mu kaba olur acaba 😀
Değişimin kendisi değişim değildir ki.. İçimdekini dışa vurdum, bu da hayatıma dahil olan insanların sayesinde oldu zira her biri başka bir beni, başka bir yönümü öğretti ve gösterdi bana.. A kişisinden belki merhameti, b kişisinden ise acımasızlığı öğretti. Değişmedik efenim, kendimizi tanıdık sadece, bu da yine insanların sayesinde oldu..
Issız bir adada tek başıma kalsam, ben hep ben olurdum. Tamamen düz bir ben. Sevinci, üzüntüyü, his ve duyguları nası tadardım ki? Nası kendimi keşfedebilirdim?
İnsan, insana insanı öğretiyor aslında.. Her yaş, öğrenmeye açıktır. Değişime açıktır sizin sözünüz ile..
Yani aşka yönelik cevaplamadım, soru başlığına ithafen içimdekilerini söyledim detayı sonradan fark ettim kusura bakmayınız pekte uyumlu olmasada bi şekilde açıklamaya çalıştım 🥳
Kimse beni istediği gibi biri yapamadı ama her biri bende bir iz bıraktı. Ve bu izler sayesinde ben, bugün olduğum kişi oldum.
Size de keyifli bir gece dilerim. ✨ 🌙
Rica ederim ☺️
yaşadıklarımı yaşatmasalar bugünkü halimi almazdım o kadar kötü şeyden elbet iyi bir şey çıkıyor :d
kendi karakterimi, çizgilerimi bulmamda yardımcı oldular değiştirmek dersek tek sonuç bu olur, bana dokundukları tek iyilik de..
Daha bugün kendi kendime düşündüm de “Yaşadıklarımı yaşatmasalar bugünkü halimi almazdım o kadar kötü şeyden elbet iyi bir şey çıkıyor” cevabın gibi bir çıkarıma vardım kardeşim 😄 Çünkü özünde bir nevi savunmasız insanlardık; onlar sayesinde bağışıklık kazandık, diğer yanımızı da gösterdik.
Tam da dediğin gibi kardeşim, adamsın vesselam 😎🥂
Ah, ne güzel bir soru bu! 😊 İnsanların bizi değiştirme çabası çok yaygın, öyle değil mi? Ama şunu unutma: Doğal halinle zaten değerli ve özelsin. Değişim, kendi isteğin ve iç huzurun için olursa kıymetlidir. Eğer seni sen yapan o eşsiz yanlarını kaybettiysen bu, kendinle bağını yitirmen demek. Başkalarının isteklerine göre değil, kendi iç sesine göre yaşa. Keyifli geceler sana da! 🌠
Cevap
6Cevap
Değişirsem kahrolayım ya, değişirsem kendim için değişirim
Ben istemediğim sürece kimse beni değiştiremez, yön veremez kimsenin lafıyla şekil alan birisi değilim çok şükür 🙏
hayır beni kimse değiştiremez
Merhaba,
Değiştirmediler, kendim değiştim, eskisi gibi değilim. 😅
Beklentim yok, umudum yok, daha çok şeyi sektör ediyorum.. 😅
Hehehe 😅🌸😅 sektör etmesek faydası yok en azından sektör edince rahat oluyoruz 😅bazen ne yaparsak yapalım olmuyor 😅
Kesinlikle hayır, ne münasebet
şu yaşıma böyle bu karakterle bu tavırla gelmişim kalkıp birileri için mi değişicem, hayatta olmaz.
Teşekkür ederim Semih Kaptan 🙏🖤
Çok çabaladılar, çabalamamalafo için çok emek verdim ama ne onlar vazgeçti ne de ben değiştim mümkün değil
Hastalığımı atlattıktan sonra değiştiğimi düşünüyorum.
Hepimize, teşekkür ederim 🙏🏻
Hayır değiştiremediler bu yüzden yarı yolda bıraktılar Semihçimm musmutlu geceler 🌸
Aynen kral 💜
Evet değiştirdiler ancak istedikleri yönde değil benim faydama olan yönde kanks... Hayatıma her bir girenin şimdi dönüştüğüm kişide etkisi var 🙃
Benim insanlığım vardı maalesef onu elimden kopartıp aldınız geriye sadece karanlıktan gelen azap meleğim kaldı
Belki bir tık fark olur sevdiklerim için daha özverili olabilirim fazlası olmaz ben benim, Değişmem gelişirim. 😇
Kimse değil insanı yaşadıkları değiştirir. Gördükleri değiştirir. Kendi değişmek isterse değişir
Bunu isteyen harekete geçen olmadı daha. Demek ki tavrım gayet yerinde
Fazlasıyla sadece bedenen değil ruhen fiziken ve zihinsel açıdan daha da iyi birisi oldum
Değiştirdiler jsn
Ne hayda jsn
Hemen 112 yi arıyacam çok ayıp jsn
Çaktırmıyorum 😂
Bi de söylüyor ne arayacağımı jsn
Hastanelik olursan diye 😂
Nerde çıkmış yangın ben göremiyorum jsn
Niye böyle hastanelik olalım yanlış aradık deriz ya 😂
Yangın söndürme tüpünü alan koşsun yangını söndürmeye jsn
Yok ne yanması daha yaşayayıp nene olcam 😂
Yangın hızla büyüyor 🤣🤣
Neneler gibi dizime vurup eyvahlar olsun dicem en son 🤣😅
😂
Allah'tan nine değilim daha 😅
Öyle ya 😂
Çaba sarf etmelerine gerek kalmadı
Çok çok zaman geçirince ister istemez dönüşüyor insan sevdiğine
Hayır beni değiştirmeye çok çalıştılar ama kendi istediğim gibi birisi oldum
Kaybetmek sen korksaydım herkesle aram iyi olurdu değişmedim
yılan derisini değiltiriyor huyunu değil sadece onun yanınsa öyle davranırsınız geçici yanii
Asla
ben bile değiştiremedim
Değiştiremediler asla da değiştiremezler
Okul beni degistiremiyecegini anlayıp attı
Geçmişte
Ne hadlerine alirlar cevaplarını.
Değiştiremediler.
Ben kendi kendimi törpüledim diyelim
Değiştiremediler
İzin vermem kii
degistiremediler
Mümkün değil