Bu detayda yazdıkların imkansız bir şeydir. Yani, tam tersini yaşamak mümkün değildir. Değerimizi ve emeğimizi bilen gören ve karşılık veren insanlara rastlamamız mümkün değildir, çünkü insanoğlu gerçekten nankördür. Bu yüzden de insanlara yaranmamak en doğrusudur.
Sen ayağını uzatıyorsan, o ayak elbet birini rahatsız ediyordur. Biri de ayağını uzatıyorsa ses edemezsin. Herkes kraldan çok kral olmuş, kimseyi de beğenmez. Yorumlar da sürüyle... ben kimseye güvenmiyorum.
Yaranmak için ne kadar çabalarsan o kadar kötü davranırlar sana aralarında ters ilişki var yani garip bir şekilde 😂 ne kadar fedakarlık yaparsan okadar fedakarlık görmezsin aa o zaten fedakarlık yapmıyo istemiyor diyip diyip iliğini sömürürler
İnsanlara yaranma derdim, amacım olmadı hiç.. Bundan sonra da inşallah olmayacak.. Birinin yanında değerli olmam; ben olmaktan çıkmam demekse, hızla uzaklaşırım ordan..
Çırılçıplak halime bakışı önemli insanların.. O yüzden hep öyle oldum, öyle tanıttım kendimi.. İnsanlara göre tuhaf gelebilecek taraflarımı gösterdim hep.. Üzerime giydiklerime kıymet verilecekse, yerim öyle işi..
Bunun yanında elbette insan dikkat eder, önem verir, özen gösterir, hassasiyetlerine saygı duyar, fedakarlık eder.. Bunlar başka şeyler ama ağacın kökünü, gövdesini değiştirmekse yaranmak, yaprağımı bile kıpırdatmam..
İnsanlar bencil ve nankördür. Ne yaparsan yap yaranamazsın çoğuna. Eğer ki kuvvetli bir empati yeteneğin varsa herkesi anlar, onlara karşı anlayışlı olursun. Aslında bunun güzel bir şey olması gerek değil mi? değil işte. İnsanları ne kadar çok anlayışla karşılarsan insanların senden beklentileri o kadar çok artar. Zamanla bu beklentileri karşılayamaz hale gelirsin. Birine yaranarak yaşamaya çalışmak insanın kendisine haksızlığıdır.
Hayatta yaranamadım hep aman kimse kirilmasin incinmesin diye diye kendimi incitim ama boşuna imiş insan oğlunu kırk yıl sırtında taşı bir gün bırak senden kötüsü yoktur
Yaranma fikriyle hiçbişey yapmadım, sadece içimden gelerek yaptım ne yaptıysam, karşılığını fazlasıyla aldığım da oldu hiç almadığım da o yüzden kendi çıkarlarım adına hiçbişey yapmadım bu zamana kadar nasıl istiyorsam nasıl hissediyorsam öyle yaptım ve yapıyorum da..
Hayır, öyle bir amacım da olmadı. Çünkü resimdeki gibi ne yaparsan yap, asla beğenmezler. Hem nankörler, hem umursamaz, hem de eleştirel. Oysa kendilerine dönüp baksalar sadece boşluk var ¢
Böyle insanlara rastlamak nadir de olsa oluyor.. Ama insanlar gerçekten nankör ve değer kıymet bilmiyor.. Boşuna dememişler insanoğlu çiğ süt emmiş diye..
İnsanlara yaranmak gibi bir gayem hiç olmadı , olmayacakta. Memnun olan benimledir olmayan bibtirip gider 💅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ömrümce binlerce insan binlerce dost edimdim. Daha doğrusu öyle sandım ama maalesef. Şu anda kimsem yok etrafımda olsun böyle daha iyi daha güzel. Gerçek kurt yanlız doğar yanlız ölür.