Böyle sapık olmayan saygısız olmayan kadına romantik sevecen olan sadece işine gücüne giden normal bir hayatı olan kendisine vakit ayıran normal bir erkek Neden bulunamıyor artık Eskiden çok vardı öyle abiler ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
9 ayYok değil ama düz erkekler yerine köprüden geçene kadar herşeyi söyleyen erkekleri tercih eden kadınlar var. Hiç böyle erkek kalmadı demek farklı. İlla ki vardır ve sen ona ilgi duymamışsındır. Ben çok gördüm böyle söyleyip ona ilgisi olduğunu bildiği erkeğe sadece arkadaş olarak görüyorum diyen kişileri. Düzgün erkek yok değil var ama gerçekten istedikleri o dürüst insan mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
"Böyle sapık ve saygısız olmayan; erkeğe romantik, sevecen olan, sadece işine-gücüne giden, normal bir hayatı olan ve kendisine vakit ayıran normal hatunlar neden bulunamıyor artık. Eskiden çok vardı öyle hatunlar ya!"
Mesela, ben varım; araştıran, işine-gücüne bakan, başkası ne der diye yaşamayan, kendi fikirlerine ve başkalarının fikirlerine anlayış göstermeye çalışan, özellikle yavru hayvanları ve bebekleri seven, kendi yemeğini kendi yapan, bulaşığını-çamaşırını kendi yıkayan, müzik dinlemeyi, kitap okumayı ve az-biraz spor yapmayı seven, yoluna-hayatına bakan genç biriyim ama sadece normal bir insanım.
Lakin buradan tanıma-tanışma olayları samimi gelmiyor. İsteseniz de ben sizinle tanışmayı pek istemem çünkü burası sanal bir ortam; istesem de benimle tanışmayı büyük ihtimalle siz de istemezsiniz.
Bu durumda bu soru başlığını niye açtınız; meraktan mı?
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
9 ayTercih edilmiyor olmak , bunun hiç olmadığını göstermez.
Dümdüz olanlara sıkıcı deniyordu.
Bence ilk önce insanoğlu bunu kabul etmeli.
Sonra erkek ile adam arasında farkı görmezden gelmemek bir yana ne olduğunu bilmeli.
Elbetteki kişi ilk önce kendi içine dönmeli ve tanımalı. (Kendini.)
Kendini tanımaya cesareti olmalı bırakın karşındakini tanımayı , hayatta bile kalamaz.
Haklı olmak veya olmamak hiç bir önemi yok.
Önemli olmak doğruyu , iyiyi , güzeli , çirkini kötüyü tanımlayabilmek.
Elbette bunu da dışarıya bakarak değil.
Kendimize ait olan hayata bakış ile.
Edindiğimiz hayat felsefesiyle.00 Yorumla
9 ayYine çok var ama ekonomi kötü olduğu için tek takılıyorlar. Şahsen haklılar. Asgari ücret 22 bin kızla kafede 2 kahve 2 tatlı yesen 800 lira tutuyor. Sinemaya gitsen 900 lira. Ulaşım 70 lira. Yemek yeseniz en kötü 1500 lira. Adam iyide kazansa altından kalkamıyor diyor anasına bul birisini isteyelim.
06 Yorumla- 9 ay
Kim demiş gitsinler kafede onu bunu yesinler bir milyar 2 milyar para ödesinler Yani eskiden öyle şeyler mi
- 9 ay
Vardi
- 9 ay
Hiç bir kız gel kuru kuru parkta oturalım sıcakta yanalım soğukta donalım demiyor. En basiti hadi pikniğe gidelim dese çocuk dışarıdan al onları yiyelim diyorlar.
- 9 ay
Sen çok eskide kalmışsın. Birincisi paradan 6 sıfır atılalı 20 sene oldu milyar demeyeceksin. Ikincisi de 20 sene önce yemekli düğün salonu 300 liraydı şimdi 100 bin. Adama gidip eskiden bu fiyattı bizde eskiden olan rakamla evleneceğiz diyemezsin
- 9 ay
Ben eşimle nişanlıyken yarım kilo tulumba alıp parkta oturup yemiştik yani
- 9 ay
Bende evlenirken korona yasakları vardı. Parklarda zaman geçirirdik. Ama şimdiki kızlar öyle değil. Kız diyor her şey erkekten arkadaşımın başına geldi. 3 senelik sevgilisini yedirdi içirdi hediyeler felan aldı bir gün kredi kartında sorun olmuş hesabı öde demiş ve kızda çalışan birisi bunu düşünecektin kartın harici nasıl paran olmaz şu bu neler neler söylemiş. Finalde ne oldu ayrıldılar. Yani kızların %98'i paraya tapar.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay. Bu sorunun altında yatan his, aslında değişen zaman ve beklentilerle alakalı olabilir. Eskiden idealize edilen "normal" erkek kavramı, belki de abartılmış bir nostalji ürünü. İnsanlar karmaşık ve kimse "dümdüz" değil aslında 🙂. Belki de daha çok kişinin içine inip farklı yönleriyle tanımaya çalışmak gerek. Bu geniş yelpazede, saygılı, romantik ve samimi insanları bulmak hâlâ mümkün; ama algılar da ilişki eşikleri de değişiyor gibi görünüyor. 🧡
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
173Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Eskiden anlatıldığı gibi dümdüz, ne düşünüyorsa onu söyleyen, niyeti net olan erkeklere artık pek rastlanmıyor çünkü zamanla ilişkilerde oyunlar, stratejiler, ince hesaplar çoğaldı. İnsanlar kırılmaktan, kaybetmekten ya da küçümsenmekten korktukça samimiyet yerine maskeler takmaya başladı. Oysa dümdüz bir erkek, lafı dolandırmadan duygusunu belli eden, art niyeti olmayan, karmaşaya gerek duymayan biridir. Böyleleri hala var ama azalmış gibi görünmesinin sebebi, saflığın çoğu yerde kullanılır hale gelmesi ve insanların kendini koruma refleksiyle sürekli bir mesafe koymasıdır.
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 9 ayben öyleyim.
00 Yorumla
9 aySosyal medya, dedikodular, hızlı tüketilen ilişkiler… Herkes çok ses çıkarıyor, ama sakin ve düzgün insanlar sessiz kalıyor. Onlar zaten işine gidiyor, kendi hayatını yaşıyor; bu yüzden görünmüyorlar. İnsanlar artık daha kararsız, daha korkak, daha savunmada. Birçok kişi kırılmaktan korktuğu için mesafeli duruyor, bu da romantik ve şefkatli taraflarını göstermelerini zorlaştırıyor. Eskiden o “abiler” bize büyük gelirdi, olgun gelirlerdi. Şimdi onlarla aynı yaşlara geldik ve fark ediyoruz ki öyle biri olmak da kolay değilmiş. Hayat stresi, para derdi, yorgunluk insanları törpülüyor. Ama bence hâlâ varlar. Hâlâ bir yerlerde sevdiği kadına çiçek alan, ona değer veren, kendi ayakları üzerinde duran, kimseye zarar vermeyen, kalbi temiz erkekler var. Onlara denk gelmek belki biraz zaman alıyor ama imkânsız değil.
30 Yorumlahayat şartları şu an düz değil ondan olabilir parası yoktur romantiktir parası vardır serseridir her ikili vardır psikolojik sorunları vardır ailevi her türlü etmeni bulmak mevcuttur. Tam manada düz bulmak zordur. Şu zamanda özellikle çeşitlilik arttı sosyal medyanın gelmesiyle artık insanları tanımak tanişmak kolay hale geldi eskiden adamlar dediğiniz gibi yakın çevreden arardı sevdiğini şimdi maalesef bunu pazar haline getirdiler ve insanlarda maalesef doyumsuzluk oldu insanlar elinde olanı beğenmeyip başkalarinin hayatına bakıyorlar örnek ; onunkisi neden güzel neden benim onun gibi karım ya da kocam yok algısı zihinlerini zehirliyor düşük iradeninde etkinin olduğunu düşünüyorum bunun. Ayrıca soru için teşekkür
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü yeni nesil kadınlar dümdüz erkek istemiyor, erkeklerin de bu durum işine geliyor. Herkes ya kaoslu ilişki istiyor ya da aşırı konforlu ilişki istiyor, senin dediğin tarzda erkekler var halen, sadece piyasada onları hak eden kız olmadığı için göz önüne çıkmıyorlar.
10 Yorumla
9 ayŞimdi ablacım kendimden örnek veriyorum işimde gucumdeyim, maaşım az ama asgari ücretin 3 katı neyse evimden işime isimden evime arada arabama atlar biseyler yemeye içmeye giderim, Spor yaparim film falan seyrederim tabikide kız arkadaşımla ilgilenirim. Yalnız kızın annesi bu sefer bana berduş, serseri olmaz bundan vermem gibisinden konuşuyor. Emin ol serseri olsam direk gönlü olur verirdi kızı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. kadınların her erkeği sapık potansiyeli görmesi ne ilginçtir ki biz erkekelr kadınlar nasıl olmamızı isterse öyle oluruz. mesela horoz saçlı modaydı o zamanlar horoz saçlı erkekelri seçiyordunuz, birara uzun saçlı, birara küpeli erkeğe taktınız biz siz ne isterseniz o olduk, . sapık olmamız istenen bir durum olmalı ki siz bize sapık diyebilmeniz içindir belki. inanın ki biz siz ne isterseniz o oluyoruz. abarttığımız da olmuyor değil ama seçilmek için. her şey seçilmek için
00 Yorumla
9 ayKızlar aslan istiyor ama kükremesin yelesi olsun ama pençesi olmasın istiyor yani aslan görünümlü köpek istiyor,,,, kızların %95 i kendini tanrı zannediyor karşısındaki insanın fikri ve idealleri olabileceğini umursamıyor,,,,,1.85 boyunda kendi beraber olduğu kadına zerre değer vermeyen kendini tanrı sanan erkekleri sırf görünüşüne göre diğerlerine hava atacam diye o iğrenç erkeklere kul köle oluyorlar,,, adam gibi adamları işine gücüne bakan kimsenin namusuna göz dikmeyen yalaka olmayan karakter sahibi namaz kılan oruç tutan adamlar size sıkıcı geliyor aha sonuç,,,
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır belki pek bilmiyorum gerçi eski zamanlarda bizleri bugünlere getirenlerin hiçbir şerefi yok ki aklı olan bir insan zaten hiçbir zaman kendi bedenine bile reva görmez kısacası (Güçlü AntiNatalizm Doğum Karşıtı evli çiftler olunması gerektiği gerçeği) şu ana insanlığın öldüğü kadar bilimsel bir gerçek ki hâlâ doğumlar devam ediyor.
02 Yorumla- 9 ay
Senin şerefin nekadar hiç ölçtünmü insanların anne babasına laf yapıyorsun senin dünyaya gelmeni annen baban değil Allah istedi, görevin bitince ölüp tekrar diriltileceksin,,, git biraz kuran ve tefsir oku dinle
- 9 ay
@yussuf3867 Evet bilmiyoruz değiliz sonuç olarak zaten Yüce Allah yaratıyor onu elbette ben bile biliyorum. Benim demek istediğim Yüce Allah'ta der ki kulum ya da ey kullarım ben sana akıl verdim git de hayvana benze diye değil üremek hayvana mahsustur insana değil çünkü insan gibi dünyada acı çeken ve talihsiz kaza ölümleri yaşayan pek bir canlı yoktur. Sonuç olarak insan denilen canlı bile ölümlüdür. Ölenler bir gerçeği bilse bile bize asla cevap veremez. Sen hiç gördün mü mahkemede haklarında tanıklık edilmesin diye öldürülen birinin sanki delil niteliği açıklayabildiği nerede görülmüştür. Bu da aynı o mantık sonuç olarak zaten o kadar çok yaşanan dramlar ve benzeri temyizi bilinmeyen mevzular sonucu artık bir zahmet siz bu gerçeklerin farkına varın
9 ayİstediğiniz düz erkek değil ki. Nerde it kopuk.. giden gelen... size duygu iniş çıkışları yaşatan. Gizemli.. sorunlu.. bazen aşağilayan.. küfür eden.. böyle tiplerin peşindesiniz. Düz erkek.. heyecanli gelmedigi için o ilişkide çok durmuyorsunuz. Size heyecansiz geliyor.
00 YorumlaBahsettiğiniz erkekler prim yapmıyor hanım efendi. Yapanda zaten kendi hemen bulup devam ediyor. Mükemmel değiliz bizlerde ama dediğinize yakın davranmamızın bir getirisi de olmadı. E artık yaşta ilerledi. Bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Çünkü herkes popülaritenin peşinde kimse gerçek kimliğini ortaya koyacak kadar cesur değil. Hep özenti hep farklı olma cool takılma peşinde. Sapıklık bunların yanında hafif kalır 10 kişiden 9 u başka kişiliklere bürünmek istiyor. Ki onuda beceremeyen bi noktaya kadar götürebiliyor sonra cinselliği ortaya koyuyor. Zaten bunun içinde bu ortam fazlasıyla müsait.
00 Yorumla
9 ayKızlarda evlilik yaşının artma sebeplerinden biri de bu işte. Çünkü düzgün erkek bulmak ya da denk gelmek çok zor. Olsa şu an evli olurdum muhtemelen. Ciddi bir kızım, olgun ve ağırbaşlıyım.
24 Yorumla- 9 ay
Senin istediğin erkek aslan olsun ama kükremesin olabilirmi,,, yelesi olsun ama pençesi olmayan Bi aslan suçun %99 u kızlarda kendilerini tanrı zannediyorlar
- 9 ay
Psikolojik ve fiziksel şiddeti erkeklikten sayıyorsan, hiç kendine ben erkeğim deme. Utanmadan yazmış birde.
- 9 ay
Hadi ordan anlamamazlıktan gelme,,,,
Özgüvenli dümdüz eril enerjisi yüksek olsun zeki olsun eli tornavida tutsun sadık olsun,,,, ama kılıbık olsun ben ne dersem o olsun benim sözümden çıkmasın demeyi unutuyorsunuz yeni nesil kızlar olarak - 9 ay
1- Benimle bu tondan konuşamazsın.
2- Ben kendi adıma konuşuyorum, ne istediğimi bilen biriyim, diğer kızlardan bana ne.
3- İnsan gibi konuşmayı bilmiyorsan benimle konuşma. Ki ben tanımadığı bilmediği bi insana ve karşı cinse karşı bu denli öfke dolu yüksek perdeden konuşan biri ile hiçbir şekilde konuşmam, kâle de almam.
Şuandan itibaren yazacaklarını kendin yazar kendin okursun bilgine.
9 ayBiz öyleydik ama giden yine gitti, her şeyin iyisi bile bir süre sonra fayda etmiyor
02 Yorumla- 9 ay
Gidenlerin gitmesi gerekiyordur belki de
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Haz odaklı günümüz erkeği artık ve de değer vermek zor geliyor , meşakkatli ve uzun geliyor siglasti günümüz insanı. Sonra da kadınlar kaçıyor diye şikayet ediyorlar ya da ilçesinden korkuyor diye..😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayhttps://www.youtube.com/embed/u4U6SCxTDpYÖylelerini deneme tahtası yapıyor karşıt cins. 😀
Yaranamıyor öyleleri bence de. 🤔
10 Yorumla Var varda değer yok nedense erkekler hep cafelerde gezinen işi gücü olmayan ama "maço"erkeklerden hoşlandıkları için kitap okuyan tiyatrolara giden kendini geliştirmek isteyen erkeklere bakmıyorlar maalesef
00 Yorumla
9 ayKısaca efendi erkek modeli. Öyle erkekler bir ay dolmadan terk edildiği için ve bunu yaşadıkça tecrübe ettikleri için kaba tabirle hiiiç! olmasa bile hiiiç! l i ğe vurmaya başladıkları için sizlere yok görünüyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayOnlara abi deyip, bakmayıp, küçümseyip, değersizleştirip ne kadar serseri, ruhsuz saygısız edepsiz p. ç ruhlu erkek varsa onlara değer verildiği için iyilerin soyu tükendi. Kına yakalım.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayDümdüz olunca da serseri adamlara ilgi duymaya başlıyor kadınlar aslında ne istediğini asla bilmeyen bir canlı türüne döndük mesele tam olarak bu
00 Yorumla
9 ayBu tür erkeklerin genelde kadınla kızla işi olmaz kendi işinde gücündedir Çok fazla göz önünde ön planda olmaya çalışmazlar Kendi hayatlarına kariyerlerine odaklıdırlar
00 YorumlaHiç kimsede yazmamış adamların suratına mı bakıyorsunuz kafanızı çeviriyorsunuz kılık kıyafete önem veriyorsunuz suratımıza bakan mı var bu devirde maddiyata önem vermeyen kadın yok yok düz erkek felan hikaye bunlar 35 yaşıma geldim bu söyletilere inanan var mı parası olamayan bi adama dönüp bakmıyor bakmıyor abi işte hikaye yani
00 Yorumla
9 ayVar.. Sen her önüne gelene tamam demez kendi değerinin farkında olan biri olursan bak gör ne adamlar var. Sana uyar uymaz onu bilemem, ama güzel insanlar var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
9 ayÇok yanlış zamanda dünyaya geldik eskiden tek tük bulunurdu öyle efendi insanlar şimdi hiç yok. Bende evlilik düşünmüyorum kimseye güvenmem şu zamanda
00 Yorumla
9 ayRomantiklik kısmı tarif ettiğin kişiyim de belki onda da yanlış kişilerin abartısından sorun yaşamışımdır bilemiyorum sonuç olarak umut yok bu dünyada artık
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
9 ayAcaba nedenleri nedir herkes şapkasını önüne koyup iyice düşünmeli bu devirde ne yapılıyor bence her iki taraf yeniden kendisine bakıp düzeltme yapmalı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. bı bakayım kendime. yüzde kac tutuyorum. sapık olmayan saygılı kadına romantik sevecen sadece işine gücüne giden normal hayatı olan kendine vakit ayıran normal. 1 tanesi tutmadı bende
00 YorumlaBende bilmiyorum ama maalesef yok hepsi çapkın aynı anda yüz kızın peşinde saçma sapan tipler işte üstelik eğitimlisi de dindari da aynı hepsi mal gibi
00 YorumlaUyuşturucu ve internet herkesi bozdu dümdüz bi erkek girse hayatına bu sefer sen sıkılacaksın ondan bir süre sonra serserim fırlama birini aramaya başlayacaksın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ayValla zaman değişti. Koşullar değişti. Bu da insanları ve beklentileri değiştirdi. Eski kızlar da yok eski erkekler de
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayArtık o kadar dengesiz ve aklı fikri cinselliği çalışan erkekler yüzünden dümdüz erkekleri artık pısırık erkek olarak bakıyorlar
10 Yorumla
9 ayHalen var. Bu, sizin edindiğiniz arkadaşlarla, çevrenizle ilgili. Siz nasılsanız öyle de insanları çekersiniz kendinize.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
9 ayöyle abileri bulmak istiyorsan yaş aralıgını geniş tutacaksın biraz :D hem senin de yaş kemale ermiş artık abi demesen mi diyorum : ))
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayArz talep meselesi sanırım, kadınların istekleri talepleri değişince erkeklerin de bi çoğunluğu değişime gitti
00 Yorumla Kim diyor olmadığını? Ben de bunu anlamıyorum. Neden böyle bir genelleme ile cinsiyetleri tümden yok sayıyoruz?
00 YorumlaToplum ve zihniyetin zamanla yozlaşmasi ile gelinen hal sadece bu erkek için değil kadın için de geçerli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
9 ayHâlâ var bir yerler de öyle abiler ama görmek ile alakalı bir durum bu. Görenler buluyor ama kusur bulanlar kaçırıyor.
00 Yorumla
9 ayBen varım ama erkek değil, lezbiyenim. Sinir oluyorum o güzelim kadınları üzen erkekleri görünce. Kıymetini bilin ulan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayDümdüz kadın var mı? Sen genelleme yapıyorsun diye yaptım. Parada gözü olmayan, saçma sapan düşünceleri olmayan, kullanılmamış bir kadın var mı?
00 Yorumla
9 ayÖyle erkekler var ama size bakmıyorlar sevgili kızlar. O nedenle önce kendi halinize bakın sonra yüksek dallara bakın.
00 Yorumla
9 ayDümdüz kadında yok aşkı arayan sevdiğine sadık olacak. Olanlar korkudan inlerinde saklanıyorlar...
00 Yorumla
9 ayTeyze hemcinslerin cüzdana bakıyor arabaya bakıyor maalesef artık bizde işi cinselliğe vuruyoruz kusura bakmayın
00 Yorumla
9 ayAçıkçası tarif ettiğin gibi biri olunca da
" Ne biçim erkeksin?" oluyor.
Tecrübe ettim efenim 😎😎
00 Yorumla
9 ayçok var aslında ama davranış şekillerinden anlamak mümkün değil , biraz şans verip bakmak lazım sanki..
00 YorumlaBen sana bişe diyimmi etraf dolu onlardan ama siz cımbızla kekoları çekiyosunuz benden söylemesi
03 Yorumla- 9 ay
Ya benim kekoyla olduğumu nerden çıkarıyorum Allah aşkına ya bi durun ya ben ergen miyim
Çok şey istiyonuz ya dört dörtlük mü olucaz
02 Yorumla- 9 ay
Cok şey? Karakter sahibi olun diyoruz çok mu? Evet bu devirdeki erkeklere göre bu çok zor haklisin
9 ayÇevreni değiştir. Yakın çevren ve onun çevresiyle alakalı bir problem bu.
02 Yorumla- 9 ay
Ek olarak o sapık dediğiniz özelliklerin çoğu muhtemelen insanlığın doğasında olması gereken kadardır. Ama siz kadınlar genel olarak cinsellik konusunda kendinizi çok kastığınız için erkeklerin hepsi size sapık olarak gözüküyorda olabilir.
- 9 ay
Aynen kardeşim aynen erkekler geliyor senin gôtn memcn ck hos sen bana Oranı buranı at Ben tatmin olmak istiyorum evime gel seks yapalım onu yapalım bunu yapalım diye söyleyenler de bulunuyorlar hayırdır yani her gördüğünde e§c falan mı sanıyorsunuz siz
Kişilik & Karakter konusunda 923 cevap paylaştı. Erkekler bir değişik olup çıktı. Eski erkeklere ne çok haksızlık etmişiz
10 Yorumla
9 ayDümdüz insanlara zor rastlanır oldu artık kadın veya erkek farketmiyor çağımız kaotik çünkü.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayO abiler 40 yaşlarında şu an ve 20 yaşındakilere yazıyor sanki
10 Yorumla
9 ayArtık öyle erkek bulmak samanlıkta iğne aramak gibi oldu
10 Yorumlainsanlar her şeyle dalga geçmekten zevk alıyorlar su an
10 Yorumla
9 ayVarız da bizim de kriterlerimiz olan kadınlar karşımıza çıkmıyor, Ne yapacağız 😁
00 Yorumla
9 ayÇok var da onlar sabahtan akşama kadar internette kız peşinde koşmuyorlar. O yüzden bulmanız zor.
00 Yorumla
9 ayOnların hepsi evlendi bacım akıllı uslu aile kurdular
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayVarda kadınlar öyle erkekleri tercih etmiyor o yüzden dikkatinizi çekmiyor
00 Yorumla
9 ayeskiden nerde vardı be hepsinin 3 eşi vardı aldatmada sınır yoktu hâlâ aynılar işte
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 645 cevap paylaştı.
9 ayHepsi ya evlenip çoluk çocuğa karıştı ya da kimse bana bakmıyor diye ağlıyor.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayDümdüz kadın da pek yok. Zaman ve kültür daima değişir, bu kaçınılmaz ve normal.
00 Yorumla
9 ayO kadar çok düz erkekleri kızları yamulttu ki arttık kalmadı😂
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri