Eh zamanında hatırı sayılır kadar oldu. Artık pek olmuyor çünkü felsefeden, bilimden, edebiyattan, teknolojiden ve sanattan anlayan insanlarla iletişim kuruyorum.
Sanatın dokunduğu pencere korkuluğu..
Felsefe hayatı sorgulamamızı sağlar, bilim anlamayı, edebiyat açıklamayı, teknoloji kolaylığı, sanat ise tüm bunlara renk katmayı sağlar 🎨
Her gün her dakika sabrım sınanabiliyor. Bunları artık ufak testler olarak görüp sabırla yaklaşıp testi geçmeye bakıyorum. Sinirlenmek bu zamana kadar bir etki etmedi bundan sonra daha sakin yaklaşıcam
Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Evet sabrımı sınayanlar çok oluyor maalesef ama herkesi umursamadığım için artık sıkıldığım için görmezden geliyorum herkesi yani kim canımı sıkıyorsa onlardan uzak kalırdım. bu yüzden de sabrımı sınayanları hayatımdan çıkartırım her zaman
Evet, oluyor. Ama her şekilde kazanan taraf ben oluyorum. Çünkü sabretmeyi ve her koşulda sessizleşmeyi öğretiyorlar bana. Her ne kadar mecbur bırakılmış da olsam
Evet ilkokul mezunuyum Hayır telefondan yazıyoruz klavye yanlış oluyor eyvallah ama yaptığım yorum tam da konu ile alakalı herkesin bir yere kadar sınırlı olduğunu söylüyorum sen de onu soruyorsun bana