Selâmlar!!
Ne tür kişilere müsait değilsiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Ne tür kişilere müsait değilsiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Totosu başı ayrı oynayanlara, iki yüzlülere, dedikoduculara, sinsilere, vurdumduymazlara, somurtuklara, namussuz namuslulara, yalancılara, karaktersiz olup karakter arayanlara, menfaati uğruna eğilip bükülenenlere müsait değilim hiçte olmadım zaten ordan burdan hayatıma sıvışmaya çalışmasalar iyi.
Selamlar,
Yalancı insanlara müsait değilim. ve iki yüzlü insanlara müsait değilim. bunun dışında iki yüzlü ya da benimle çıkar için konuşan insanlar da müsait değilim. kısaca hayatımda sahte insanlar bulundurmuyorum
Allah herkesi idealindeki kişiyle karşılaştırsın beni de yalnızlığımla huzurlu kılsın. 😊 İnsanlar bana, ben de insanlara müsait değilim gibi. 😊 Kedilerim, kitaplarım ve hobilerim bana yetiyor ki... 😊
Cevap
38Cevap
Bencil, ikiyüzlü, menfaat ve çıkarları için yaşan yalancı boş beleş insanlara hayatımda yer yok.
Tamam.:D
Kendini bir halt sananlara
görselde yazılan her şeye altıma imzamı atıyorum bende :)
Karaktersiz olanlara, hayatı yalan olanlara ve yalan söyleyip duranlara, para düşkünü olanlara, işi gücü karı kız erkek olanlara, egoistlere, gevşeklere, cimrilere ve tarihini sevmeyenlere tahammülüm yok müsait de değilim.
Herkese aynı olanlara..
Sokak lambası gibi..
Gereksiz sohbet. Ya da sürekli sana nerdesin diye boğan kişiler. Saygısız kişilere.. nerde ne konuşulacağını bilmeyen kişilere.. empati yoksunları.. vs vs..
Egoist artis ben merkezcil narsist farklı görünmeye calısıp özü içinde yatan havalı tiplere...
birde kaliteli görüntü sergileyip kalitesiz kişilere... 🥂
Yalancı
Sadakatsiz
Saygısız
Bencil
Dedikoducu
Negatif
İki yüzlü
Dedikoducu
Çıkarcı..
Olumlu olumsuz karakteristik özellikleri sıralamaya gerek yok.
Kimseye müsait değilim.
Görsel çok güzel açıklamış zaten ek olark cimri dırdırcı her şeyi sorun edenlere müsait deyilim
Fotodakinlerin ve bencil anlayışsız saygısız terbiyesiz vicdansız merhamet kötü olan kro serseri sapik
Sevip sayıp değer verip de verdigim değerin karşılığını veremeyen ve buna karşılık bir şeyleri engel olarak koyan tipden.
Psikolojimle oynayan, iki yüzlü, her şeye şikayeti olan, dinlemeden yargılayan, kibirli falan filan daha çok yazarım da uzar da gider
bu çok uzun aslında hangi tip insanlara müsaitsiniz olabilir benim sorum :)
Eski halini bildiğim birine~aradan zaman geçince unutulmuyor
cimriler sinsiler dedikoducular iki yüzlüler fesatlar yalan söyleyenler kibirliler
işi düşünce arayanlara mesela
laubalilere
saygısızlara
İki yüzlü, bencil yağmur nereye tarla oraya olan zihniyetsiz insanlara
Negatif fesat ukala vs
Birde bir kadın gerçekten kadınsa değerini bilmemek mümkün mü ❗️
canımın muhatap olmak istemediği kimseye müsait değilim
Kendini beğenmiş ukala egoist insanlara kapalıyım..
Bencil, saygısız, anlayışsız hiçbir insanı hayatımda istemem.
Haset, egosu yüksek ve g. başı ayrı oynayanlara hiç musait değilim
Bugün o kadar yalnızım ki, herkese müsaitim ama yarını bilemem.
Kendini beğenmiş şımarık egosu tavan yapmış kişilerden nefret ediyorum
Samimi olmayan, gülmeyi bilmeyen, değer vermeyen.
yere bakan, gözleri oynayan, konuşurken göz temasını kaybedip sağa sola bakanlar
Kararsız, ukala, egolu, kıymet ve değer bilmeyen nankör insanlara musait değilim 😅
Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı insanlara ömür boyu müsait değilim. :)
Bütün herkese. İnsan olana müsait olurum ama bulursam 😀
Bencil egolu cahil sinirli gergin insanlar...
Beni kötü anlamda kıskanan insanlara müsait değilim bı kere yaşamıştım ve o insanlardan her şey beklenebilir
Eğer senin çevrendede öyle kişiler varsa bence onlarla iletişimi kesmelisin
Kurbanlik rolüne girmiş etrafa negatif enerji yayan herseyi kötüye yoran insanlar uzak dursun
Hele ki derin derin of çekenleri öldüresim geliyor
Dengesiz ne istediğini bilmeyen iki yüzlü karı kız peşinde koşan karaktersiz insanlardan nefret ederim
Toksik insanlardan kaçalııım. Toksik arkadaş, aile ferdi, sevgili vs. Hepsi size sıkıcı bir hayat vaat eder.
Yalan konuşan ve arkamdan iş çeviren insanlara
Bu saatten sonra kapılar kapanacak. O kadar çok deneme yaptım ki. Beynim yandı artık
Nankör iki yüzlü insanlara tahammülüm yok
Bundan sonra merhaba merhaba
Mümkünse boş ve çok konuşan
Değer bilmeyen insanlara kapım kapalı tabi ki.
Yalancı ve boş insanlara
Karakter yoksunlarına
Boş insanlara...
Egolu
Somurtkan
Cimri
Kaba konuşan
Görselde yazanların tamamına
Toksik insanlara karşı nefretim had safhada
Dengesiz tutarsiz şahıslara
Egosu tavan çok bilmiş ve ön yargılı
Görseli ben tasarlamış olabilirim 😄