Beni olduğum gibi kabul etmeyen ortamlardan her zaman ışık hızıyla uzaklaştım ben 😌 aferin bana 😅
music.youtube.com/watch
İnfini♾️
music.youtube.com/watch
İnfini♾️
Değiştirilmeye çalışmak değil de, zevklerimizin uymadığı noktada çatışmalarımız oldu ve oluyor. Ama ben zevklerimden pek taviz vermiyorum. Bu görüşüme katılıyor musunuz @dilly7
Bu durumda değişmek yerine orta yolu bulup uyum sağlamak bence evlilikte en güzel şey. Saf Sevginin aşamadığı şey yok bence
Tabiiii kiiii
Olmaz mı, hatta bu devam da ediyor. Fakat direnmeye de devam ediyoruz djdk
İyi yönde olsa kişinin zaten kendisinin değişeceğini anlayamıyorlar çünkü öğretilmemiş. Rol model olma anlayışı bizim kültürde yok. Kendisi farklı yaparken sana farklı bir şey yapman söylenirse onu yapmazsın, şüphe oluşur.
O yüzden bir şey iyiyse zaten yapılır bunu değistirmeye çalışmanın anlamı yok.
Mesela topraktan altın üretebilen birisini görseniz aynısını yapmak istemez misiniz? Onun gel bunu yap diye zorlamasına gerek olur mu? Jddjdksk
Daha güzel anlatılamazdı.
Bu değişim kişinin kendine bırakılmalı bu dayatılmamakı kesinlikle
Onu artık soru detaylarına atmaya başladım 😅
Hiç kalmak durumunda oldun mu peki ortamlarda istemeye istemeye bazen olur ya
Hayır er ya da geç giderim ben kalmam.
Bu sözden kaldığını varsayiyorum
Neden?
"Er ya da geç " hayır dedin ama zorunlulukla kaldığın olmuş ama terki mekan iyidir , ben de durmam kalmak zorunda bırakıldım mı da ortalığı toz duman ederim
İllaki oldu ama neticeye bakarım artık o ortamda mıyım? -değilim.
Tabi ki kastım o degildi zorunluluk halinde ki tavrı merak ettim ben,
Usulca zemin hazırlarım ve sessizce çeker giderim.
Gitmeme mani olan kişileri de ezer geçerim.
👏🏻👏🏻 işte bu
Cevap
11Cevap
çalıştılar evet
Her yerde bu tipler çıkar. Fakat önemli olan kişinin kendi benliğini konuşturup, bunlardan sıyrılabilmesi.
Çalışanlar oluyor ama ben doğru bildiğim yönde ilerliyorum. Ben nasıl herkesi olduğu gibi kabul ediyorsam onlar da bana aynı şekilde gelmeli.
Evet, geçmişte ilişkimde değiştirilmeye çalışıldı... Sonra kendimi silkeledim, bu bana göre değil deyip bitirdim.
En doğrusu iso
Çalıştılar ve başardılar da. Tahammül sınırlarımı zorladılar. Bir kaç kişi harcayınca durdular.
maalesef. Ben de değiştim zamanında hata mıydı bilmiyorum sanırım öyleydi
Evet çalıştılar ve başardılar ama şimdi çok farkli hersey
Evet ama olmuyor, kendimi değiştirmeyi ben bile yapamadım, başkaları nasıl yapsın
Ben değişiyorum zaten dışarıdan etkiye gerek yok
O degisimi takip etsin yeter
Değiştirmeye çalışıyor evren evet, değişiyorum da hiç sikayetci değilim.
Elbette en çokda iş hayatında...
Bi aralar evet
Güzel kızlar istesin hemen değişeyim
Çalıştılar da başaramadılar 😜❤️
değişmem ki ben
Evet ama hâlâ direniyorum sjsjs
evet ve değiştirdiler
Hayır kimseye uymam
Ben kendimi değiştirmeye çalıştım olmuyo
Hiç olmadı valla
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?