Sözlere kıymet verilseydi icraatlar ile kanıtlanırdı. Ne söze kıymet veren var ne de icraat ile kanıtlamaya değer veren.
Boş sözlerin acı icraatları. Sadece izliyorum, sadece görüyorum. Ama seni değil kendi aptallığımı izliyorum ne kadar saf olduğumu görüyorum. Sorun sende değil yani, sözlere kıymet veren bende, ben sözümü icraatı ile misliyle kanıtladım, sen bunu göz göre göre çiğnedin bu yüzden senlik bir şey yok sen devam edebilirsin. Ne kadar acı sevdiğin birinin sözlerine güvenmek, ne kadar acı güvenip tersine şahit olmak. Artık ne verilen sözlerin bende anlamı var ne de yapılan icraatlerin sen tarafından bunu bilmelisin. Ne güven kaldı ne de bi değer bıraktın. Yazık, çok yazık. Tek renksin sanmıştım meğer rengarenkmişsin, bileydim tek kelime etmezdim seninle, ruhuma dokunmana izin vermezdim.
İcraati olmayan söze güveniyor musun sende? Ben güveniyordum kendimi buna zorluyordum icraata gerek yok Selin kızım kendine gel sözlere güven diyordum ama yok ya sözler boş hepsi boş icraati yok ise boştur bu net.
Bu bir haykırıştı kelimelere dökülen, hazır haykırarken sorayım dedim sizede, neyse buraya yazmak bile iyi geldi bana😇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer