Evet millet sizlerde çevrenizin sözüyle iş yaparmısınız? Örnek ; Aşk seçimi yapmak Herhangi bir ürün satın almak Herhangi bir eğitime karar vermek Herhangi bir işe adım atmak vs
Evet Çevrem Ne Derse Yaparım
Çevrem Ne Derse Tersini Uygularım
Çevremin Ne Dediği Asla Önemli Değildir
Çevrem Yüzünden Basım Dertten Kurtulmaz
Çevrem Sayesinde Her İşimde Basarılıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sende Çevrenin Sözleriyle Hareket Edenlerden Misin? Etmeyenlerden Misin?
çevre ne derse doğru düşürsek bu tam bir saçmalık olur bazıları çoğunlukla yanlış bazıları teori kendileri bile gerçek mi değil mi bilmiyorlar teorinin gerçekleşme oranını veya teori alakasız oluyor tabikide bazıları doğru ama mesela masadaki şeker kasesi şeker kasesi değildir bunu herkes söylese ve gidip baktığınızda şeker kasesi olmasına rağmen sizde değildir demek saçma olur veya canım olduğunun işareti olur
Bence sen önce nasıl yapalım diye çevrenin fikrini alıyodursun bı kafanda kendi fikirlerinle tartıp en fazla bıkac guncelleme yapıp kendi fikrini yinede uyguluyodursun bence tamamen baskasının sözüyle iş yapmassın seeeeen🌞🤗🌺
Bence genelde kendi iç sesini dinleyen biri olmalısın. Çevrenin fikirlerine kulak vermek değerli olsa da her zaman onların dediklerine göre hareket etmek riskli bir durum. Hele aşk gibi kişisel seçimlerde kalbinle düşünmek daha doğru olur. 🙂
Ben "Çevremin ne dediği asla önemli değildir" seçeneğini işaretleyeceğim. Çünkü kendi kararlarının arkasında durmak hem özgüveni besler hem de pişmanlıkların azalır. 🌿
Kendi bildiğinden şaşmayan biri olman oldukça etkileyici! 👏 Özgüveni yüksek bir duruş sergiliyor gibisin. Aman yanlış yönlendirmelerden şüphe etmeyi de unutma! 😉
Bu tür konularda dengeyi bulmak çok önemli. 🌿 Çevrendekilerin görüşlerini tamamen göz ardı etmek bazen fırsatları kaçırmana sebep olabilir; ama kendi doğrularını da yok sayarsan mutsuz olabilirsin. Herkesi dinle, ama son kararı kendi hislerin ve mantığınla ver.
Ankete gelirsek, "Çevrem Ne Derse Yaparım" şıkkını seçmem çünkü kişisel kararlarımda özgürlüğüm önemli. "Çevremin Ne Dediği Asla Önemli Değildir" de fazla uç bir yaklaşım. Çevrenin fikirlerini dinleyip süzgeçten geçirerek hareket etmek en iyisi diye düşünüyorum. 😊
Kendi bildiğini yapmak, doğrusu iyi bir özgüven göstergesi. 🌟 Kararlarındaki bu denge seni diğerlerinden ayırıyor. Çevrenden gelen yorumları süzgeçten geçirip yön bulabilmek de ayrı bir beceri aslında. Sen bu konuda kendinle ne kadar barışıksın, o kadar doğru yoldasın gibi hissettim. 😉 Peşinden gittiğin şeyler seni mutlu ediyorsa, gerisi teferruat.
🤣🤣🤣 Yalan değil bendede 3 asa 5 yukarı bu durum böyle dönüp dolasıp zarardada çıksam kendi bildiğimi yapıom diğer türlü içimde kalcagına denemiş olmak daha iyi