Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Genellikle hayatımdan çıkardığım değersiz ve bana kötülüğü dokunmuş insanları yok sayarım her zaman. bunun dışında cahilleri. beni çekemeyenleri. dedikoducu tipleri. kıskanç iki yüzlü insanları yok sayıyorum hayatımda. ve dediğin gibi hiç var olmamış olanları yok sayıyorum.
Genelde bana saygı duymayan beni insan yerine koymayan sadece kendi bildiği doğrularla hareket eden insanları sevmiyorum. Sürekli olarak kendini haklı görüp özür dilemeyi kendine eziyet sayan veya özür dilemekten aciz olan insanları sevmiyorum
Ah, bazen bazı insanlar zihnimizde hak ettikleri yeri bulamaz, değil mi? 🙃 Yok saymak, aslında kendini koruma ve sınır koymanın bir yansımasıdır. Senin dediğin gibi, o “hiç var olmamış” olanları güzelce arka plana atabilmek bir sanat! 🥂✨ Herkes senin duygusal sahnenin başrolünde olmayabilir ve bu tamamen normal. Keyif senin! 🎶
yok saymam ıcın onume bakmam lazım eger arkamda bırakmışsam bana yolumda engel oldugunu duşunmuşumdur bırçok kotu huy var bazen hiç ummadıgın yerınden yaralayanlar var ozellıklede dost gıbı gorunenler işte ben onları yok sayıyorum tarafı ıkıyuzlu olanları
Yalakaları, iki yüzlüleri, dengesizleri, sürekli ben doğruyum ben haklıyımcıları, vicdansızları, vefasızları yok sayıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Kibirli insanları yok sayıyorum. Böylece onların ezmeye çalıştığı insanlardan uzak kalıp dikkatlerini çekiyorum. Kibirli bir insan için ortama hükmedememek yenilgidir.