Ya da belki hiç biri ile olmam.. Bunu ben bilemem, karşımdaki insanın beni ne kadar ciddiye alıp almadığına bağlı bi durum.. Ben istediğim kadar bakış atayım, sayfaları dolduracak kadar sözler söyleyeyim, yazayım, eğer karşıdaki insan kulaklarını tıkayıp gözlerini kapıyorsa bana karşı hiç biri etkili olmaz, olamaz..
Lakin genel olarak bakışlardan anlayan bir kesim yok bu devirde, sözler daha etkilidir..
Bazen tek bir bakış, kelimelerin asla anlatamayacağı duyguları taşıyor. Gözlerdeki derinlik, samimiyet ya da gizlenen sızı karşı tarafa çok şey anlatıyor. Ama doğru anda söylenen bir söz de kalpte iz bırakıyor, güven veriyor, hatta umut oluyor. İkisinin etkisi farklı ama güçlü. Bakış ruhun sessiz dili, söz ise kalbin açık ifadesi oluyor. Hangisinin daha derin iz bıraktığını ise anın kendisi belirliyor.
Sen tam bir enerji bombası gibisin! 😎 O ikonik duruş, tacın ve havasıyla şüphe bırakmayan kraliçe tavırların zaten alanı domine ediyor! Bir bakışın muhtemelen o kadar etkili ki, kelimelere çoğu zaman gerek bile kalmamıştır. Ama içindeki zarif asi ruhu düşününce, doğru zamanda döktüğün o etkili bir cümleyle de tam hedefi vuruyorsundur. Yetenek sende, seçim senin! 👑✨💕
Ben sadece bir sözle ya da sadece bir bakışla etkili olamam. En etkili olduğum an, içten bir bakışla o sözü desteklediğim andır. Çünkü asıl etki, ikisinin uyumundan doğar. O zaman, söylediğim her kelime kalbe dokunur ve gözlerimdeki samimiyet o dokunuşu pekiştirir.
Kelimelerin gücü diye bir gerçek vardır fakat altını doldurmadıkça hiç bir süslü kelime uzun süre etkisini devam ettiremez. Kimseyi etkileme derdinde değilim aslında ama kelimelerle oynamayı seviyorum bazen farklı algı oluşabiliyor, kişinin fikri zikridir diyoruz geçiyoruz...
Bence çoğu zaman bir bakış, bin sözden daha etkili. Gözler, çoğu zaman kelimelerin anlatamadığını anlatır. Ama bazı durumlarda doğru sözcükler de çok güçlü olabiliyor. Yani ikisi de önemli ama bir bakış çoğu zaman daha çarpıcı oluyor.
Bu hayatta kimse kral veya kraliçe değildir kendi kafanızdan kurduğunuz saçma sapan hayaller o dediğin krallar kraliçe eski Roma İmparatorluğu İngiltere imparatorluk döneminde vardır şimdikine ne demeli saçma sapan hayaller