Selâmlar!!
Siz ne tür insanlardan soğur sunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Siz ne tür insanlardan soğur sunuz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben soğuk ve samimiyetsiz kişilerden soğurum yani hiç konuşmayan ayda tek kelime etmeyen kişilerden bunun dışında yalan söyleyen iki yüzlü insanlardan da direk soğuyorum.. kafa dengi olmalı dürüst ve güvenilir olmalı
Yalanlar güvensiz tipler ego bencillik ben yaparsam sorun değil sen yaparsan sıkıntı büyük , kendi yaptıgını kendine yapılınca kabullenemeyen dengesiz tipler
Cıvık, herkesle samimi olan, çok kasıntı olan, kadın düşmanı gibi konuşan, hemcinslerini aşağılayan, malıyla övünen, çok ve boş konuşan, kaba, gereksiz agresif..
Bana tavır alan insandan soğurum. Bir de sürekli şikayet eden ve sorun odaklı insanlara tahammülüm yok. Bana ne yapıp yapmayacağımi söyleyen insanlara da..
Cevap
20Cevap
Düşüncesiz, angut, dağ ayısı, anlayışsız, vurdumduymaz, merhametsiz, iki yüzlü, çıkarcı, p”şt kimselerden soğuduğum olmuştur.
Yürüyen ego malum partililerden cimri ve iki yüzlülerden
Güvenilmez yalancı olanlardan hemen soğurum.
Kendini karakterli olarak gösterip de karektersiz olan insanlardan soğuyorum.. Lütfen bu tarz insanlar benden uzak dursunlar..
Karakter abidesi çok burada, o yüzden onlar uzak durmuyorsa sen uzaklaştırcaksın...😄
Bunu itinayla yapıyorum.. 😄 Kimse bulunmaz hint kumaşı değil..
Ay bana herkesten soğuma geliyo kimseye sempati duyamıyorum.
😄😄
hiçbir emek vermeden dogustan verilen avantajlı olduğu durumlar ile doğuştan avantajsiz olanlari aşağılamaya çalışan insanlara karsi buz gibi oluyorum.
Düşüncesiz , konuşmayı bilmeyen, bencil , karakteriz iki yüzlü yağmur nere tarla Ora kardeşim yakala tiplerden
Bu aralar gereksiz yere konuşup bağıran, kendisini bi şey sanan, egolu bütün herkesten soğumuş bir vaziyetteyim ailem dahil
Her türlü olumsuz şeylere sahip insanlardan soğurum ve o ortamda bulunmaktan kaçınırım. Enerji sömürüyor..
İki yüzlü ve yalancı insanlardan öyle çabuk soğuyorum ki,,, sözünü tutamayan insanlarında sevmem
Yalanci
Sahtekar
Oldugu gibi davranmayan
Ihanet eden
Birde fazlasiyla argo kelemeler kullanan
Kendi çıkarları için iyi insan rolü yapan, ego kasan, ben bilirimci ve daha birçok türde insandan soğurum.
Yalan söyleyen ve durust olmayan kişilerden. Bir de güven vermeyen tipler.
yalanci, güvenilmez, kendini üstün sanan kisilerden soguyorum
Selam.
Aşırı maddiyatçı insanlardan anında soğurum.
Kendi menfaati düşünen bencil ve egoist canlılardan.
Çok boş konuşan erkeklerden anında soğuyorum.
Kasıntı ve egolu insanlardan anında soğurum.
Y*vsak insan sevmiyorum kimin atına binerse ona deh diyen modeller
Kopleksli, Sonradan görme, Haset ve G. başı ayrı oynayan omurgasız kişileri hayatıma almam.
İnsani duygularını yitirmiş insanlardan olabildiğince uzak duruyorum
Yalancı, riyakar, bencil, cıvık. İnsandan soğumak için bahane arıyorum.
Kız olsun erkek olsun fazla ego ve kendini beğenmişlik (yanlış anlaşılmasın özgüven değil) çok itici ve saçma geliyo şu evrende toz tanesi bile değilken bu neyin egosu diye düşündürüyor.
Yalan söyleyen insanlar.. Tek yalanını yakaladığım an benim için biter. Bana uzak Allaha yakın olsunlar
Her ortamda bulunan. Dedikodu yapan fikirlere saygi göstermeyen kaba tipler dahs da çoğaltılir sayısız örneği de var...
Bazı hataları her zaman görmemezlikten gelen Saygısız ikiyüzlü menfaatçi insanlardan soğurum
Herkesle samimi olan insanlardan, yalaka olan insanlardan, arsız olan insanlardan.
hanzo ve kırolar yalancılar çapkınlar benciller
Dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenlerden...
Yalan söyleyen yapmacık davranan insanlardan
Emeğimin karşılıgını göremezsem sogurum
Tek sabit düşünceli kişiler
İki yüzlü insanlardan
Her türlü insanların varlığı soğuma sebebi
Dengesiz. Hiç sevmiyorum tutarsız insanları.
Beni bunaltan insanlardan soğuyorum bugünlerde
İşi düşen insanlar beni soğutur..
Önde ve arkada iki yüzü olanlardan😀
Malum partililer yobazlar falan filan.
Yalancı insanları sevmem.
Kendini beğenmiş insanlar
Tür fark etmiyor hepsinden soğudum
karşısındakini küçümseyen insanlardan
dengesiz insanlardan
yalan söyleyenden
Kötü insanlardan
Çok konuşan