Kime baksam mıymıy ya. Şöyle eskilerdeki gibi eli iş gören, ne istediğini bilen, ne dediğini bilen, kararlı, sahiplenici, erkek gibi konuşan, erkek gibi davranan. Yani kısaca adam gibi davranan eril erkek kaldı mı? Hepsi dişil ya vallahi tek başıma geberip gidicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlamayın ama şu son zamanlarda çıktı bu dişil erkek muhabbeti. Zaten varlardı ama bir de erilliği neye bağladığınıza göre de değişir bu. Bazıları çok saçma sapan şeyleri bile erilliğe bağlıyor. Mesela eski kız kankim sahiplenici erkek istiyorum demişti, detay vermesini istedim diyor ki ''beni kıskanacak hatta sinirlenecek, etek giydiğimde elini masaya vuracak ama bana şiddet uygulamayacak'' ben de dedim ki ''elini masaya vuran elbet sana da vuracaktır''
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan soru gündeme geldi yani belki bir şeyler değiştirir. Ben bu soruyu bir yol önce de sormuştum yani benim için yeni bir şey değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılfiziksel olarakta narinler birde. Geniş omuzlu falan değiller. Geçen 50 li yaşlarında bir tanıdıgımda aynı şeyi söyledi. Bizim zamanımızda boylu poslu yapılı erkekler vardı şimdi hepsi kısa çelimsiz dedi. Cidden öyle. Sonra kimse bizi istemiyor rörörörörö diye ağlarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDede tespit gibi tespit yapmış hee
+1 yılKaç bin kişiyle çıktın da denedin göremedin cevabını merakla bekliyorum nerede yumuşak nerede top var gidip onları da deniyorsunuz sonra diyorsunuz ki Eril enerji Ulan sizden önceki nesil Eril kelimesinin anlamını bilmiyordu bir tarafından uyduruyorsunuz Ondan sonra bütün erkekler öyle olsun istiyorsunuz Hadi kızım hadi işinize bakın arayın bulursunuz belki
03 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle çıkmadım çevremden ve ortamlardan bakıyorum hiç adam gibi adam yok hadi sen 33 yaşındasın senin jenerasyonunda vardır eril adamlar ama bizimkinde yok aç gözünü
- +1 yıl
Güzel kardeşim bak Portakalı soymadan sulu olup olmadığını bilemezsin doğru mu Evet jenerasyonun geneli senin dediğin durumda olabilir ama bütün erkekler demeyin yeni jenerasyonun böyle olmasının sebebi de ne biliyor musunuz kadınlar Bütün suç kadınların eril'den ve maçolardan şikayet ede ede ede yetiştirdikleri Çocuklar da böyle oldu işte o yüzden önce sizden önceki jenerasyon kadınlara sorun bunu Bütün suç onların sana hayatta başarılar
Soran+1 yılGenelleme yapıyorum. Bir erkeğin eril olduğunu anlamak kolay sürer tipinden bile anlaşılır yani. Ben hiçbir şey yapmadım valla yanan ben oluyorum
+1 yılbunun sebebi hemcinslerin erkekler üzerinde hakimiyet kurmak için softlaştırdılar şimdi kendileri de pişman ama bunu itiraf edemiyolar ama senin gibi yeni nesil kızlara dişil enerjili erkeklerden gına geldi o yüzden 20 li yaşlardaki bir kesim kızlar 30 yaş ve üzeri erkekten hoşlanıyo
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
60Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSon bir tane kalmıştı oda Ağrı dağın eteğinde uçan güvercin olsa sana düşmez 😂
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu minnoş oldu baby 😂 Erkekleri maço diye eleştirip durdular diye sanırım sonraki jenerasyon tuhaf oldu ashs
00 Yorumla
+1 yılAcayip şekilde değişik tipler var gerçektende.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEril erkek var
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağınız solunuz yok ki mk. Eril bir erkek çıkar karşına eli iş görür serttir. Ayh ıhm hareketleri yoktu. Bi yalnış yaparsın iki tokat patlatır o zaman başlarsın ayh kadın hakları da bir kadına nasıl vurursunda falan . Her karakterin getirdiğ iartı ve eksiler var. Günümüzde kadınlar eşiiiitliğğğğğ diye çığırdığı için 2-3 nesildir erkekleri böyle kibar ve naif yetiştiriyor toplumlar. Bak bunu eleştirisi var git izle. Fight club. Toplumun yetiştidiği kibar eleman ın içinde ki erilliği dışa vuruşu ve bu dışa vurum sonucu hükümetlerin devletlerin o kişilere nasıl davrandığını ve sindirdiğini anlattığı bir yapım. Tabi insanlar izlerken bu kafayla değil değişik kafalarla izliyor. Velhasıl kelam eril yetişen biri sadece işinize gelen eli iş görsün koruyucu olsun özellikleriyle girmiyor hayatınıza. Aynı zamanda bir yalnış yaptığınız zaaman sizi it yerine koyan, söven döven daha az değerli hissettiren eksi yönleriyle de hayatınıza giriyor. Haberin olsun...
211 Yorumla- +1 yıl
Düzgün bir insan şiddet eğilimi göstermez argo da konuşmaz
- +1 yıl
@flawsome25 Düzgün bir insan argo konusur. Örnek ben :D Buradan laf çarptırma ancak yazdığım şeylerin doğruluğunu kabul etmediğinden çarptırma çabasıdır diye düşünüyorum. Düzgün derken senin için eğitimli kültürlü bir insan düzgün diye tanımlanabilir. Ama soruyu soran için eli maşalı sert elinden her ev işi gelen karısını aşırı sahiplenen erkek düzgündür. Ben de diyorum ki herkesin bir karakteri vardır ve eril erkekler genelde yukarıda bahsettiğim gibidir. Genelliyorum herkesi katmıyorum.
Soran+1 yılErillikle kadına şiddettin zerre alakası yok ne anlatıyon
- +1 yıl
Sen öyle zannet. Umarım haklı çıkar gönlüne göre birisini bulursun.
- +1 yıl
Senin tedavi alman lazım. Şiddete kılıf uyduramazsın. Bir erkek gelse sana b. çak çekse öldürse şey mi dersin "yiaa o eril amaa normal buu" 🤣
- +1 yıl
Şiddet eğilimi bir eğilimden ziyade seçimdir aslında. Konunun uzmanları, psikologlar neler neler konuşuyor. Sen yine şiddet uygulamaya yer arıyorsan da umarım bir gün karşıma çıkarsın da ben sana en alasını gösteririm ☺️🌸
- +1 yıl
@flawsome25 Kime cevap yazdığını anlayamadım. Hem bana hem ona cevap olabilir bu.
- +1 yıl
Hayır sana
- +1 yıl
@flawsome25 Tamam siz hayallerinizde yüzmeye devam edin. Psikoloji biliminden daha güvenilir kaynaklarsınız. Öyle diyorsanız öyle olsun. Bu kafayla devam.
- +1 yıl
Hayallerde olan sensin ama bu hayallerle bir gün mapuslara düşmen çok muhtemel 😂
- +1 yıl
@flawsome25 Alakaya maydonoz. Neyse laf olsun torba olsun diye yaziyorsun devam et.
+1 yılgercekten cok haklısın ben de bu durumdan cok sıkayetcıyım erkekler erkeklıgını kaybettı ve hıcbırıde umuruna takmıyor varsa yoksa tek dertlerı yatayım kalkayım aman hayatıma bırını almayayım kafasındalar yok yanı artık duzgun bır erkek suankılere bıraz erkek ol dıyoruz ne erkegı ayol dıyolar akılları fıkırlerı de bacak arası bu yanı onların erkeklıgı copler copppp
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamda böyle biriyim ama maalesef günümüzdeki kızlarlarda eski kafa insanları gibi değil. Çok basit geliyorlar gözüme bu yüzden evliliğe hiç sıcak bakmıyorum. Sanal alemle kafayı bozmuş hir toplum olduk kimse kendisi değil bir akım saçmalığıyla savruluyoruz. Yok kas olacak yok piercing olacakmış vay efendim erkek kankasıyla buluşsa bile kısknamıyacakmış mış bildiğin kendilerine ga vat arıyorlar eş değil
115 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzına sağlık.
- +1 yıl
bana niye cevap vermedin?
- +1 yıl
ben anlattığım gibi benden daha erilini bulamazsın.
- +1 yıl
bu cevap verdiğin kişi ne kadar eril ne biliyorsun?
- +1 yıl
daha gizliden bile çıkamayacak bir korkak. Madem erilsin niye gizlisin arkadaş kendi nickin nerede?
- +1 yıl
Korkaktan eril olmaz.
- +1 yıl
ben senden daha erilim. istersen kafes dövüşüne çıkalım kim daha erilmiş görelim.
Cevap sahibi+1 yılAllah şahidimdir ki bu sitede yaptığım ilk gizli yorum: ) ve aldığım tepkiye bak ahaha
Neden açık yapmadığımu söyleyim reklam olur o zaman kardeşim koca adamsın gelmiş düştüğün hale bak yanlış anlamada sen misin eril? Eril dediğin adamın bir duruşu olur şu an yaptığın şeyim 15 yaşındaki bir çocuktan farkı yok. Eee ne demişler dil söyler ama yaptıklarıyla tanırsın insanı vesselam: )
Cevap sahibi+1 yılYorumuna baktım çok komiksin. Mesela sen bi kadınla sevgili olsan cevap alamazsan depresyona falanda girersin sanırım:)))) yaşına yakıştıramadım tavırlarını cevap alabilmek için kendini yırtmışsın o ayrı birde çocuk gibi daha erilim falan şaka gibi
- +1 yıl
Tesadüfen gördüm yorumu da @sorusormayisevmeyen sen ne içiyorsun söylesene bizde içelim efso kafası var demek ki.
- +1 yıl
@sorusormayısevmeyen bu neyin kafası la
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını okudukca gülüyorum: D
- +1 yıl
@34Constantine LGBT üyesi SJWLER anlamaz.
- +1 yıl
@SatanistBeyyy ada bak. böyle ada sahip insanın beni anlamaması normal. Sen LGBT üyesi SJW yi bırak satanist olmuşsun türklükle işin kalmamış
- +1 yıl
@sorusormayısevmeyen Senin bibiiip!
+1 yıl07 Yorumla
Soran+1 yılErilden anladığın bu mu?
- +1 yıl
Erilden anladığın kadının çantasını taşımak mı
- +1 yıl
Ayrıca 1. videoda ki adam ne kadar sahiplenici bir adam değil mi 🥰🥰❤
Soran+1 yılŞaka gibisiniz
- +1 yıl
Erkekler gay oldu boş ver sen bunları ya 🥱
Soran+1 yılOf ya
- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru çok sorulmaya başlandı. Hakkaten bizim devir fazla mı erildi acaba. Yeni nesil çok garip
22 Yorumla
Soran+1 yılSizin devir fazla eril değil bizim devir fazla dişil
- +1 yıl
Bi türlü şu kadınlara layık olamadık 😅
Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Ne bekliyodun ki? Biz lgbt denen şeyin karşısında durunca bize homofobik diye saldırdınız şimdi ülkede erkek kalmadı kendi elinizle bindiğiniz dalı kestiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılLa ne alaka
Soran+1 yılTamam da lgbteyle ne alakası var dediğin doğru ama bununla ne alaka onu anlayamadım. Biri size homofobik diyince dişil mi oluyorsunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılUff. Sıktı bu tip sorular artık. Gayette var. Siz bulamıyor ya da bulduğunuza kendinizi beğendiremiyor yaranamıyorsanız biz ne yapalım.
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo yok
- +1 yıl
Türkiye'de yaklaşık 43 milyon erkek var denedin mi hepsini?
+1 yılBir evlilik masrafı olmuş
Min 800 000 TL
Memur dâhi alıyor 40 k maaş
Adam nasıl ödesin onca parayı09 Yorumla- +1 yıl
Mesele trip değil
- +1 yıl
Evleniyor sun
- +1 yıl
Şimdiki kızlar borç var
- +1 yıl
Uçuk istekler istiyor erkekte borç batağında oluyor
- +1 yıl
Erkek trip atmaz tavır yapar
- +1 yıl
Ayrıca
Soran+1 yılBen parayla ilgili hiçbir şey demedim karakter ile ilgili konuşuyorum. Bir erkeğin sahiplenici başı dik olması için hesabından 1 milyona mı ihtiyacı var
- +1 yıl
Haklısın ama
Yanlış anladım kusura bakma
Erkek te de kızda da güvenecek kimse fazla kalmadı
Başta çok iyi
Sona doğru tanıdığına pişman oluyor sun
+1 yılPeki bu devirde erik gibi kız olup da hem de edepli bir kızı neden yok ikisinin cevabı da aynı yerde saklı bulursan sana 10 puan
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruma soruyla cevap verme la soruma soruyla cevap verme
- +1 yıl
Tamam sen hem erik gibi kız ol hem de edepli ne bileyim kimsenin dokunmadığı terbiyeli kocasının yüzüne anlı ak bir bir şekilde bakacak derecede ol ondan sonra bu soruyu sor tekrardan ben o zaman sana soruna soruyla değil soruna cevapla cevap vereceğim
Soran+1 yılÖyleyim zaten bu zamana kadar tenime erkek kılı bile değmedi. Zaten doğuluyum yani bizim buralarda edep, saygı, namus vs çok önemli hiçbir yanlışım yok. Ama İşte yine eril erkek yok
- +1 yıl
Erik gibi kısmı erik gibi misin peki oraya atlamayalım da.
+1 yılÇünkü kanunlar değişti. Erkekler eril gibi davranmaya kalksa sonları ya hapiste bitiyor ya da kadınsı erkekler tarafından linç ediliyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılEril olacağın diye maçonun teki olursan normal ikisi arasındaki farkı bileceksin
- +1 yıl
Eril erkekler dayak atmayı, öldürmeyi, tecavüz etmeyi, gasp etmeyi ve köle etmeyi severler. Sen sadece sıradan bir kadınsın. Eril erkek hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Kafan sosyal medyayla yıkanmış. Erkeklerin doğasında üretim olduğu kadar yıkım da var. Yabancılar eril enerjiyi neden toksik ilan etti zannediyorsun?
Eril erkek arıyorsan buyur sana anahtar kelimeler; Cem Garipoğlu
Toplumdaki ''abazan'' yani kadınsı erkekler olmasaydı, kadınların çoğu eril erkeklerin elindeydi. Erilliğin ne kadar tehlikeli olabileceği hakkında hiç bir fikrin yok. Çünkü eril erkek kanun tanımaz. Onu bir kere aldatırsan bedelini ağır ödersin
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılproblem ne biliyor musun? eril ile maçonun karıştırılması. seni anlıyorum. eril erkek iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy evet evet eril olun diyorum dayak mı uygulayalım diyorlar ya ne alaka. Sörf eril olamadıkları için erilliği maçoluğa bağlayıp sıyrılmaya çalışıyorlar mskdjjs
+1 yılO kadar haklısın ki bazen sırf mizah için bile saçma sapan, dişil hareketlerde bulunanlara çok şaşırıyorum.
Şükür ki o erilliği taşıyorum02 Yorumla
Soran+1 yılValla bazı arkadaşlarım öyle komik oluyor kokoş gibi davranırlar dalgasına ama seveceğim adam öyle davransa acayip soğurum tiksinirim.
- +1 yıl
Ben de diyorum zaten bari kız arkadaşlarınızın yanında böyle yapmayın diye bir şey olmaz gülüyoruz işte falan diyorlar çok olmadan ayrılıklarını görüyorum 😄
Kız arkadaşım öyle olmamı istiyordu. Ama beni kaybetti öyle yaparak. Yazık şnassız kız. Halbuki ona pirensesler gibi hissettirirdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence o bir şey kaybetmedi kurtuldu
+1 yılEvet kaldı elimden her iş geliyor evime usta sokmuyorum sevdiklerimize gayet iyi sahipleniyorum ama bende senin gibi yapnizim
02 Yorumla
Soran+1 yılBu İşte bi iş var eril olup evde kalmış olamazsın
- +1 yıl
Vallah öyle oldu
Eli isgoren diil is buyurup yaptirabilen bence daha etkili.
Amele adami napayim.01 Yorumla
Soran+1 yılEli iş gören derken çalışmaktan gocunmayan demek istedim. Hani yok ben bu İşte çalışamam yok ben burada yapamam vs demeyen eli iş gören
Sonra şiddet görünce ben adalet istiyorum hüüüğğ demeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılErillikle maçoluğun arasındaki fark öğren de gel yeğenim
Soran+1 yılYa he mk he
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKudurun, kalın evde kerimcanların yolunu gözleyin.😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Siz önce bi kendinize bakın da...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyimiz var efenim
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSiz gidip keko tiplere aşık olun sonra Erkolar kapatılsın diye tvit atın
02 Yorumla
Soran+1 yılKeko erkekler bile daha eril olduğu için olabilir mi reis sen kızı sahiplenmezsen olacağı bu
- +1 yıl
Ben çok sahipleniciyim, bunun için keko değil alfa olunur
+1 yılGerek kanunlarla gerek dayatmalarla feminazi vs saçmalıklarla erkeği kapı kolu işlevine getirirsen normal erkek bulamazsın tabi.
01 Yorumla- +1 yıl
valla kimse istemediği sürece ne kapı kolu ne de başka bir şey haline getiremez kimse onu. bu şey gibi oluyor birisi bana çirkin dedi diye çirkin olduğumu kabullenmem gibi. saçma erkekler var mı evet var.
Nasıl bi Erkek bekliyorsun anlamadım ki 24 saat çalışıp sana baksın diyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ne diyom sen ne diyon
Soran+1 yılAbi ben 18 yaşındayım neyin kafasındasın? Baya boş yapmışsın. Ben oraya parayla ilgili hiçbir şey yazmadım. Sadece karakter ile ilgili şeyler yazdım sen önce okuduğunu anla. Üzerine bu kadar alındığına göre sende var bir dişilik bence kendinle barış böyle insanlara boş boş saldırma çabalarında bulunma komik duruyorsun
Soran+1 yılZorunda diyen mi oldu abi sen niye bu kadar takıldın alındın buna gören de sana laf ettim sanar. Kendi fikrimi belirlemeyecek miyim? Evet bu devrin erkekleri dişil kızlar da dişil erkek sevmiyor ağla git senle mi uğraşacağım ya
Kızların çoğu öyle istediği için, öyle oldular 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafta eriliz derler icraatte bi çantalarını taşıtmadıkları kalır 😄
23 Yorumla
Soran+1 yılHarbiden ya ben bile daha erilim onlardan bu ne
Cevap sahibi+1 yılErkoş onlar Kerimcan gibi iç dünyaları dıştan ama çok akıllı kurnaz karakterli görünmek isterler.
Hesap ödetmeye çalışırlar, yolda eşlik edemezler, iletişim becerileri yerlerdedir, jest vs allah hak getire 😄 ama müstehcen konulara geldi mi aslan parçası olurlar 🤦♀️
Soran+1 yılEvet evet ya en fenaları dıştan eril durup içten erkek o**** olanlar. Bunlardan da çok var.
+1 yılHer türlü maddi sorumluluğu üstlenip bir yandan güçlü olup bir yandan da sözünden çıkmayacak kölen olacak erkek istiyorsun. Siz kadın milleti bu kadar fazla beklentiyle zaten mutlu olamayacaksınız... Hak etmiyorsunuz.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine beni kölesi edebilecek birine ihtiyacım var
- +1 yıl
İyi. Bulursun umarım
- +1 yıl
Senin için bir erkek neden her sorumluluğu alsın bu arada?
Sen napacaksın kadın olarak?
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu saydığın özelliklere yakışacak kadın sayısı da azaldı..
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bizim neyimiz var
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadınlaştı kadınlar erkek gibi nasıl bir devre düştük
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef türk kızlarının 250 gram a.. mlarinin pesinden gittikleri icin bu hale geldiler
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. İşsiz güçsüz gençlik yetişiyor böyle devam ederlerse tiktok dilencileri hızla artar
00 YorumlaYok küpe takan erkek tatlılığı yok oje süren erkek şirinliği yok yemek yapan erkek çekiciliği derken iyice siz kadın yaptınız bunları şimdide ağlayın taytla gezen erkek cinsiyetinde insan var artık dışarda
02 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmayı bile erkek cidden çekici ama
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelleme yapmasak iyi olur ama gün geçtikçe oraya doğru evrildiği konusunda haklısın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. var ama çevrendekiler demek ki problemli. çevre değiştir.
00 YorumlaAşko kuşko erkekler çekilsin, pembe tişört bile giymeyen adamların sorusu bu!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yok öyle sen hep nonos erkeklere denk gelmissin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsana denk gelmemiştir çevrendekilerle karıştırma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu’da yaşıyorum burada denk gelmediyse hiç gelmez
+1 yılben varım. 35 yaşında zaferpartili türkçü anti lgbt biriyim. hiç sevgilim olmadı. sevgili yapan birisi ılık gtlüdür sjwdir.
111 Yorumla- +1 yıl
günümüzde sevgilisi olmayan erkek yok. hepsi dişileşmiş sjwleşmiş maalesef.
- +1 yıl
onlar light erkek selami. ben size taş fırın erkeğiyim.
- +1 yıl
merhamet duygum yoktur. merhamette sjwliktir. ben mete han gibi cesur teoman gibi teşkilatçı kürşad gibi isyankar ilteriş kağan gibi liderim.
- +1 yıl
Eğer ismin asena veya börüyse evlenebilirim.
- +1 yıl
ismin nedir?
- +1 yıl
Ameka şu paylaşımı Zafer Partisine mail atsak Ümit Özdağ DEM partisine geçer.
- +1 yıl
eğer prof dr. ümit özdağ ın ılık gtlü bir sjw oldugunu düsünseydim zafer partisini bu kadar benimsemezdim. prof dr. ümit özdağ beni görse helal olsun beni anlayan birisi der.
- +1 yıl
@34Constantine eski türk töresinde sevgililik diye bişey yoktu. sevgililiği kim çıkardıbatı. batının yaptıkları yapana da ne denir SJW LGBT. Bu kadar basit. Ben sevgilim yok evlenmeyi bekliyorum. Siz sadece mülteci düşmanlığı ile SJW LGBT olmaktan kurtulamazsınız. Hayatın her alanaında TÜRK gibi yaşamak lazım.
- +1 yıl
@34Constantine hayatın her alanında TÜRK gibi yaşayan gerçek bir TÜRKÜM. Ümit Özdağ eminim o sevgilisi olan netflix izleyen batı kölesi olmuş abd nato illuminatinin kölesi olmuş gençler yerine benim gibi bir TÜRK ü ister.
- +1 yıl
Ne biçim Türkçüsün sen Batı'nın çıkardığı tabirleri kullanıyorsun sürekli. Türkçen mi yetersiz? Kaldı ki konumuz Türkçülük mü ameka. Kız ne yazmış sen ne anlatmışsın. Yazdığın bütün yorumlarda imla kurallarının anasını bellemişsin bu mu Türkçülük?
- +1 yıl
@34Constantine ben zafer partiliyim. Yazım kurallarına dikkat etmek zorunda mıyım? Türkçülük yazarak değil savaşarak kazanıldı.
+1 yılerkek gibi erkek cok var da erkek gibi kiz cogaldi sorun orada kiz gibi davranip giyinen kiz hemen hemen yok gibi
00 Yorumla
+1 yılşeyime bak sen, sen bakalım hak ediyor musun mk öyle adamı
03 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol mk
Soran+1 yılYa sen şu tiple bana kezban desen ne demesen ne mdksjslsl
Soran+1 yılMskkslsld
+1 yılO iyi eriller o güzel atlara binip sktr olup gittiler
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Sjjsjsnsjsjsnsnansnsnanansksnslslsls çok iyi
Haha var var da evet sanki nesilleri tükeniyor gibi 😂👍🏻
00 Yorumla
+1 yılEril ne ap erilmis karı gibi adamlarla geziyoruz sonra şöyle boyle
00 Yorumla
+1 yılSenmi belirliyorsun bunu?
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyi?
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben varim ama randevu defterim dolu
01 Yorumla
Soran+1 yılVışş erilim sitem kşr
+1 yılYakind abiz askere gidicez diyorum inanmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHarbi hee
+1 yılVardir sana denk gelmio heralde
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm Türkiye’ye denk gelmiyor nerede var
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoruda Türkan şoray vibe var jsjsskskksks
03 Yorumla
Soran+1 yılSen diyince onun sesi ve tonlamasıyla okudum cidden var he mskshskd
- +1 yıl
Sana Kadir İnanır gibi adam lazım kızçe hshsjsjsjs
Soran+1 yılKiz allah seni ndjdjldmsks
+1 yılKaldı kaldı korkma 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılNerde dayı nerdeee
- +1 yıl
Ailesiyle yaşamış bir Anadolu erkeği bulman yeterli. Ailesi ağırbaşlı ve karakterli güzel bir aileyse çocuk da aynı şekilde büyüyor çevresi bozmadıysa.
- +1 yıl
Ula ceketli var bende bi anadolulu hic oyle degil
- +1 yıl
Neresinden olduğuna bağlı dndjfjfjf
- +1 yıl
Anadolulu iste yaaa aaa
- +1 yıl
Ee her anadoluludan sinek valesi olmuyormuş demek ki
Soran+1 yılBen zaten anadoluluyum burdakilerde ya olgunlasmamis bebe ya da gizli gay
- +1 yıl
😂😂
Sen kaç erkek tanıdın da öyle konuşuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılElime erkek eli değmiş değil. Arkadaşlarım, okulum, iş ortamı, sosyal medya vs oralardan biliyorum.
Soran+1 yılNeye göre yapmam gerekiyor?
+1 yılSorumluluk korkutuyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yıldişil enerji fazla o yüzden
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok şükür her zaman öyleydim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çevren ile alakalı dostum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. sana denk gelmemiş
00 YorumlaVar ama sana denk gelmemiş
00 Yorumla
+1 yılErilligi macoluk sanan var
00 Yorumla
+1 yılÇünkü eril enerjini macoluk saniyorlar
10 Yorumla
+1 yılBu ülkede aklıyla düşünen az kişiler kaldık
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz