Anlam veremiyorum ayrildigi zamanlarda kizin aglamasi üzülmesi onun umrunda olmuyor , Ama sonra kiz toparlaninca kiymete biniyor.
Hepsimi böyle yoksa sadece bir kismi mi?
Hepsimi böyle yoksa sadece bir kismi mi?
Eğer ilişki uzunsa ve cidden seni çok seviyorsa pişman olup dönüyor.2 yıllık ilişkimizi benim kafam karıştı hayatımı yaşamak istiyorum diye bitirdi.Ne yediğim yemek oldu ne içtiğim su.2 gün sonra başka bir kızla görüşmeye başlamış.Dibimde el ele diz dize gayet samimiler kız bana yapmadık şey bırakmadı.Hiç oralı olmadım.Onun seviyesine düşmedim.2 ay öyle takıldılar.Birgün karşıma geldi.Benim yüzüm yok dedi özür dilerim dedi."tamam" dedim sadece.ee affettin mi dedi hayır dedim.Sen bir özür diledin her şey geçti mi dedim benim uykusuz gecelerim yaşadığım şeyler o kızın yaptıkları..bunlar geçti mi dedim?Hiç utanmadın mı onu karşıma getirirken bir kez bile dedim.Düşünmemişti çünkü.Birgün kuyruğunu kıstıra kıstıra döneceğini düşünmedi.Acı çektirip barışacağım diye düşündüm.Ama sonra fark ettim ki o acıyı çektirirken o çoktan gözümden düşmüş.1 yıl geçti :) seviyor muyum dersen deli gibi.O da seviyor.Ama olmuyor.Belki ben geriye dönemeyen bir insanım bilmiyorum.Ama iz bıraktıysan mutlaka dönüyor :)
Benim de ilişkim bitti yalvardım uzak kalmamız daha iyi sevgi kalmadı zamanla dedi kavgalarımız hep benim sıkmamdan oldu ama bana zaman ayırmıyprdu bende kızıyordum çok canım acıyor yemek yiyemiyorum ölüyorum sanki bayadır yazmıyorum mesaj ama oda yazmıyor pişman olur mu mutluluk fotoğrafları atmalı mıyım 😔😔
Hepsi deyildir ya sana curugu denk gelmis.O erkek seninle birlikteyken egosu tavan yapmis senden ayrilinca bu salagin yuzune kimse bakmadigi icin geri donmek istiyodur.
Birakip gider insan ama o biraktigi kisiyi pisman olunca yerinde bulamaz.Sen kendi hayatina bak birak eski eskide kalsin.Ilerde aklina getirip gulersin bir malla cikmistim diye.
benım gorusum cogu boyle cunku arılık oldugu zaman sonra onu hatırlayınca pısma oluyorsun eksıklık oluyor
Evet dedigin gibi hatirlayinca belki ayrildikdan bir ay veya iki ay sonrayi anlardim Ama bir yil cok ya
Herkes öyle degil sadece bir kismi bundan emin olabilirsin ama gercekten tuaf bir durum
Cevap
18Cevap
tıpkı lağım faresının tuvaletten ansızın çıkması gibi şifonu çekmene rağmen... kurtuldum sanırsın..çıkar o lağımdan.. o korku o heycan yetiyo tabii sonra onu yakalamaya çalışırsın..yakalayıncada bir vuruşta patlatırsın oldürrsun kanlar duvara falan sıçrar.. oyle pis bişey işte ..
insan bir şeyi kaybetmeden kıymetini anlayamaz seni kaybetdikden sonra bir süre sonra yoklugunu hissetdikden sonra pişman oluyor tabi genelde cok sevenler pişman olur hatasını anlar geri döner
Toparlanma süreniz o kadar çok sürüyorki siz toparlanana kadar yeni sevgilisinden ayrılıyor mecburen siz kıymete biniyorsunuz :D
çünkü kaçan kovalanır fazla gitmiceksin hiç yazmıcaksın umrunda değilmş gibi yapıcaksın bak nasıl köpek gibi dönüyolar hepsi aynı :D
Keske dönmeseydi , bana yazdiginda kendimi boslukda hissettim nefret bile etmekden yoruldugumu fark ettim , bir cümle bile kurmaya gerek duymadim ha duvara ha ona kurmusum dedim.. Mutlu olurum sanmisdim eskiden böyle bir olaya Ama mutlu olmakdan cok kötü oldum kendimi kötü hissettim ne yüzle dedim yaziyor nasil böylesine asik oldum
Evet zamanla fark ediyor insan , zamanla geciyor deniliyor Ama bence hic bisey gecmiyor sadece alisiyorus
Kadın için de aynı, erkek için de. Alışkanlık var herşeyden evvel. İlk etapta öfkeyle veya gurulu arkaplanda kalıyor, sonra öne çıkınca dayanılmaz bir hal alıyor mevzuular ve geri dönme çabaları başlıyor.. Geneli böyle, hepsi değli.
yeri dolmuyor. bazısı boşta kaldığı için bazısı da gerçekten özlüyor karşıdaki erkeği iyi tanımanız gerek
Gercekden özleyen bir yil beklemez veya özledigini bir yil icindemi anliyor , amaci ne ola bilir tamam herseyi unuttuk tekrar basladik ee sonra ben inanmiyorum geri dönenlere
Zerre kadar deger bilmiyor , bir kizin hic bir degeri yok...
Hani eskiden babalar kiz cocuklari olduklarinda mezara diri diri gömerlermis Ya , iste oda o kafadan
Benim icimde kalan tek sey , zamaninda asik oldugum kisiyi tanimamis olmak, pazartesi gözümün icine bakarak seni seviyorum seni benden kimse alamaz diyen kisi carsamba günü ayrilmak istedigini yüzüme bile söyliyemior, hele bide ben kendi ailemi Kiz basima karsima alip konusmusken , onun bana kurdugu cümle ( seni senin ailen er ya da gec affeder Ama Benim ailem beni siler) böyle düsünen birisi niye seni seviyorum kimse alamaz seni benden der , anlam veremedim ,
Sevince göremiyorsun bazi seyleri, ya da görüyorsun ama kabullenemiyorsun, ama bugünüme bakinca iyiki yasamisim bunlari diyorum evet üzüldüm agladim zirladim Ama cogu seyin degerini anladim en azindan
Bilmem belki, tekrar asik olup sevmek güzel olur ama sanki hep eskiden sevdigim cocuk hep karsima cikip hayatlmi alt üst edecekmis gibi geliyor
Yorumun icin cok tesekkürler :) iyi geceler
ben hiç bir kızdan ayrılmadım onlar benden ayrıldı hepside geri döndü bende kadının erkek versiyonu mu oluyorum ne oluyorum
o tipler başkasını elde edemediği için geri dönmek istiyorlar ve kızın iyi anını bekleyerek işi tatlıya bağlayarak tekrar o kişiyle birlikte oluyor hepsi aynı değil :S
Hepsi değil, ama öyle bir grup da azınsanmayacak kadar kalabalık.
o an çok ilgiliydin sıkıldı şimdi ilgisiz kaldı yani senden başka yok
Türkiyede böle kız bulamadıkların bari elimizdekinden olmayalım misali
Ayrıldığıma göre hak etmiştir pişman olmam biraz canımı acıtır o acıyıda başkasıyla unutur giderim bu dünyada duygusallığa yer yok ...
bırakan kız erkek farketmez elbet bir gun pişman olcak ama o zman herşey gec olablir
hepsi böyle canım. hepsinin boyu devrilsin tırtarlar
ben pisman olmadim valla sevincten havalar ucmustum
belki daha güzelini bulurum umuduyla ayrılırlar bulamayınca da tekrar eskiye dönerler
Daha iyisini bulamadığı için
Cok güzel bir kiz degilim , daha iyisi bula bilir yani, ben daha cok karekter bozuklugu olarak düsündüm ne bilim niye kötü oldugum zamanlarda pisman olmadi , Tam ben iyi oldugumu geri dönmek istedi , kendi ego sunu yükseltmek icin muhtemelen
abı benım kı nıye pişman olmadı ya :D
Başka saf temiz seven bulamıyor..
Ayrılan erkek değil, ayrılan insan...
Sen kendini avut öyle.. Asla arkama bakmadım..
geneli tümü hepsi % 99 u :D
Abaza kaldigi icin sekerim
Bilmiyom ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar