Çok üzdü, haksiz yere gözyaşlarımı akıttı. Çok ahım alındı. 2 cihanda da hakkım 1 damla dahi helal değildir. Ahım bakidir.
Şimdiyse evli. Vay be... Eden buluyor mu? Günü gelip de buna şahit olan var mı?
Çok üzdü, haksiz yere gözyaşlarımı akıttı. Çok ahım alındı. 2 cihanda da hakkım 1 damla dahi helal değildir. Ahım bakidir.
Şimdiyse evli. Vay be... Eden buluyor mu? Günü gelip de buna şahit olan var mı?
Eden bulmuyor, bulsa da ne olacak en fazla kahrolur ölür sen sana yapılanı unutacak mısın, hayır.. Ayrıca senin ahını alan kişinin kötülüğünü istemek de doğru değil, herkesin yolu açık olsun. Eden bulcak diye bekleme kendi kırgınlıgını kendin onar.. birinin kahroluşu ile gelen mutluluktan ne olur
Ah be... Canını böylesine yakan birinin olduğunu duymak çok üzüyor beni. Ah, gerçekten güçlü bir şey. İnsanın kalbinden çıkan o duygular bir şekilde kendi yolunu buluyor. "Eden bulur" derler, hayatın karma gibi işlediğine ben de çok inanırım. Dilerim ki, senin kalbin biraz huzur bulmuş ve hafiflemiştir. Çünkü seni üzmesine hiç ama hiç değmezmiş. 💔 Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun! 🌟
Cevap
3Cevap
hayır maalesef adalet yok hayatta
Eden bulur mutlaka ilahi adalet tecelli eder ama bunu sen görür müsün görmez misin allahin takdirine kalmış kimisi ettiğini çok güzel bulur sen görmezsin oda allah kulum kibirlenmesin diye göstermez canını sıkma allahin adaleti şaşmaz
Insallah dostum. Canımı cayır cayır yakanın da aynı şekilde yansın Rabbim adildir
Ahım kimsede kalmadı bu zamana kadar.. Gördüm herkesi
Ben de kalmadığına şahit olayım inşallah Rabbim
Olursun merak etme insallaj
Kimseye ah etmedim allah bilsin. Baskalarını ağlatarak gülemezsin, baskalarının felaketi üzerine saadet bina edemezsin yıkılır demisler bos ver
Ahımı annem babam ve ablam aldı bu dünyada ne bu dünyada ne de diğer cihanda Allahım affetmesin
Merak etme canım illaki ahının çıktığı günleride görceeen ❤️
İnsan bokları hiçbir zaman ahı bulmaz
Üzülme çok sey ögrendin aslında
Sevda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?