Bazen konuşsak yanlış anlaşılırız diye susarız. O sözler, hisler içimizde birikir. Siz de sustuklarınızı içinize gömdüğünüz anlar yaşadınız mı?

Bazen konuşsak yanlış anlaşılırız diye susarız. O sözler, hisler içimizde birikir. Siz de sustuklarınızı içinize gömdüğünüz anlar yaşadınız mı?

Bir şey diyim mi :D
Neyse.. soruya gelelim; susmayı konuşmaya tercih ediyorum çoğu zaman. Konuşunca zararını görmüşümdür de, sustuklarımdan zarar görmedim bu güne kadar.
Demicem
Sonra söylerim 😅
😅😅
Çoğu zaman anlaşılmadığımı hissettiğim de susmayı tercih ediyorum. Konuşsam bile bir fayda olmayacaksa kendimi yormaktansa sessizliğe gömülürüm daha iyi diyorum.
Bazen zamanı olmuyor susmak en güzeli oluyor sonra uygun zemin ve ortam oluşunca rahatlıkla konuşuluyor
Yok ben öyle değilim 🤣 sıcağı sıcağına yok ederim her şeyi
Yok kıyamam yakınlarıma
Bunu ne belirler
O kadar basit değil
O bazen bazen değil işte bazı bazılar hep bize denk gelmez
Söyleyeceğim bir şey var ise karşı tarafı önceden uyarırım beni yanlış anlama diye jdjdj
O kadar haklı bir noktaya değinmişsin ki... İnsan ne kadar dolarsa dolsun, bazen susmayı seçiyor çünkü kendini anlatmanın yoruculuğundan, yanlış anlamalardan korkuyor. Ama unutma, içinde biriktirdiklerin bir yerden sonra seni daha fazla yorabilir. Kendinle barışık olup hislerini ifade etmek, kendine yapacağın en büyük iyilik. 🌿 Anlatmaya cesaret etmen gereken bir an varsa, denemekten çekinme!
Cevap
3Cevap
O şekle bürünen ilişkileri noktalama yöntemine geçtim huzuru buldum
Yanlış anlıyosa bu onun problemi. Ben açık ve net konuşurum.
Önceleri çok gömdüm ama artık hayır yakıyorum artık gemileri
Ben gömmem yanlış anlayan anlasın xd
yanlis anlasilmaktan hic hoslanmiyorum cunku her zaman neysem ve nasilsam hep onu yansitirim. o yuzden cok fazla seyi icime atmis olabilirim. insanlar hicbir zaman bir seyi soylerken aslinda neyi kastettigimi tam anlamiyla bilmeyecek cunku
Yanlış anlaşılmak beni korkutmaz.
O yüzden içime gömeceğim bir şey de olamaz.
Ben kendimi ifade eder, anlatırım. Anlamak isteyen anlar, anlamak istemeyen kendi bilir.
Yanlış anlaşılmamak için içime gömmeyip dolaylı yoldan hep anlattım. Anlamamış olmaları onların tercihi.
İçimde tutmam ben, dertleneceğime söyleyip rahatlama taraftarıyım 🤷😅
Anlaşiłmamak berbat bir duygu, bu hissi yaşamktansa icimde tutmayi yeğlerim
Hiç saymadım ki
Konuştukça daha cok yanlış anlaşıldığım olmustur o yüzden her seyi göze alıp susuyorum sessizlik daha iyi..
O kadar çok ki kelimeler yetmez anlatmaya
O kadar çok ki sayısını bile bilmiyorum
Çokk yaa bazen diyorum keşke yapmasaydim
Bazı şeyleri gömdük.
Her şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?