#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀 Çekici gelmeyenler itici geliyor. Zorluyorum biraz, iyi niyet sunuyorum. Yok, olmuyor. Maya, kimya, öz uyumsuzsa işte o an anlıyorum ki, ben o kişiye, o kişi bana antipatik ve itici oluyoruz, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀
Cinselliği sürekli olarak konuşan ve ortalık yere döküp saçan insanlardan nefret ediyorum. Laubali, edepten yoksun, şımarık ve mayası cıvık insanları sevmem, böyle insanlarla iletişime dahi geçmem. Sürekli olarak saygısızca laf kesen, karşı tarafı dinleme gereksinimi duymayan ve ön yargı ile hareket eden insanlar kesinlikle itici gelir bana ve iletişimimi o saniye keserim. Yalaka insanları kesinlikle sevmem. Arkamdan lafımı edip, beni görünce samimi davranmaya çalışan insanlara acıma gereği bile duymam. Küfür, hakaret veya kaba konuşan insanları çevremde bulundurmam.
Çok konuşup boş atan, yaşama dair ezikliklerini kabul etmeyip hiç olmadığı bir portre çizen, kendisine karşı cömert davranan bu hayata karşıt insanlara karşı cömert olamayan, insanı dinlemeden önyargı ile yaklaşan vs. vs
Düşününce o kadar çokmuş ki; neden çok az insanla muhatap oluyorum sorusuna da cevap vermiş oldum kendi içimde.
Görgüsüz insanlar her aldığını her yaptığını yediğini anlatanlar Evli olup orada burada flört flört takılanlar Cinselliğe aşırı ama aşırı düşkün insanlar Liste uzar ama itici denince ilk aklıma gelenler bunlar
İnsan oğlunun çok yönlü itici kıldığı durumları olsada benim için en büyük en başta sadece ve sadece bir insanın benim açımdan egoyist olması itici kılar
Birine bi para eşya vs yardımda bulunup sonra milletin içinde kendini övüp duranlardan nefret ediyorum. Bir elin verdiğini diğeri bilmemeli ama şimdi birine bi yardım edip goruntu alıp sağda solda paylaşıyorlar mallar