Kişilik & Karakter Kınadıklarınız başınıza geldi mi? Kaاendوr Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Rasulullah sav buyurdu ki: "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265) Kınadıklarınız başınıza geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kuzey4509 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Evet geliyor, Allahįn sevmedigi birşeyi birileri yaparsa buguz etmeliyiz , nasihat etmeliyiz ve ıslahları için dua etmeliyiz. 1 0 Yorumla
Bakırköylüm Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kim neyi kınıyorsa zaten ona eğilimlidir.Hz. Muhanmed bir dahi. O dönemler bunu bilen kişi sayısı çok azdı 3 0 Yorumla
HolOluluT Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kınamak çekemeyen insanların işi.. ben hayatıma bakarim kim ne yapmış umursamam 1 0 Yorumla
TrumpınSarıSaçı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Kınadığımı yaşamadım ancak asla dediğim şeyler bir çok defa yaşanmıştır. 1 0 Yorumla
Atila_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Hiç kınamadım, büyük konuşmuş olabilirim ama çok önceden, yine büyük konuşmam. 1 0 Yorumla
Muro4242 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Gulme sen sakin onaIyi degildir sana Kisi neye gulerseBaşa gelegan Olur 1 0 Yorumla
87burak Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Geldi ama ben hala akıllanmıl değilim. Bakalım daha ne kadar törpülenmem gerekiyor göreceğiz 1 0 Yorumla
Kimimkiben__ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kınamıyorum ama büyük konuştuklarım başıma gelir hep 1 0 Yorumla
Kabrax Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Doğru olduğuna inanmıyorum bu lafın 😒 benim niye hiç başıma gelmiyor? 0 6 Yorumla Kaاendوr +1 yıl Daha vakit var elbet. Yorumla Bakırköylüm +1 yıl Piskoloji de bugün aynısını söylüyor.Kim neyi kınıyor, eleştiriyor ise ya aynısını yapıyor ya da yapmaya eğilimlidir diyor. Yorumla Kabrax +1 yıl Oğlum sizi kandırıyorlar :D o nasıl bir genelleme ya ben şimdi Cumhurbaşkanını eleştirsem kınasam yakında o makama mı erişicem? İkili ilişkilerde falan olabilir belki ama hiç samimi gelmiyor Yorumla Bakırköylüm +1 yıl Bugün modern piskoloji bilimi söylüyor be kardeşim :) Yorumla Kabrax +1 yıl @Bakırköylüm Kaynak versene hocam merak ettim :) Yorumla Bakırköylüm +1 yıl Kitap vereyim kardeşim; Engin Geçtan "insan olmak" ve sosyolog Bircan Yıldırım kitaplarını oku. :) Yorumla
1hümanist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Geliyor. Dikkatli olmaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
LeyylaMcnn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Evet evet geliyor, geldi 😀 Aklım başıma erdi. 1 0 Yorumla
tuğtekin34 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl hemde fazlasıyla geldi artık kimseyi kınamıyorumm 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben kimseyi kınamam 1 0 Yorumla
ekinekin Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. geldiiiiiiii 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar